Flirt podle znamení: Jak svádí Blíženec nebo Rak?

Je tu léto neboli období seznamování, vášně a všudypřítomného flirtu! Jakým způsobem zájem o vás dává najevo Blíženec nebo Rak? Tohle jsou sváděcí techniky jednotlivých znamení zvěrokruhu!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Půjde na to přátelsky, s energickým chováním, bezprostředním úsměvem a přímým pohledem z očí do očí. Je ho všude plno, což mnohdy k okouzlení vyhlédnutého objektu stačí, nicméně když je hodně zapálený, může před vámi spřádat fantastické sny. Občas mu chybí jemnost nebo takt, takže jestli něco plácne, neberte ho tak doslova. A mimochodem, pokud nervózně těká pohledem po místnosti, ztratil zájem. V opačném případě se připravte na to, že když něco chce, tak to taky dostane.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Působí trochu rozvážně až opatrně. Jakoby váhal, jestli žena, která před ním stojí, je ta pravá. Pokud si usmyslí, že ano, romanticky zavrká a začne se s býčí motorikou příjemně dvořit, i když sem tam vsadí na sentimentální gesta, která připomínají gentlemany ze starých filmů. Jestli tuhle jeho stránku chcete doopravdy poznat, udusejte v sobě, aspoň na chvíli, svoji dominantní a emancipovanou povahu. Musíte být žena s velkým Ž.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Flirtování Blížence připomíná skok v čase. Přeskočí výmluvný pohled, pomine několikaminutové pokukování, rovnou si sedne, objedná vám drink a pustí se do rozhovoru s jistotou sobě vlastní. Nezávislý pozorovatel by mohl usoudit, že se s vámi zná léta. Jelikož působí velmi přátelsky a otevřeně, neodmítnete. Jeho šarm, důvtip a přímočarost uchvátí. Jen se nenechte zmýlit. Z původně dobře rozjetého rozhovoru klidně odejde a už se nevrátí. To je prostě Blíženec, kterého najednou zaujmul někdo jiný.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Společenský Rak působí skromně, trochu tajemně až mysticky. Když se na vás podívá, jeho pohled se vám zaryje někam hodně hluboko, i když vlastně nic neudělal. Tahle provokace vás donutí poznat ho blíž. A už vás má! Vytasí se s pochopením a laskavostí. Uchvátí vás jeho smysl pro obrazotvornost. Pokud Rak něco vypráví, budete jeho příběh vnímat celým tělem. Zaujal vás? Však on ví, jak to udělal!

Lev (23. 7.– 22. 8.)

Lev má zvláštní dar. Disponuje hravostí v kombinaci s arogantní pýchou, což je něco, co mu stále dokola prochází. Na baru působí trochu povýšeně, takže o introvertovi nemůže být řeč ani za milion let. Na druhé působí svojí rovnou a hrdou chůzí, tváří se, že má vznešené způsoby a ví, co se patří. Jeho nadřazenost láká a zároveň odrazuje, ovšem když mu zalichotíte, snese vám modré z nebe a zavrká jako hrdlička.

Panna (23. 8.–22. 9. )

Panny obvykle nedisponují schopností uvolnit se ve větší společnosti. Působí nervózně a málokdy navážou kontakt jako první. Když už se tak stane, zajiskří vtipem, utrousí postranní poznámku a chovají se mile, nevtíravě. Panna totiž neplýtvá svojí pozorností a penězi, dokud není přesvědčena o správnosti svých činů. Pro jednoho flirt – nuda, pro druhého výzva.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na co Váhy utáhnou toho, kdo jim padne do oka? Na řeči! Váhy, když se rozpovídají o svém životě, práci, koníčcích či plánech, málokdo je zastaví. Působí racionálně a mají tolik logických argumentů, že máte chuť všechny jim je vyvrátit. Jenže když přidají úsměv, něhu a milé vystupování, nějak se k tomu nedostanete. Pohltí vás nebeská aura a jejich hraná odtažitost, se kterou provokují opačné pohlaví. Najednou se přistihnete, jak bojujte o jejich pozornost, čím se flirtovací rituál uzavírá.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Štír paralyzuje svoji kořist jedem. Víc netřeba dodávat. Vyhlédne si vás, podívá se vám do očí a vám se podlomí kolena. Jak to jen dělá? Těžko říct. Přistoupí blíž, na něco se zeptá a vy hltáte každé jeho slovo. Ego a sebedůvěra hrají prim. A to je tak lákavé! Stejně jako jeho vitalita a životní síla, se kterou působí na ostatní. Získal vaše telefonní číslo a vy ho toužíte poznat se vším všudy? Věděl, že to dokáže už v momentě, kdy se na vás poprvé podíval…

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelec neřeší, jestli sedíte v koutě nebo stojíte ve frontě na zmrzlinu. Dá se s vámi do řeči, přátelsky vás poplácá po zádech a široce se usměje. Působí společensky, nenuceně, na nic si nehraje. Akorát je přehnaně upřímný, takže jeho výroky se mohou zdát trochu mimo. Při flirtu využívá dramatická gesta, neposedí, musí být v pohybu. Vzrušuje ho riziko, rád o něm vypráví a je to způsob, kterým se snaží zaujmout. Dáte mu šanci?

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Charismatický hlas, nenápadné postávání okolo vás, čekání na příležitost. To je Kozoroh. Nikam se netlačí, vyčkává, jestli si ho všimnete, a teprve pak se začne chovat společensky, později dokonce i romanticky. Ačkoli je ostýchavý, všímá si signálů protějšku. Od něj očekává, že ho bude obdivovat. Někdy si to vynucuje ironickými poznámkami a tím zakrývá vlastní ostýchavost. Uvnitř je dobrosrdečný, proto nereagujte odmítavě a předveďte mu úsměv s odpovídajícím číslem. Odzbrojí ho.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Laskavost, zdvořilost, ale také chladně neosobní přístup. Na to Vodnáři balí druhé! Analyzují a snaží se provokovat svým typicky neurčitým pohledem a zasněným výrazem. Jsou domýšliví a nedokážou se zbavit nutkání, že zábava udělá dojem na kohokoli. Rádi tráví čas ve společnosti zajímavých osobností, ale i když se jim někdo líbí, chovají se odtažitě, protože nechtějí odhalit svoje opravdové city. Odhadnout jejich úmysly je těžké. Stejně jako flirtovací taktiku.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zrozenec ve znamení Ryb? Elegantní způsoby, přímočarost, hra. Mrkne okem, za chvíli u vás sedí a vy slyšíte, že říká cosi o tom, jak se mu líbíte. Rád škádlí a fantazíruje, popisuje svoje cesty do zahraničí, přičemž trochu dramatizuje. Když je nejhůř, vytasí se s humorem. Neuspěl s ním? Pak na chvíli zatrpkne a řekne něco nelichotivého. Proč? Není po jeho. Půjde o kousek dál a vynasnaží se, aby jeho magnetická síla přitáhla někoho jiného. Jako Ryba ve vodě…

A jak flirtujete vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat