Nejbizarnější sexuální nehody

Co všechno se při sexu může stát? Nejde jen o prasklý kondom či pád z postele. Když v konečníku uvízne brambora a popálí se genitálie při orální předehře, pak je třeba volat záchranku!

Sex je prospěšný, příjemný a skvělý. Tedy kromě případů, kdy člověka dožene do nemocnice na pohotovost. Britský deník Daily Mail na svých internetových stránkách zveřejnil zpovědi lékařů, kteří ačkoli jsou zvyklí na ledacos, tyto kuriózní nehody jim utkvěly v paměti a nikdy na ně nezapomenou. Divíte se?

Orální sex může i pálit

Orální sex je klasickou a oblíbenou předehrou, kterou milují obě pohlaví. Ovšem může se vymstít! A to především příznivcům hodně kořeněných a pálivých jídel. Chcete jeden důkaz za všechny? „Jednou jsem ošetřoval ženu, jejíž partner ji chtěl orálně uspokojit poté, co snědl ostrou omáčku. Ta na genitáliích dotyčné zanechala popáleniny,“ vzpomíná texaský zdravotník Gabe Wilson. A u potravin ještě chvíli zůstaneme…

Brambora v konečníku dokáže zatopit

„Když jsem byl rezidentem všeobecné chirurgie, setkal jsem se s některými neobvyklými předměty usazenými v konečníku. Jmenovat mohu třeba růžový softballový míček nebo výrazně velkou bramboru,“ upřesňuje zase newyorský plastický chirurg Joshua Zuckerman s tím, že obojí se muselo odstranit chirurgicky.

Snubní prsten na penis nepatří

Svou troškou do kuriózního mlýna přispívá i americký lékař Richard Hartman. „K nám na oddělení byl přivezen jistý starší muž s uvízlým snubním prstenem na penisu. Pacient zjevně trpěl erektilní dysfunkcí a po svém vlastním internetovém výzkumu se rozhodl, že tento předmět by mu mohl pomoci s jeho problémem,“ domnívá se tento odborník. Protože klenot nešel sundat a omezil krevní oběh, šlo o čas. Zdravotnický tým musel nakonec použít pilový kotouč. Nešťastník se naštěstí uzdravil, ovšem byla mu doporučena modrá pilulka a stopka veškerým těmto experimentům.

Zdroj: www.dailymail.co.uk/health/article-5205601/The-6-weirdest-sex-injuries-ER-doctors-seen.html







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat