Vánoční sexuální tipy podle SEXPERTKY. Nudit se nebudete!

Trochu slavnostního dovádění nikomu neuškodí, ba naopak prospěje! Uznávaná sexuoložka tvrdí, že se špetkou plánování se zimní noci mohou proměnit v nejžhavější období v roce! Troufnete si na sexy překvapení?

Britská sexuoložka Tracey Cox, která je svými názory a erotickými tipy známá po celém světě, říká, že je dobré odskočit si od plotny a připravit něco bláznivého. Zde jsou některé z jejích horkých tipů, které doporučuje nejen nesmělým!

Jak vypadá kreativní sexy dárek?

Kostýmů Santovy pomocnice, skřítků, elfů a dalších postav jsou v erotických obchodech tuny. Kdekdo k nim má odpor, i když… „Kde je váš vánoční duch? Nikdy si nenechte ujít příležitost převléknout se za někoho jiného, protože to funguje jako zázrak v sexuálním životě. Váš partner bude spát s někým jiným, ale ve skutečnosti nebude nevěrný,“ doporučuje Tracey, která však uznává, že ne všichni mají ambice svádět partnera v netradičním kostýmu. Taky máte pocit, že by si ťukal na čelo? Zvolte jinou strategii! „Dejte mu dárek, který slibuje po celý rok skvělý sex. Nástěnku,“ radí sexuoložka. Jak na to?

1. Bavte se sexem: 12 měsíců!

Korkovou nástěnku dnes koupíte i v hypermarketu v oddělení kancelářských či školních potřeb. Potřebovat budete ještě prázdné barevné kartičky nebo papírky a připínáčky. Pak vytvořte seznam vašich oblíbených aktivit (třeba líbání, masáž), na kartičky uveďte i místa, na kterých by sex měl, aspoň podle vás, tu správnou šťávu, a nakonec vyjmenujte části vašeho těla, která milují, když se jich druhý dotýká…

Až mu nástěnku s popsanými papírky předáte, požádejte ho, aby i on dopsal na ty zbývající volné svá intimní přání a závazně se dohodněte, že aspoň jednou za měsíc, a to do příštích Vánoc, budete svoji tajnou nástěnku aktualizovat a přidávat na ni nové návrhy. A všechno, co na ni visí a posléze se dopíše, se taky musí vyzkoušet! Co takhle ve čtvrtek zbavit nástěnku dvou papírků s nápisem „orální sex“ a „kuchyň“? Sáhnout můžete i po „masáž“ a „rozkrok“. Tahle hra vás bude bavit!

2. Krabice pro dospělého

S prázdnou papírovou krabicí se dá dělat i něco jiného, než ji spálit v krbu. Je vhodná pro výrobu dalšího sexy překvapení! Vložte do ní pásku přes oči, koženková pouta, masážní olej, hedvábné punčochy, kterými se dá taky svázat kdeco, skvělé je i erotické DVD nebo kniha. „Užijte si všechen ten vánoční spěch, ale den poté, až to opadne, připravte ložnici pro piknik. Vyndejte krabici s lahví sektu v ruce,“ radí Cox. Jestli se i tak stydíte, nemusíte při prezentaci tohoto erotického dárku ani promluvit. Stačí mít k ruce nálepky a lípnout jednu z nich na věc, kterou chcete vyzkoušet. Je to mnohem jednodušší, než ukazovat na obrázek a hlásit se o slovo: „Tohle by možná bylo fajn, lásko.“

3. Dům plný svátečních návštěv

Příbuzní všude, kam se podíváš? Strýc sedí v obýváku, matka pomáhá v kuchyni, děti se honí z jednoho konce bytu na ten druhý? Jak v tomhle mít o svátcích sex? „Vánoce jsou především o jídle,“ říká Tracey s tím, že je-li ho příliš mnoho, a do toho tolik pití, nabízí se perfektní výmluva pro poobědový „oddechový čas“.

Stačí pohladit si žaludek, postěžovat si na jeho plnost a zamířit do ložnice. Partner jen utrousí poznámku, že nápad „dát si dvacet“ je naprosto skvělý, protože sám toho má dost. Užít si sex za zavřenými dveřmi může patřit k tomu, na co budete po celý rok s úsměvem na rtech vzpomínat… „Jen musím všechny varovat. Dávejte všechny své nemravné věci od sexuálních hraček, erotických filmů až po knihy do uzamykatelné zásuvky, ať nedojde k nedorozumění ze strany návštěv,“ apeluje odbornice.

A co myslíte vy? Najdete si o Vánocích minutku na erotiku, nebo už teď víte, že vás shon a stres převálcuje?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat