Sex pro čarodějky: Erotické pomůcky z křišťálu!

Máte dost všech těch vibrujících nesmyslů a erotických hraček, které se musí dobíjet a pravidelně čistit? Toužíte po návratu k čistě přírodním materiálům, které navíc harmonizují ducha i tělo? Obstarejte si erotickou pomůcku z kamenů, které vám jsou sympatické! Milujete třeba růženín?

Zajímá vás tajemno, mystika, duchovno? Pak se jistě těšíte na nejbližší významnou příležitost, tedy magickou Svatojakubskou noc 30. dubna. Pokud se zabýváte okultními praktikami, nejspíš u sebe v rámci provádění některého z rituálů budete mít křišťál.

Každá čarodějka ví, že je to čirá odrůda křemene, která zvyšuje a prohlubuje duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, odhání vše zlé a negativní. Také posiluje energii a uvádí ji do harmonie. A právě tato myšlenka stála u zrodu nového projektu.

Propojení sexuální energie s energií krystalů

Přišla s ním Vanessa Cuccia, mladá Američanka, která obdivuje moc a sílu nejen čistého křišťálu, ale obecně všech drahých kamenů. Napadlo ji vytvořit řadu erotických hraček s názvem Chakrubs, což jsou dilda, která působí na všechny čakry, a otevírají tak energetické kanály, blokují negativní energie…

Zvýšení harmonie mezi manžely

„Naším záměrem je probudit vás sexuálně, intelektuálně, emocionálně a duchovně. Vzrušeni můžete být beze studu a v souladu se záhadami vesmíru. Jsme tady, abychom vám řekli, že tato cesta je velmi zábavná a krásná,“ rozplývá se sama Vanessa na oficiálních stránkách firmy s tím, že krystaly mění způsob myšlení i života a v podobě dild jsou vhodné pro jednotlivce i páry. Těm zvlášť doporučuje model Indigo, který je vyroben z čistého modrého avanturínu, který udržuje rovnováhu mezi mužskou a ženskou energií a zlepšuje komunikaci.

Její nápad a výrobky samozřejmě nejsou pro každého, neboť mnoho lidí ani neví, co to čakry jsou, ale najdou se i tací, kteří si dildo koupí kvůli vizi spojení s přírodou. Anebo že se jim zkrátka jen líbí. „Hledal jsem na internetu něco originálního a narazil jsem na dildo z růženínu. Jelikož manželka miluje růžovou barvu, objednal jsem ho. Byla nadšená a moc rádi ho při milování používáme. O hlubší záměry se nezajímáme, to nám je jedno,“ svěřil se v diskuzi jistý Charles. A odkud samotné krystaly pocházejí?

Energie z celého světa

Arizona, Čína, Austrálie, Brazílie a další. Jsou ručně opracovávané a jejich cena je poměrně vysoká, což se ale na kameny sluší. 95 až 169 dolarů za dildo. (To je rozmezí od necelých 2 400 korun až po 4 200 „našich“.) Ale dá se říct, že vydrží navěky. Pokud se o ně jejich majitel stará, správně je čistí a nabíjí (v měsíčním či slunečním světle), dosáhne svých záměrů a cílů. Tak co, půjdete do toho, nebo se bojíte, že kvůli chladným kamenům vaše genitálie promrznou na kost?

Baterky? Už nejsou potřeba!

„Mnoho lidí zajímá, jak je to s teplotou. Ano, chvíli je vám trochu chladno, ale dildo se zahřívá poměrně rychle teplotou těla,“ uvádí inovátorka, která není jediná, kdo koketuje s přírodními materiály.

Německá firma Glassvibrations prodává skleněná dilda již od roku 2005. Nutno dodat, že výrobky této společnosti patří k vydařeným designovým kouskům. A pozor, ani Češi se nenechali zahanbit. Na dřevěná dilda My WooDi z Moravy, o kterých jsme psali zde. Je taky pěkný pohled. Že by novodobé čarodějky místo kočky nosily na ramenou drahé kameny? Dnes je možné všechno…

Tak co, jak se vám dilda z drahých kamenů líbí?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat