Erotická revoluce v ložnici: Vibrátor, který »cítí« vaše doteky!

Po bionických pažích a myslí ovladatelných umělých končetinách bylo jen otázkou času, kdo přijde první s bionickým pyjem. Tým designérů z Denveru chce letos uvést na trh Ambrosia Vibe – bionický vibrátor. Jeho technologie sice není tak dokonalá jako u bionických končetin, ale zcela jistě bude pionýrem v novém odvětví erotických pomůcek.

Bionický falus Ambrosia Vibe má tlakové senzory, které přenášejí doteky a tlaky do různých typů vibrací. Takže když hladíte bionický penis na jednom konci, přenáší na druhý konec pocit hlazení. Ten, kdo si vibrátor připne k tělu, cítí doteky, které vibrátoru věnuje sexuální partner.

Ambrosia Vibe je nový typ připínacího dilda, které reaguje na dotek: hlaďte ho, mačkejte, tahejte, sajte ústy nebo s ním v někom rytmicky pohybujte. Unikátní technologie Ambrosia Pressure Sense Technology™ vnímá pohyby dilda a přenáší tento pocit pomocí vibrátoru v bázi tohoto přístroje. Ambrosia Vibe umožňuje tomu, kdo si ho připne, opravdu cítit sexuální stimulaci tohoto dilda,“ píší autoři Ambrosia Vibe.

„Naše technologie dovoluje lidem, kteří se nenarodili s biologickým penisem, mít bohatší zážitky při hraní se svým novým orgánem. Doufáme, že to vylepší životy lidí a přinese jim radost, ať už jsou jakékoli sexuální orientace a pohlavní identity,“ uvádějí výrobci Ambrosia Vibe.

Aby se dostal vibrátor na trh, potřebuje finanční injekci. A tak jeho designéři žádají dobrovolníky o finance pomocí mecenášského webu Indiegogo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat