Nejoblíbenější sexuální fantazie žen

Ano, i ženy myslí na sex a milují kino v hlavě. Ženy totiž mohou být stejně chlípné a nadržené jako muži. A také máme vlastní touhy, erotická přání a sexuální fantazie.

Nejpozději od vydání Padesáti odstínů šedi se ženské fantazie o dominanci a podřízenosti rozjely naplno. Ženy ji považují za velmi vzrušující a žhavou. Není divu, že svazovací sady nebo pouta patří mezi oblíbené hračky mnoha párů. Ovšem pozor! Ne každá žena, která sní o tom, že bude v posteli submisivní nebo má jiné násilnické fantazie, chce, aby se to odehrálo i ve skutečnosti. Většinu času je to jen myšlenka, která vás vzruší. Měli byste to vyzkoušet se správným partnerem, abyste zjistili, zda to skutečně vyhovuje vašemu sexuálnímu životu – a pokud vám to bude nepříjemné, řekněte „stop“.

Trojka... nebo čtyřka...

Sex ve třech je také na seznamu našich oblíbených erotických sexuálních fantazií. Skupinový sex však u nás žen není tak populární jako u mužů. Sex s více lidmi má potenciál pro různé žhavé hry a techniky – možnosti sexuální stimulace jsou prostě mnohem větší, když je zapojeno více lidí. To samo o sobě je dostatečný důvod pro žhavé fantazie o trojce nebo čtyřce.

Někdo se dívá

Překvapivé se může zdát, že ženy považují za vzrušující, když je při sexu někdo přistihne, nebo dokonce sleduje. Trocha voyeurismu a exhibicionismu k ženské duševní kinematografii rozhodně patří.

Touha po moci

Nejen submisivita, ale i dominantní chování v posteli je pro ženy erotickým snem. Ať už jde o to, že partner ženy je zcela vydán na milost a nemilost ženě a může si s ním dělat, co chce, nebo o fantazie, v nichž žena dává příkazy, kárá nebo nutí prosit o milost.

Sex s cizincem

Cizinec v posteli – zdá se, že tato myšlenka vzrušuje mnoho žen. Přitažlivost neznáma, napětí a vzrušení, jaké to s ním bude. To však nemusí muže ve vztazích znepokojovat. Ženy sice sní o sexu s divokým cizincem, ale se svým partnerem má vášnivý sex bez zábran.

Tip: Sex s úplně cizím člověkem je jistě velmi vzrušující, ale ne vždy dobrý nápad. Pokud však přesto chcete tuto fantazii prožít, můžete tak učinit s vlastním partnerem. Ve hře na hraní rolí. Můžete tak spojit známé s kouzlem neznámého a podivného. S maskami a různými rolemi se milování najednou stává zcela dráždivě novým a vzrušujícím.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat