Při orálním sexu ZVRACÍM. Co s tím?!

Není vám orální sex moc po chuti? Máte co dělat, aby vás nepřeválcoval dávicí reflex? Sranda stranou, můžete trpět posttraumatickou poruchou!

„Neříkám, že jsem orální sex nějak přehnaně vyhledávala a milovala, ale snažila jsem se, aby muži nikdy nic nepoznali. Jenže to jde docela těžko. V mém případě určitě,“ začíná své vyprávění Lenka, devětadvacetiletá barmanka, která se svému milenci donekonečna omlouvá. Za co?

Když se něco pokazí…

„Asi před čtyřmi měsíci došlo právě na orál. Míra mi stlačil hlavu dolů, jeho penis se dostal dál do mého krku a já se pozvracela. On ztratil erekci, já asi důstojnost, protože přesně od toho dne se podobná situace opakuje pořád dokola,“ vzdychá Lenka s tím, že při každém pokusu o vykonání felace se jí zvedne žaludek a „šťávy“ se hlásí o slovo. „Přitom Míra je úžasný chlap a netlačí na mě. Tak já nevím, kde se tohle vzalo,“ trápí se čtenářka, jejíž problém není žádnou novinkou.

Za prvé, britská sexuoložka Tracey Cox říká, že za běžných okolností se dávení i případné polykání spermatu dá zvládnout, akorát je nutná znalost jistých technik. Souhlas, nic nepadá z nebe, ani ty zkušenosti, nicméně právě ty - a hlavně ty negativní - mohou mít na dávení podstatný vliv. Všechno je zase a opět otázkou především psychiky…

Tragické případy skutečně existují

Emily Morse, zkušená sexuoložka a terapeutka z amerického San Francisca tvrdí, že podobné extrémní případy se označují jako posttraumatické stresové poruchy (PTSP či PTSD, z angl. posttraumatic stress disorder, někdy též posttraumatický stresový syndrom, PTSS).

V překladu to znamená, že jedna špatná zkušenost z minulosti se neblaze podepíše na vašich dalších erotických hrátkách v budoucnosti. A může se klidně jednat i o nevěru partnera nebo rozvod. Důsledek těchto změn se projeví třeba právě při orálním sexu. A bez zeptání.

„Jenže když si v dětství na sebe převrhnete zmrzlinu, odradí vás to od koupi další? Jistěže ne! Jedna špatná zkušenost se dá zvládnout,“ popisuje odbornice na svém blogu a dodává, že orální sex je velmi erotický a intimní akt, který se bez správného postoje nedokáže prožít, procítit ani vychutnat.

Jistě, ona to ví, ale co ty ostatní? Má pro ně nějakou radu? Ano, a hned čtyři.

1. Soustřeďte se na svoji sílu

„Fuj, teď mi ho určitě narazí až na mandle…“ Tak tyhle myšlenky jsou absolutně nepřípustné! Žádné „kdyby“ nebo „“. „Při felaci má žena absolutní kontrolu nad mužem, kterému poskytuje potěšení. Když jste tam dole, soustřeďte se jen na tuhle jednu práci. Vědomí, že muže můžete uspokojit tak, jak on sám to nedokáže, vám dodá sílu k ovládnutí vaší mysli,“ popisuje sexpertka.

Vypomáhat si pochopitelně můžete i rukou, vždyť je to ta nejlepší „zarážka“ penisu, jaká kdy byla vymyšlena. Hlavně ale pochopte, že dráždění je váš úkol. Nic víc, nic míň. Tuhle vizi se snažte udržet co možná nejdéle.

2. Trochu předstírejte

Jo, jo, předstírat se nemá, o tom už se psalo mnohokrát, nicméně nikdo se nezmínil o tom, že když se budete chovat vášnivě, vypustíte aspoň občas nějaký slastný zvuk, znalecky pomlasknete a v mysli si zakoketujete s fantazií kurtizány vykonávající naprosto skvěle tuhle praktiku, mozek se snáze přesvědčí o tom, že tomu tak skutečně je. „A než se nadějete, můžete zjistit, že jste zpátky ve hře. Jen tak dál, herečky,“ komentuje to Emily Morse. Berte její radu jako „oblbnutí sebe sama“.

3. Udělejte z toho hru

Děti, zvířata i dospělí si rádi hrají. Tak proč ne zrovna vy? Obložte klín svého milence jídlem, udělejte si z něj nahý stůl, zakápněte jeho mužství nějakým čokoládovým sirupem a už konečně se přestaňte zabývat svými strachy, které způsobil nějaký hulvát, jemuž se podařilo dostat vás do postele v mladém věku. Hrajte si. Nic víc. To zaujetí vám pomůže. Vlastně oběma. „Já nevím jak vy, ale já miluji pohled na osobu, která se svíjí rozkoší z toho, co jí provádím. Naštěstí jsou tahle afrodiziaka tolik působivá,“ dál popisuje sexpertka, která tak naráží na fakt, že příjemné věci doslova převálcují všechny vaše negativní myšlenky a pocity.

4. Nechte si to oplatit

Každý malý krok, který proti svojí nevoli k orálnímu sexu jako takovému uděláte, se počítá. Den po dni. Týden po týdnu. Ale nezapomínejte ani na sebe! Obecné pravidlo zní: Když on chrochtá blahem, vy budete taky. Lehněte si, zavřete oči a nechte o sebe pečovat. V poskytování orálního sexu se střídejte. Uvidíte, že zanedlouho bude historka o zvracení patřit minulosti! Pořádek v hlavě, pořádek v posteli!

A jak to máte vy? Taky se při orálním sexu dávíte?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat