Lži, které muži říkají, aby mohli mít sex

Jak se to stalo? Ležíte vedle polonahého muže a vlastně ani nevíte, jak se mu podařilo vás k milování „přesvědčit“. Že by byl tak dobrý diplomat? No to si pište. Tyhle lži, za které muži schovávají své erotické touhy, patří k těm nejběžnějším!

Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. To vysvětluje, proč občas mezi pohlavími dochází ke komunikačnímu šumu. Ten je také velmi často ovlivňován hormony a sexuálním pudem. Co pánové s oblibou říkají, pokud si s vámi chtějí užít?

Jsem volný jako pták!

Když člověk zoufale chce sex, udělá vše, co je v jeho silách, aby na svůj záměr dosáhl, včetně lhaní o svém vztahu. „Nemám žádné závazky, mohu si dělat, co chci!“ Co na tom, že doma čeká přítelkyně nebo manželka?

Nikomu to neřeknu

Občas se stává, že je vám sympatický někdo, o jehož schopnostech udržet tajemství pochybujete. Jenže protistrana to ví, proto slibuje, že vaši romantiku udrží v tajnosti. Bohužel, jakmile dojde na sex, stane se to veřejným tajemstvím.

Na tebe jsem tak dlouho čekal, jsi báječná!

Dámy, dejte si pozor, když vás muž neustále zásobuje komplimenty. Samozřejmě, že někdy jsou upřímné a opravdové, ale často představují pouhý trik, jak se dostat pod kalhotky. Pochlebování ze strany nápadníka jednoduše vede k domněnce, že se mezi vámi odehrává něco zvláštního.

Chci se jen mazlit, nic víc

Je všeobecně známo, že ženy mají rádi mazlení, zvlášť když pociťují emoční nerovnováhu a stres. A právě v těchto chvílích jsou snadno ovladatelné a dostupné. Muži se však nikdy nemazlí jen tak, bez vedlejších úmyslů, navíc málokdy přestanou „v tom nejlepším“. Neumí to. Takže ano, je možné, že ten romantický a milý chlapík nabízí náruč či konejšivou masáž jen jako výmluvu. „A neboj, neudělal bych nic, co by sis sama nepřála!“

Mohu mít každou, ale to je taková nuda

„Mám kariéru, peníze, nemovitosti. Na mne se ženy lepí jen proto, že jsem úspěšný. Ale já toužím po opravdovém vztahu, lásce a upřímnosti!“ Nesedněte mu na špek. Některé ženy se stanou kořistí tohoto druhu lži, protože konečně narazily na někoho, kdo o ně bude pečovat, myslí to s nimi „vážně“ a navíc chápe, že nejsou povrchní.

Zdroje: názory a zkušenosti autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat