Umělci v líbání podle znamení

Jaro je spojováno s romantickými schůzkami a hlavně polibky. Kdo je jejich vládcem? Jak líbají zrozenci jednotlivých slunečních znamení? Jen někteří to umí rozbalit!

Líbací máové podle znamení (1).

Beran (21. 3.–20. 4.)

O Beranovi se říká, že líbání se nevyhýbá, ale na druhou stranu ho moc nepreferuje. Jeho polibky jsou takové nijaké, rychlé a „málo prožité“. Jako by Beran spěchal za dalšími, důležitějšími cíly a úkoly. Přesvědčíte ho, že se má zastavit a věnovat pozornost vašim ústům?

Býk (21. 4.–21. 5.)

Býk je na polibky trochu opatrný, ale když pozná, že jeho protějšek stojí za to, dá do nich svoji vášeň i upřímnost. Býk se líbá rád, a pokud možno, i často. Baví ho to. Ostatně jako všechno, do čeho se pustí s vervou sobě vlastní.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženec ví, že když chce, líbáním, potažmo svým stylem, ohromí. Je si tak jistý, až si myslí cosi o své vlastní nedotknutelnosti a situaci trochu zlehčuje. Sem tam něco poznamená, mezi polibky se usměje nebo se šibalsky začne soustředit úplně na něco jiného. Taktika to není špatná, ale občas je nutné Blížence trochu usměrnit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Povaha Raka mu nedovolí, aby polibky jen tak ledabyle přešel. Pokud vroucně miluje, nedokáže si bez nich představit svůj život. Jeho „ústomluva“ je něžná i vášnivá zároveň a dost špatně se jí člověk vzdává.

Lev (23. 7.– 22. 8.)

Požitkářský Lev by si nenechal ujít příležitost, aby před svým milostným partnerem mohl zabodovat. Rád projevuje svoji divokost, a to klidně i kousnutím do rtů. Hlavně když není nuda!

Panna (23. 8.–22. 9. )

Opatrná Panna se často drží při zemi. Líbá se jen, když ví, že dotyčného buď už nikdy neuvidí (nemá co ztratit), nebo ho naopak doopravdy miluje. Pak je něžná a čistá, často v polibcích vidí jediný způsob předehry.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zrozence ve znamení Vah charakterizuje komplikovanost. Neradi odhalují, co skrývá jejich duše, neradi prostřednictvím polibků prozrazují svoje myšlenky, plány a pocity. A když už se k líbání odhodlají, procítěnost a vroucnost nehledejte. Není tam.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štír? Ten se toho nebojí! Pokud chce, polibky daruje i krade. Rád zkouší škádlení jazykem a líbání považuje za přirozenou součást intimity. Že jeho protějšek na to moc není? Tak to asi bude problém…

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelec je tak trochu experimentátor. Líbá se rád, ale ne s kde kým a ne všude. Jen jeho životní partneři mohou poznat sílu jeho měkkých polštářků. Ale pak to stojí za to! Není to žádný ňouma!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Optimismus Kozoroha se leckdy promítne i v jeho způsobu líbání. Je pravda, že často podléhá emocím a skrz polibky druhý prohlédne, co se mu honí hlavou, ale na druhou stranu, je-li zamilovaný, není to na škodu. Silná láska, silné ústní spojení.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vodnář patří mezi ty, kdo chtějí mít všechno pod kontrolou. Když se nedíváte, pootevře oči a sleduje, jak si jeho líbání užíváte. Umí pružně reagovat na situaci, ale obvykle svoji taktiku moc nemění. Když pořádný polibek, tak vlhký!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Romantika, zamilovanost, okouzlení. Copak tohle se dá sdílet bez polibků? Pro Rybu nepředstavitelné! Miluje, když se může líbat dlouho a často. A v tomto umění nadmíru vyniká.

Zdroj: (1) www.yourtango.com/2018311088/astrology-how-to-first-kiss-zodiac-signs







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat