Dekorace pro oživení vašeho sexuálního života

Je těžké cítit se sexy, chlípně a roztouženě, pokud váš pokoj, ve kterém se obvykle milujete, nesplňuje požadavky na pohodlí. Vyzdobte ho tak, aby sloužil neřestem. Pomohou obrazy i vhodná světla!

Ne, nepotřebujete dramatické změny, abyste svoji ložnici proměnili v magické doupě lásky. I drobnosti a menší dekorace dělají zázraky, umí povznést ducha a vykouzlit harmonické prostředí plné vzrušujících vibrací.

Nejdřív ukliďte nepořádek

Jedním ze zabijáků intimní nálady je nepořádek. Pokud musíte házet věci na podlahu, abyste našli postel, nebo během předehry uklízet předměty, které vás při líbání a hlazení ruší, je to začátek konce. Řekněte stop hromadění zbytečností, špíně a prachu. Nošené prádlo odneste do koše, každé ráno ustelte postel a veškeré povrchy (včetně podlah) udržujte v čistotě. Zároveň naplno využijte své skříně, komody a zásuvky. Budete překvapeni, jak moc se energie ložnice změní.

Využijte sílu měkkých světel

Ostré osvětlení není dobré v žádné době. Ale pokud jde o sex, může to být opravdová překážka. Proto zvažte instalaci stmívatelných světel, případně do nočních lampiček nakupte žárovky s nižším výkonem.

Vymalujte

Na první pohled to může znít trochu bláznivě, ale barva skutečně ovlivňuje to, jak se cítíte. Jestli máte jasně barevné stěny, které vám nedovolí se uvolnit, přemýšlejte o novém sexy odstínu. Vhodné jsou krémové tóny a teplejší barvy. Přivřete oči a představte si místo, jež na vás působí příjemně, a od této myšlenky se odpíchněte. Mimochodem, lidé se nejčastěji milují ve fialových ložnicích, a to v průměru více než třikrát týdně.

Ozdobte stěny

Obrazy na plátně s nádechem smyslnosti podtrhují vzrušující atmosféru a jsou výborným dekorativním prvkem. Žena s rudými rty a ve spodním prádle, pár, který se chystá políbit… Dejte vale stereotypu, pohled na stromy nebo Eiffelovu věž je retro, chce to trochu šťávy, erotiky, chtíče a žádostivosti!

Obklopte se příjemnými lůžkovinami

Svěží, pohodlné lůžkoviny, jež jsou měkké a příjemně voní, bývají klíčovou součástí vytvoření sexy prostředí. Nedržte se při zemi a investujte do nich. Povlak na přikrývku, který se dá pravidelně prát, je praktický, dekorační polštáře zase vytvářejí vzhled a dojem luxusního hotelu.

Do hry zapojte difuzér

Každý touží po tom, aby jeho dům krásně voněl, ložnice nevyjímaje. Použijte aromalampičky a difuzéry a v zimě myslete na mazlivé vůně, jako je vanilka, karamel či různé kořeněné směsi. Můžete také použít bytové spreje a parfémy.

Zdroje: www.sheknows.com/health-and-wellness/articles/2093919/home-decor-tips-reinvigorate-your-sex-life/, názor autora – zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat