Bizarní MASTURBACE. Těchto 5 případů vás bude šokovat!

Co všechno lidé používají při masturbaci? Polštáře jsou jen slabý odvar! I růženec nebo záchodová štětka by se měly mít na pozoru! Taky v nich vidíte erotický potenciál?

Podle britské sexuoložky Tracey Cox 80 % žen a 94 % mužů masturbuje. Většina z nich i po sňatku. Prostě celoživotní normálka. Beztak je to ve své podstatě sex s člověkem, kterého máme rádi, tak co. A techniky? Různorodé.

Sexuologové, včetně Zlatko Pastora, říkají, že je to dáno variabilitou erotických zón a míst přinášejících vzrušení. Prostě každý má spouštěče vášně někde jinde, ovšem někdy ona zmíněná variabilita stojí za to. Stačí se porozhlédnout po internetu a vysledovat zpovědi lidí, kteří se rozhodně neřadí k běžnému normálu. Jak, čím a o co se dá onanovat? 5 příkladů hovoří za vše!

1. Nohy od stolu

„Naučila jsem se to někdy v dětství, na detaily si tak úplně nevzpomínám, ale vím, že jsem seděla na koberci, přisunula se k noze stolu a třela se o ni,“ popisuje Lydie s tím, že jí to vlastně zůstalo. „Nedávno jsem takhle měla orgasmus. A proč vlastně ne? Vždyť je to přirozené,“ dodává.

2. Polštáře

Slováci jim říkají vankúš nebo poduška. Pro nás je to polštář. A kdo ho ještě „nebrousil“, ten jakoby nebyl! „Dám si ho mezi nohy a pohybuji se, někdy za něj tahám. Myslím, že je to poměrně častá metoda dráždění,“ napsala žena s přezdívkou Emoticon na jeden eroticky laděný portál. Nad její metodou se kdosi pozastavil. Dotyčný evidentně nezaznamenal, že co se týče masturbace, může být i hůř…

3. Výfuk

„Je mi 50 a již třetí rok masturbuji se svým autem. Strkám penis do výfuku a pokaždé mám orgasmus. Problém nemám, ale nedávno mě nachytala manželka, která chce, abych se šel léčit. Myslí si, že nejsem normální. Jak jí to mám rozmluvit?“ ptá se nějaký Sasha v rámci sexuologické poradny. No, i bez odpovědi odborníka je jasné, že lehké to nebude! A Sasha by asi potřeboval vidět český film Nahota na prodej. V něm ten, kdo tahle souložil, špatně skončil!

4. WC štětka

V dubnu tohoto roku se polští archeologové pochlubili zajímavým nálezem. Při vykopávkách v jedné staré kadibudce našli erotickou pomůcku z 18. století. Jedná se o velký a tlustý „robertek“ vyrobený z kůže plněné štětinami. Oproti tomu, co používají ženy v současné době, je to slabý odvar!

Záchodová štětka je poměrně častou BDSM pomůckou v pornofilmech. Většinou je její použití v rámci nějakého trestu, ale pravidlo to taky není… „Po porodu se mi moje pochva o dost zvětšila a manželův penis mi nestačil. Koupili jsme veliký vibrátor, ale ani s ním to nebylo ono. Pak mě na základě jednoho filmu napadlo použít wc štětku a od té doby se s ní mazlím pravidelně. Manžel to pochopitelně neví a ani vědět nebude,“ otevřeně přiznává Beth.

Pod její komentář někdo okamžitě napsal: „Musíš ji mít jako vchod do lomu. Ta moje se zmůže akorát tak na šišku.“

5. Růženec

„Věřící nejsem, růženec jsem jeden čas vozila v autě pro štěstí, ale teď ho mám spíš v nočním stolku,“ popisuje Elis. Co s ním dělá? „Tak trochu nahrazuje Venušiny kuličky. Když si ho sevřete mezi stydké pysky a taháte za něj, je to fakt dost příjemný. Patří to k mým oblíbeným masturbačním technikám,“ doporučuje účastnice diskuzního fóra, jejíž nápad se setkal s ohlasem. „Určitě ještě dnes vyzkouším,“ přitakavá „přezdívka“ Rihanna.

Je vidět, že co člověk, to jiný styl masturbace… Ale schválně, na co z tohoto seznamu byste si „troufli“ vy?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat