Erotické hrátky s teplotou, které zpestří podzimní večery a polechtají vaše smysly

Kdo by nechtěl prožít kreativní a uspokojivý sex? Jelikož si příroda právě teď pohrává s teplotními rozdíly, jděte jí naproti a inspirujte se. Váš milostný život doslova nakopne šálek teplého čaje v kontrastu se studenou kostkou ledu!

Teplo, chlad, horko, zima. Tyhle hrátky mohou sexuálnímu životu přidat pomyslnou hodnotu DPH a poskytnout další smyslový rozměr, zvýšení vzrušení a jedinečné pocity spojení s partnerem. Když si totiž na tělo dáte něco teplého nebo studeného, ​​krevní oběh reaguje trochu jinak než za běžných okolností. Hra s teplotou je tudíž skvělá a bývá důležitou součástí BDSM, navíc je přístupná většině a nevyžaduje velké finanční náklady. Tak zatáhněte závěsy, pusťte příjemnou hudbu a zpříjemněte si podzimní čas!

Co všechno využijete?

Teplotní hru lze provádět s domácími předměty, jako jsou kostky ledu a vosk, až po erotické hračky vhodné do mrazáku (vibrátory a dilda). Využít se dá i zmrzlina, kterou můžete pomazat tělo svého partnera. Rozmažte ji po ústech, bradavkách i břiše, vyplázněte jazyk a začněte lízat. Vždy však postupujte krůček po krůčku – nejen proto, abyste si zážitek maximálně užili, ale také abyste vyzkoušeli prahové hodnoty tepla a chladu na svých tělech.

Mezi erotické pomůcky patří i hrnek s čajem

Pokud vlastníte erotickou hračku, které horko nebo chlad neškodí, ponořte ji na 10 až 15 vteřin pod teplou nebo studenou vodu a na chvíli ji vyzkoušejte. A pamatujte, že různé části vašeho těla budou reagovat na změny teploty velmi odlišně. Například ústa zvládnou vyšší horko než velká část citlivé pokožky. Popřemýšlejte i o rozlití teplého čaje na stehna, ale dávejte pozor, aby vás nepopálil!

Jestli hledáte něco smyslnějšího, abyste nastartovali svou hru s teplotou, při smyslné masáži horkým olejem nebo nebo voskem ze svíčky zaplesáte. Hnětení ztuhlých svalů odplaví napětí a stres a podpoří krevní oběh. Jen si vyberte masážní olej nebo svíčku, která je vhodná pro použití na intimní pokožku. Svíci, třeba tu s vůní jahod a šampaňského, zapalte a počkejte zhruba 20 minut, dokud se vosk nerozehřeje. Uhaste plamen, rozpuštěný vosk nalijte do dlaní a jemně potírejte a masírujte tělo partnera.

Pracujte s kontrastem

Horký vosk je skvělý, nicméně přepínejte mezi horkými a studenými pocity, udržíte tak napětí. Stačí si do úst vložit kostku ledu a následně chlad využít k ochlazení partnerovy kůže. Chvála podzimu!

Zdroje: názor autora a zkušenosti - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat