Alergie je zabiják milostného života! Zachrání vás jen jedna věc!

Jarní alergici vědí, že když sleze sníh, není to až zase taková výhra. Přijde totiž něco mnohem horšího. Co? Pyl z alergenů. Jak něco tak banálního může naprosto vykolejit váš sexuální život? Třeste se a vybavte se velkým množstvím lubrikantu!

Podle pylové předpovědi mezi dominantní alergeny aktuálně patří jasan, topol, jilm, vrba, cypřišovité, plísně a hlavně bříza. Speciálně ta v nejbližším období bude dosahovat vrcholu. Je to prostě tady. Alergeny všude, kam se podíváš! Jasně, jejich sezona nebude trvat věčně, ale málokdo ví, že jejich přítomnost speciálně ženám komplikuje milostný život. Proč?

Léky. Pomohou, ale utlumí vášeň

Co lékař předepíše na sennou rýmu, kopřivku, vyrážky, alergický zánět spojivek nebo otoky? Antihistaminika. Jak jinak. Uleví se po nich? Určitě. Po jejich požití můžete směle vyrazit do přírody a užívat si pikniku, který partner připraví za vidinou sexu uskutečněného v zapadlém koutě kdesi u rybníka. Rýma a jiné problémy ustoupí, jenže to je tak asi všechno. Podle chicagské gynekoložky Lauren Streicher antihistaminika vysušují sliznice, a to včetně té vaginální.

„Protože vaše pochva je lemována buňkami produkujícími hlen, který usnadňuje milování a zvlhčuje, styk může dost bolet,“ nechala se slyšet pro magazín Shape. A navíc většina těchto léků tlumí organismus a uspává, takže místo vzrušujícího zážitku se dá klidně prospat i báječný orální sex. Co s tím?

Nezbytná jarní a letní výbava

S touhou po spánku se nedá dělat asi nic. A volit mezi kýcháním či svěděním očí a sexy akcí je taky taková malá Sophiina volba. Proto se jako nejlepší řešení jeví lupnout si tabletku a zároveň se zásobit lubrikačními gely, které navzdory vedlejším účinkům antihistaminik nenechají vaginální sliznici ve štychu. A kam zajít nakupovat?

Dvě balení vedle rohlíků (samozřejmě celozrnných)

Každý hypermarket v oddělení drogerie disponuje nějakou základní nabídkou zvlhčovadel, která v nouzi poslouží dobře, nicméně když je čas a nálada, obstarat si můžete i nevšední kousky z erotických obchodů.

Na jedněch je zajímavý obal, na druhých kombinace vůní. Ale všechny mají jedno společné: měly by být ve vaší kabelce minimálně do října, kdy třeba takový pelyněk přestane chrlit ty svoje zabijácké pyly!

                                                                          

A jak se vy vypořádáváte s alergií? Máte pocit, že vám antihistaminika ničí milostný život?

4 zajímavé lubrikanty nejen pro alergičky

1. Lube to go

Už žádné objemné tuby! Na sex můžete být připraveni kdekoli a kdykoli. 6 mililitrů lubrikantu na vodní bázi, a to od značky PharmQuests, je maskováno za vzhledem pera. Jedná se o investici asi 150 korun. Převzetí balíku s ním nepodepíšete, ale zase ty zvlhčující schopnosti nic nenahradí.

2. Dvoudávkový leštič

Švédský výrobce Swiss Navy si trochu zalaškoval a uvedl na trh kombinované lubrikanty, které mají dvě samostatné části. Podle nálady tak použijete tu, která je vám zrovna příjemná. Bude to jahoda? Nebo snad kiwi? Celkový objem tohoto výrobku je 50 mililitrů a jeho doporučená cena je 399 korun.

3. A zase ta šeď…

Film 50 odstínů šedi a pan Grey patří k novodobému fenoménu. Jestli si chcete připadat jako učenka bohatého muže, zkuste 100 mililitrů extrémně jemného a hedvábného lubrikantu, který pochází z oficiální kolekce schválené samotnou autorkou E. L. James. A cena? 299 korun.

4. Praskající kuličky

Užije vás na dobrodružství, nebo prostě jen chcete probrat z únavy po spolknutí pilulky, která má snížit otok nosu a vyrvat vás ze spárů senné rýmy? Obraťte se na lubrikant od Climaxu. Díky praskajícím kuličkám se vzbudíte i z toho nejhlubšího snu. 118 mililitrů vyjde na 249 korun a možná s ním bude větší sranda než s tubou z výše zmíněného filmu. Upřímně? Mohli toho v tom rádoby eroťáku ukázat mnohem víc…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat