Muži s větším nosem opravdu mají delší penis

Nos nebo chodidlo jako ukazatel velikosti pánského penisu? Ano, může být. Vědci konečně našli důkaz, že mezi jedním a druhým skutečně existuje souvislost.

Podle nosa poznáš kosa. Kdo jen tuhle lidovou pověru vymyslel? To se dodnes tak úplně neví. Pravdou ale zůstává, že kdekoho zajímá, zda se podle velikosti nosu dá skutečně odhadnout, co muž schovává ve spodním prádle. I vy hoříte zvědavostí?

Není to jen mýtus!

Čím větší čenich, tím lepší intimní vybavení. Vážně to tak funguje! Tedy alespoň podle jisté hodně zajímavé studie, jejíž poznatky si troufnul zveřejnit magazín Translational Andrology and Urology (1). Korejský výzkumný tým působící ve fakultní nemocnici Ulsan University Hospital se podíval do obličeje i kalhot více než tisícovce mužů, načež zjistil, že když je něco velké nahoře, ve většině případů to bývá větší i dole. Jaká jen může být mezi čichem a tímto pohlavním orgánem souvislost, ptáte se? Vědci se domnívají, že je to všechno způsobeno hormonem testosteronem, respektive jeho vyšší hladinou, která při formování nosu i genitálií hraje roli už v samotné děloze. A co pánská chodidla? I o těch se přece říká, že ledacos napoví!

Kdo chce vědět, ten ať omrkne boty

Ani tohle není jen ledajaká hloupá povídačka, ale svatá pravda, přátelé. Experti prostřednictvím výše zmíněné studie přišli i na to, že pánové s vetší velikostí bot zpravidla mívají penis se širším obvodem, což je prý také dáno testosteronem, který v prenatálním období ovlivňuje i tvorbu končetin. „Velikost nosu je důležitým ukazatelem velikosti penisu. A obvod penisu se zase zvětšuje s velikostí chodidla,“ potvrzuje hlavní autor studie, kterým je vědecký výzkumník Sungwoo Hong (2). No vida, jsme opět trochu moudřejší, že, dámy? Stačí jeden pohled a můžeme mít jasno. A kdo je připraven, není překvapen!

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37305632/, (2) www.nypost.com/2023/06/22/men-with-long-noses-have-bigger-penises-new-study/






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat