Části mužského těla nejvíce přitahující ženské oko

Muž se širokými rameny, vyrýsovanými břišními svaly a sexy strništěm? Přesně takového ženy mlsně okukují nejvíc! Platí to i pro vás? Klidně to přiznejte.

Říká se, že na vzhledu nezáleží, protože mnohem důležitější je krása vnitřní. Ach! Jak krásně poeticky a romanticky to zní! Nenaráží to ale na realitu? Inu, posuďte sami. Tohle jsou části mužského těla, které ženské oko přitahují ze všeho nejvíc!

Břicho jako skála

Mít na břiše pekáč lehce spočitatelných buchet? Tak tím se vážně nikdy nic nezkazí. V ne příliš překvapivé americké studii (1) provedené veřejnou vysokou školou Western Illinois University ženy hodnotily viditelné a vysekané břišní svaly jako nejsvůdnější oblast mužského těla. Kde je teď ta lidová moudrost, která vyzdvihuje vnitřní krásu a charakter? Ono to tady má ještě jeden důležitý podtext, o němž se nahlas příliš nehovoří. Pánové bez svalstva a s větším množstvím břišního tuku zpravidla mají nižší hladinu testosteronu a tím i línější libido a omezenou schopnost reprodukce (2). Nejde tedy jen o vizáž, ale i osud budoucích generací! Co dalšího si něžné pohlaví moc rádo okoukne a osahá?

Široká ramena jsou tak sexy!

Věřte, nebo ne. Sexuální uspokojení ženy je silně spojeno s atraktivitou jejího partnera a zasahuje do něj kupodivu i šířka jeho ramen. Takový zajímavý závěr přinesla další americká studie, která poukazuje na skutečnost, že široká ramena jsou již odnepaměti znakem síly, odvahy, ochranitelství a nepopiratelné mužnosti. Co naplat, evoluční volání člověk zkrátka nemůže nevyslyšet, že? A na velikosti, respektive šířce, prostě záleží!

Strniště na tváři jako známka dobrého rodiče

Hladce oholená tvář je možná praktická, ale kdovíjaké seznamovací terno to vážně není. Prokázal to třetí výzkum (3), jehož poznatky sdělují, že pro ženy není absence chloupků vítaná. To chlapské ledabylé strniště, to je docela jiná káva! Bývá podle vědců spojováno s dobrým zdravím a lepšími rodičovskými schopnostmi.

Zdroje: (1) www.thepostgame.com/blog/list/201209/muscles-women-love-chest-biceps#1, (2) www.balancemyhormones.co.uk/the-connection-between-low-t-and-belly-fat/, (3) www.ehbonline.org/article/S1090-5138(13)00022-6/abstract






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat