Sex s velkým penisem není vždycky terno

Ti, co ho mají, vědí. S větším penisem zkrátka přicházejí určité problémy, které se netýkají jen orálního a análního sexu. A vůbec, vážně na něm ženy bazírují?

I když má velikost takřka nulový vliv na jeho funkci, po velkém přirození, které by ohromilo každou partnerku, sní hodně mužů. Možná se, alespoň pocitově, chtějí vyrovnat hercům z filmů pro dospělé. Možná si tak docela neumí představit, co s sebou abnormální obdařenost vlastně přináší. V první řadě dost problematický sex!

Vztahy versus „nárazovky“

Vážně ženy touží po nadměrném penisu? Dobrá otázka. Odpověď však zdaleka není tak přímočará, jak by se mohlo zdát. Něžné pohlaví proti němu nic moc nenamítá. Ale pozor – pouze pokud jde o příležitostné milování na jednu noc. Jedna z novějších odborných studií (1) totiž prokázala, že dámy u pánů, s nimiž se vídají dlouhodobě, preferují spíše zlatý průměr, neboť je to pohodlnější a pro dosažení orgasmu paradoxně příhodnější. Ona je pravda, že pár centimetru navíc nemusí být vždycky k užitku.

Dvakrát měř, jednou řež

Existují milostné polohy, u kterých si extrémně vybavení jedinci vážně neškrtnou. Ačkoli vagina není nic jiného než sval, tudíž se dokáže roztáhnout a přizpůsobit, někdy ani tato schopnost bolestivosti z hlubokého přirážení nezabrání.

Anální sex? Nechte si zdát

S praktikou zadních vrátek má zkušenosti přibližně 40 procent lidí (2), nejde tedy o žádnou výjimečnou polohu, ať už se o ní říká cokoli. Hlavní motivací není jen touha po nových zážitcích, ale i to, že řitní otvor je protkaný nespočtem citlivých nervových zakončení, z nichž některá jsou přímo napojena na genitálie. To slibuje vyvrcholení, na které je krátká i Richterova stupnice. S prostorově výraznějším nádobíčkem jsou však takové libůstky naprosté tabu, jelikož do malé klíčové dírky obrovský klíč vážně nestrčíš.

Orální hrátky jen s omezením

Orál je prostě orál. Někdy bývá skvělou přípravou, jindy oblíbeným závěrem celé erotické seance. Ti, ke kterým byla příroda v oblasti genitálií hodně štědrá, však musejí počítat s tím, že jim bude olíznuta jen špička ledovce. Dávivý reflex je prostě neúprosný!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4558040/, (2) www.bedbible.com/anal-sex-statistics/, www.privatportal.sk/blog/sex-s-velkym-penisom-pravidla-ktore-by-ste-mali-dodrzovat, názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat