Poznejte sexuální praktiku s názvem Kleopatřino sevření

Tato sexuální praktika má muži poskytnout mega orgasmus. Zní to dobře – ale chce to trochu tréninku a hodně citu. Ale jen mezi námi: stojí to za to.

Technika Pompoir původně pochází ze starověké Indie a Orientu a je také známá jako „Kleopatřin stisk“ nebo „polibek stydkých pysků“. Tento úchop totiž provádíte silou své vagíny. Technika ovšem vyžaduje trénované svaly pánevního dna, jinak se pevné sevření změní v nedbalé objetí.

Jak na Pompoir sex

V ideálním případě by měl muž ležet na zádech a vy nad ním klečet nebo dřepět. Důležité je, aby zůstal naprosto pasivní a veškerou aktivitu nechal na vás. Pokud je jeho penis vzpřímený, vezměte špičku mezi stydké pysky. Poté jej pomalu napínáním a uvolňováním poševních svalů vstřebejte do sebe. Proto se této technice také říká „líbání stydkými pysky“. Jde o to, vtáhnout mužův penis do pochvy silou svalů pánevního dna – ne tím, že se budete pohybovat vy nebo on.

Nutno uznat, že to opravdu zní jako vysoce výkonný sport a bez dobře vytrénovaných svalů to nepůjde. Ale udržování vašeho pánevního dna ve formě má nejen tu výhodu, že vám umožní provádět techniky jako Pompoir, ale také to velmi prospěje vašemu sexuálnímu životu.

Napnutím pánevního dna začíná orgasmus hluboko zevnitř. Ne prostřednictvím stimulace klitorisu. Mužům, kteří jsou při této technice hýčkáni, prý tato technologie zajistí neuvěřitelně intenzivní orgasmy. Stimulace vagínou je jako sametový, něžný polibek.

Takto vypadá váš tréninkový program

Takže motto zní: cvičit a trénovat. Ať už jde o cvičení pánevního dna, polštář na pánevní dno nebo vaginální balonky. Nebo cvičením s robertkem nebo vibrátorem.

Cvičení s love balls (vaginálními balonky) je docela jednoduché: Měli byste je nosit ve vagíně asi 15 minut každý den a poté se hýbat, protože jedině tak začnou koule vibrovat.

Vibrace kovových kuliček uvnitř balonků způsobují stažení svalů pánevního dna. Jedná se o reflex těla, který drží kuličky uvnitř, aby nevypadly – ​​i když samozřejmě vypadnout nemohou.

Pokud nejste na míče, můžete zkusit klasické cviky nebo si pořídit podsedák, který procvičí svaly pánevního dna vsedě. Vzduchem plněný gumový polštář zajišťuje, že vaše svaly musí neustále udržovat rovnováhu. Jak to? Sezení na vzduchem naplněném polštáři je vratké a způsobuje nestabilitu pánve. Abyste ji dostali zpět do stabilní polohy, aktivují se svaly vašeho pánevního dna. Můžete tedy pohodlně cvičit v sedě v práci, při studiu nebo kdekoli.

Zdroj: názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat