Tvar jeho penisu prozradí jeho sexuální kvality

Tvar mužského penisu má při sexu výhody i nevýhody. A navíc mohou hodně prozradit o kvalitě sexuálního života.

Ano, určitě existují rozdíly, pokud jde o mužský penis. Stejně jako ženská vulva neexistují téměř žádné dva stejné penisy. ALE: Určitě existuje pět klasických tvarů penisu. A v sexu mají své výhody i nevýhody. Nakonec, s každým tvarem penisu existuje několik věcí, které při sexu fungují velmi dobře.

Žádný podvod: rovný penis

Tento tvar penisu je nejčastější. Penis je zcela rovný – shora dolů. Díky své konzistentní šířce je tento tvar ideální pro sex v zadních partiích. Ale je také ideální pro vaginální sex, protože konstantní šířka stimuluje vagínu rovnoměrně.

Nevýhodou může být jeho délka. Pokud je dlouhý příliš, může tento tvar způsobit bolest při hluboké penetraci. Nejlepší je tedy jednat s citem. Je to výhodnější pro obě strany.

Pisa je horká: Zakřivený penis

Druhou nejčastější formou je křivý penis. Mírné zakřivení není nic neobvyklého a nijak sex neomezuje. Právě naopak: Tenhle chlap umí udělat spoustu radosti...Díky svému tvaru je perfektní pro dosažení ženského bodu G a je tedy ideální pro ženský orgasmus. Zakřivení vyhovuje různým polohám Kámasútry. Když je zahnutý nahoru, je misionářská poloha dokonalá, když je zahnutý do strany, poloha lžičky. Pokud se zakřiví dolů, měli byste vyzkoušet styl na pejsky.

Vzhledem k míře zakřivení mohou být některé polohy bolestivé. Také to není nejlepší volba pro anální sex, protože pronikání může být trochu komplikovanější kvůli zakřivení.

Strike: Kuželovitý penis

Penis je tvarován jako kužel, který se zužuje směrem k vrcholu. Nejužší je na špičce, tedy na žaludu. Díky svému tvaru je průnik s kuželovým typem obzvláště snadný, protože je nahoře úzký a teprve poté se rozšiřuje. Díky tomu je ideální pro různé polohy, jako je psí styl, cowgirl (ona nahoře) a všechny polohy, které se obvykle doporučují pro malý penis, aby byla zajištěna maximální hloubka.

Tento typ má bohužel i nevýhodu: bod G je obtížně dosažitelný, protože žalud je nejužší částí penisu. Majitel se musí trochu snažit a být chytřejší než ostatní muži.

Dobrý den: Penis ve tvaru houby

Jako houba je tento typ penisu spíše vyčnívající v horní části žaludu a má užší tělo. Jeho velká, houbovitá hlava z něj dělá ideální penis pro kouření. Nakonec má tvar téměř jako lízátko. Pokud jde o dokonalou polohu, misionářská poloha je nejlepší. Pro optimální stimulaci neproniká příliš hluboko, ale zůstává v první třetině pochvy. Na rozdíl od kuželovitého penisu je s menší hloubkou pohodlnější pro obě strany. Ideální jsou pozice pro velký penis.

Špatná zpráva pro chlapy: Anální sex může být bolestivý. Zde pomůže lubrikant a pečlivé zacházení.

Hot Banana: Penis ve tvaru banánu

Dostáváme se k poslednímu typu penisu. Tvarem připomíná banán, ale bez křivosti. Penis je dole a nahoře spíše úzký a uprostřed širší. Gratulujeme: Tento tvar je nejlepší pro penetraci! Jeho úzký tvar znamená, že se může snadno zasunout a proniknout hluboko. Tento chlap je ideální pro řadu pozic Kámasútry!

Proti: Pokud je penis uprostřed příliš široký a způsobuje mírnou bolest, jak tomu často bývá, pomůže lubrikant.

Ať už je váš sexuální partner jakýkoli, užijte si společnou zábavu. A prosím berte tento článek s humorem.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3637716/, www.bmcwomenshealth.biomedcentral.com/articles/10.1186/1472-6874-1-1, názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18
15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat