Tohle dojme i cynika: Žena s rakovinou poprvé kojí své miminko (FOTO)

Těhotenství patří k nejšťastnějším obdobím v životě ženy. Jenže bohužel ani tehdy se některým nevyhýbají tragédie. Fotografka Kate Murray zachytila dojemné a velmi silné okamžiky, kdy žena bojující kvůli rakovině prsu o život poprvé kojí své právě narozené miminko.

Mladé ženě lékaři v polovině těhotenství diagnostikovali zhoubný nádor prsu. Podstoupila operaci, při které přišla o ňadro, a nastoupila chemoterapii.

Ani samotní odborníci příliš nevěřili, že se miminko narodí zdravé, ale malý chlapeček všechny překvapil a narodil se úplně v pořádku.

A právě první momenty po porodu zachytila fotografka na několik velmi dojemných snímků. Novopečená maminka, která stále bojuje kvůli nemoci o život, si přiložila děťátko k prsu a poprvé je nakojila.

„Jsem šťastná, že mi dovolili fotit takový okamžik. Kojení vytváří mezi matkou a dítětem posvátné pouto. Jsem vděčná osudu, že jsem mohla tak silnou ženu potkat, je mi ctí, že mě požádala o vyhotovení fotek,“ napsala Kate Murray na svůj facebookový profil.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat