5 důvodů, proč mít ranní SEX pod sprchou!

Kombinace chladivé tekoucí vody ve sprše, voňavého koupele ve vaně a orgasmu. Pokud jste ji dosud nevyzkoušeli, máme pro vás hned několik důvodů, proč byste rozhodně měli.

1. Prevence nemocí

Ranní sprcha zlepšuje krevní oběh, uvolňuje hlen nahromaděný během noci, a když si ji dopřejete se studenější vodou, tak vás dokonale otuží. K tomu ještě připočítejte zdravotní benefity orgasmu, během kterého naše tělo produkuje látky bojující proti infekci, a tím snižuje i riziko některých typů rakoviny a infarktu až o neskutečných 50 %. To rozhodně není zanedbatelné.

2. Relax a pohoda během celého dne

Díky krátké (ale i dlouhé) ranní rozcvičce pod vodou si naservírujete extra dávku endorfinů, které vás budou provázet během celého dne a zaručí, že vám úsměv z tváře jen tak lehce nezmizí. Navíc výzkumníci z univerzity v Cincinnati zjistili, že ranní sex je skvělým odbouravačem stresu a jeho účinky mohou trvat i sedm dní. To už za pokus stojí.

3. Krása a zdraví nejen zevnitř, ale i zvenku

Za pravidelnou dávku ranního sexu a studenější vody se vám tělo odvděčí svěžejším, mladším a zdravějším vzezřením, vypjatější pokožkou těla i obličeje. Nemluvě o tom, že samotným ranním sexem se zlepšuje i kvalita vašich vlasů.

4. Každý orgasmus se počítá, ale ten ranní spojený s vodou je doslova životabudič

Proč? Neboť orgasmus sám o sobě aktivuje mozek, zvyšuje průtok kyslíku, který se dostane, kam potřebuje, vznikají nové buňky a v kombinaci s osvěžující studenější vodou vás probere jako máloco. Pokud tedy patříte k párům, které bývají na konci dne vyčerpaní prací a dětmi a na sex jim jen málokdy zbývá chuť a čas, možná je načase dopřát si sex i sprchu ráno. A nejlépe obojí při jednom!

5. Ranní sex pod vodou je prostě spontánní a spontánnost je prostě sexy

Poslední a zároveň velmi prostý důvod: Který chlap se rád nepodívá na nahé tělo své přítelkyně pod proudem tekoucí vody? A který chlap se rád nepřidá, aby se kromě dívání mohl také dotýkat toho, co je jeho? Pokud jste ranní sex ve sprše dosud nevyzkoušeli, přicházíte o jakýsi nový druh intimity, který si zamilujete. Na škodu není mít ani zrcadlo naproti vaně či sprše, abyste se při sexu mohli i kochat pohledy jeden na druhého. Intimita je o to větší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat