Denní doba, kdy ženy s největší pravděpodobností mají orgasmus

„Ještě, přidej, přitlač! Aáááách!“ Právě tohle vám uniká? Pospěšte si a v práci skončete dřív. Ideální doba, kdy ženy s největší pravděpodobností prožívají orgasmus, je od večera dost vzdálená!

Orgasmus je účinným ukazatelem sexuálního potěšení a blaženou reakcí na stimulaci erotogenních zón. Bohužel, některé studie, které se zabývaly sexuálním chováním jednotlivců i párů, odhalily, že muži zažívají vyvrcholení při pohlavním styku mnohem častěji než ženy (1). Pro to má angličtina název „genderová mezera orgasmu“. Ostatně, mnoho věcí může bránit sexuálním požitkům. Navzdory tomu i tak existuje nejvhodnější denní doba na pokusy!

Magická hodina

Čáry, máry, fuk! Pokud vám pracovní doba končí ve 14 hodin, jste na půl cesty za nebývalou rozkoší. Odložte nákup, dejte si sprchu a uvolněte se, zbytek zařídí příroda. Kolem třetí hodiny odpolední ženy mají vysoké hladiny kortizolu. Ten se vyplavuje při negativních myšlenkách a není tajemstvím, že pod jeho vlivem slábne erotické libido. Na druhou stranu kortizol dělá člověka energičtějším, akčnějším a přístupnějším k experimentům (2).

Jinými slovy, pokud přemůžete původní nechuť a svedete milence, u kterého ve stejné době dochází k nárustů estrogenu, takže je vnímavější vůči vašim sexuálním potřebám, může to klapnout. Věnujte se stimulaci klitorisu, knoflíku slasti, nebo dejte přednost hýčkání bodu B – prsty či erotickou pomůckou. A dopřejte si prostor (3).

Lubrikujte klín a osedlejte hřebce

Většina žen, než vyvrcholí, potřebuje trochu času. Dobrá předehra, orální sex či stimulace bradavek to zařídí. Nebo snad vhodná pozice? Dle statistik vyvrcholení přichází nejčastěji v poloze na koníčka (žena sedí v klíně tváří v tvář partnerovi), neboť dochází k přirozené stimulaci poštěváčku (4).

Co když vám odpoledne nevyhovuje?

Naneštěstí, velitelský čas 15.00 je pro většinu lidí, kteří by se chtěli pomilovat, nedostižným snem. Pokud váš šéf není neuvěřitelně cool a nechápe hodnotu intimity, budete si muset erotickou schůzku naplánovat na jindy. Dalším ideálním „oknem“ je půl osmá ráno, tedy asi 45 minut po probuzení. Muži i ženy mají po nočním odpočinku větší energii i výdrž, je tedy možné, že se na vrchol propracují snadněji (3).

Zdroje: www.ink.springer.com/article/10.1007/s11930-020-00237-9, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2703719/, (3) názor autora, (4) www.academic.oup.com/jsm/article-abstract/17/6/1133/6973609?redirectedFrom=fulltext&login=false







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat