Pegging je v sexu stále populárnější

Pegging je vzrušující sexuální praktika, která se stává stále populárnější, zejména mezi heterosexuálními páry. O co jde, si můžete přečíst zde.

Pegging je speciální sexuální praktika, během níž se simuluje pronikání penisu pomocí erotických pomůcek, tzv. strap-onů nebo připínacích robertků. Nositel strap-onu přebírá aktivní část a proniká do příjemce. Termín pegging pochází z angličtiny, kde sloveso „to peg“ znamená něco jako „připevnit“, „přibít“ nebo „zavěsit“.

Zatímco termín „pegging“ je mezi lesbickými páry méně obvyklý, sexuální praktika je v současnosti jedním z nejžhavějších trendů mezi heterosexuálními páry.

Žhavý trend mezi heterosexuálními páry

Pro heterosexuální páry spočívá přitažlivost jednoznačně ve výměně rolí. Protože při společném sexu mezi mužem a ženou muž obvykle vaginálně nebo análně proniká do ženy a poskytuje tak stimulaci. Žena má přijímací, a tedy pasivnější část. Při peggingu si však můžete vyzkoušet pocity toho druhého. Žena si připne umělý penis a muž převezme přijímací část. To může být velmi stimulující pro obě strany.

Páry si ale touto praktikou nepřijdou na své jen při duševní zábavě. Sexuální praktika může být také velmi fyzicky vzrušující pro muže.

Na co si dát při peggingu pozor

Přes veškerou (očekávanou) radost z nové sexuální praktiky existuje také několik úskalí. Pokud jste nikdy předtím neměli anální sex, měli byste napoprvé postupovat pomalu a opatrně. Mnoho heterosexuálních mužů pravděpodobně nemělo žádné zkušenosti s anální penetrací.

Možná jste v minulosti našli zábavu v penetraci prstem, tedy v masáži prostaty nebo anální stimulace sexuální hračkou. Ale nechat do sebe vniknout robertka na řemínku je zcela nový zážitek.

Rozhodně byste se měli ujistit, že natahujete řitní otvor opatrně a pomalu, než se pustíte do práce. Okolo mužského řitního otvoru je mnoho velmi citlivých bodů, takže stimulace pomocí popruhu nebo normálního dilda může být velmi žhavá.

Jak praktikovat pegging

Pro tuto sexuální praktiku je samozřejmě důležitá určitá úroveň hygieny. Klystýr k tomu není nezbytně nutný, ale předchozí (přirozená) stolice a jistota, že jste čistí, by měla být samozřejmostí. Všechno je lepší, když to klouže. Takže neméně důležitý je i anální lubrikant. Nepoužití lubrikantu je nejen bolestivé, ale může také vést ke zranění. Ale to nejdůležitější je samozřejmě vzájemná důvěra. Bez toho pegging nefunguje. Obě strany by se v neznámé situaci měly cítit dobře. Dělat kvůli partnerovi něco, co sami dělat nechcete, není při sexu dobrý nápad.

Zdroj: www.cs.wikipedia.org/wiki/Pegging, názory autora






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat