TESTOVÁNÍ: Při zakládání kvásku vám pomohou mouky Kváskování od Penamu!

11.10.2021 | Testování

Alfa a omega nadýchaného, křupavého chleba nebo vláčných baget? Kvásek! Ten si můžete obstarat s pomocí kváskové mapy nebo koupit v pekařství. Neméně populární metodou je i jeho domácí příprava. Ta si ale žádá kvalitní základ. Hledáme 25 testerek ve věku nad 25 let, které si vyzkouší 4 prémiové mouky Kváskování od Penamu ze Slovenských mlýnů! Voňavé pečivo čeká!


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 36 testerek


Takový ten chleba, který provoní celou domácnost, při krájení křupe, uvnitř je vláčný a rozplývá se na jazyku. Navíc ze stolu hrozně rychle mizí, protože chutná s rozličnými pomazánkami i ovocnými marmeládami. Že už jste dlouho takový nejedli? Upečte si vlastní! Ale z čeho? Mouky Kváskování od Penamu vám budou kvalitním pomocníkem v procesu kváskování!

Droždí versus kvásek

Pokud s pečením teprve začínáte, pravděpodobně hledáte klady a zápory droždí a kvásku. Droždí v kostce je snadno dostupné a cenově přijatelné, pečení chleba za jeho pomoci bývá rychlejší, stačí jen nadrolenou kostku nechat kvasit v mléku nebo ve vodě, vždy však s trochou cukru. Žádná věda. To kvásku chvíli trvá, než vůbec vznikne.

Lepší výsledky se špetkou péče

Pekařský kvásek je přirozeně nakvašená, fermentovaná, žitná mouka a voda. Jedná se o směs těchto dvou ingrediencí, a to ve stejném poměru. Po dobu kvašení není přítomné nic jiného než bakterie, kvasinky a vzduch. Žitná mouka totiž obsahuje enzymy, které rozkládají škroby na jednoduché cukry, které jsou potravou pro kvasinky a bakterie mléčného kvašení. Při samotném procesu dále vzniká kyselina octová a kyselina mléčná. Díky nim chléb voní úplně jinak než ten z droždí, navíc mají obě uvedené kyseliny ochrannou funkci. Chrání chléb před plísněmi a prodlužují jeho trvanlivost. (Ta je ve výsledku delší než u kvasnic.)

Vítejte v době kváskování

Kvásek je pak možné mít po ruce za všech okolností. Přikrmuje se (občerstvuje), což znamená, že se do něj přisypává mouka a přilévá voda (v poměru asi 1:1). Přikrmování kvásku ve větším množství, tedy konkrétně při pečení chleba, je nejlepší, protože mouka má možnost důkladně prokvasit. Na chuti křupavého a voňavého pečiva je to pak znát. Takže, pustíte se do zrození svého kváskového miminka?

Přijatelná cena i líbivý obal

Penam nabízí tuto prémiovou řadu Kváskování v několika variantách. Najdete zde mouku žitnou celozrnnou, žitnou chlebovou tmavou, pšeničnou hladkou polosvětlou a pšeničnou hladkou světlou. Vyberte si podle svých potřeb a přání. K dostání jsou v řetězci hypermarketů Tesco, a to za cenu 29,90 Kč. Jaké jsou jejich přednosti? Prvotřídní kvalita a čistota bez přidaných látek, která je výsledkem spolupráce domácích pekařek a fanoušků kváskování.

Každý druh mouky je vhodný na přípravu nebo upečení jiného výrobku, proto má každá mouka svoji specifickou a výraznou barvu a číselné označení. Na obalech nechybí ani grafické znázornění využití mouk, které ušetří čas při nakupování.

Cena za jedno balení: 29,90 Kč

Více informací najdete na www.moukykvaskovani.cz

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 25 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda jsou úspěšné při výrobě domácího kvásku?  
HLASTE SE DO 24. ŘÍJNA 2021.
Vybrané testerky získají vždy 1ks - mouka žitná celozrnná, žitná mouka chlebová tmavá, pšeničná hladká polosvětlá a pšeničná hladká světlá.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 16.11.2021

S moukami se skvěle pracovalo. Kvásek na chleba mi vzešel hned na poprvé, u jiných značek se mi to ještě nepovedlo, takže Penam zde vyhrál na plné čáře. Vydržel doteď, tak doufám, že z něj bude ještě mnoho chlebíků stejně dobrých, jako byl ten první, který jsem připravila z pšeničné i žitné mouky. 🙂 Zkoušela jsem upéct i bagetky a také se povedly hned napoprvé. Chuťově byly skvělé. Všechny mouky od Penamu hodlám kupovat dál, protože mě velmi mile překvapily a jejich cena je dostupná všem!

vybraná testerka | 15.11.2021

Zatím se mi nepovedl lepší chleba než díky kvásku z této mouky. Po kaiserkách se hned zaprášilo, další v pořadí mám buchty. Opravdu mohu jen doporučit. Vytvořila jsem si vlastní ,,mimčo,, alias domácí kvásek, který jsem několik dní stále přikrmovala a opravdu naprostá spokojenost. Skvěle se s nimi pracuje.

Žádné.

vybraná testerka | 15.11.2021

připravovat těsto pomocí kvásku se mi nikdy nedařilo, az do chvíle, kdy jsem vyzkoušel kváskovací mouku od firmy Penam. Těsto parádně nakynulo, bylo nadýchané. Po upečení domácích bagetek a chleba se na ně celá rodina vrhla a hned zmizely. Těsto bylo krásně nadýchané a křupavé. Všem doporučuji vyzkoušet a už nebudete nikdy chtít jinak! :)

Žádné

vybraná testerka | 15.11.2021

Dobrý den, kvásek jsem zakládala se svým sušený kváskem a povedl se, krásně vzešel, i těsto se povedlo. Pekla jsem dvakrát celožitný chleba. Spokojenost byla velká. Bohužel nemám fotografii, kterou bych mohla přiložit. Chystám se na kynuté buchty, doufám v dobrý výsledek, protože nejen kváskové těsto si žádá svoje.

Škoda, že se mouka nedá koupit v běžných obchodech.

vybraná testerka | 15.11.2021

Vyzkoušela jsem postupně všechny mouky (žitnou celozrnnou i chlebovou tmavou, pšeničnou mouku hladkou i extra hladkou na výrobu pečiva). Jako první jsem si vzala extra hladkou a vyšvihla jsem domácí housky (děti je milujou). S moukou se dobře pracuje, hezky kyne. Pečivo bylo krásně nadýchané a dětem moc chutnalo i a to i druhý den. Jako druhou věc z této mouky jsme vyzkoušeli domácí pizzu. Běžně na ní používám polohrubou mouku, protože se mi s ní lépe pracuje a tolik se mi nelepí. Je to ale asi jen otázka zkušeností. Výsledek byl nakonec velmi dobrý, pizza udělala takové ty pěkně vypečené křupavé bublinky na krajích. Z žitné celozrnné a žitné chlebové mouky jsme si dokrmily náš domácí kvásek. V obou případech bez problémů. Upřímně jsem žádnou viditelnou změnu v práci s kváskem nepozorovala, i když mi přišlo, že byl připravený k pečení trochu dříve, než je obvyklé. Upekli jsme si tradiční pšenično-žitný chléb typu Šumava, který máme asi nejraději. Akorát doma musí pod tvrdší a křupavou kůrkou mít měkkou střídku. Jedině tak nám vydrží dobrý v utěrce třeba týden. Jsem ráda, že jsem mohla uvedené mouky vyzkoušet. Asi nejsem zase až tak zkušená, abych poznala nějaké extra velké rozdíly, avšak musím přiznat, že se mi se všemi moukami pracovalo dobře a pokud bych našla tato mouky v regálu v obchodě, koupila bych si je znovu.

vybraná testerka | 15.11.2021

Na tohle testování jsem se opravdu těšila a děkuji za možnost zúčastnit se. Svůj kvásek jsem zkoušela založit jen jednou, ale zvolila jsem dost jalový postup, protože se mi nechtělo se zakládáním piplat dvy týdny a používat speciální chlebové mouky. Po pěti dnech byl výsledný kvásek z celozrnné žitné mouky slaboučký a neutáhl to, z chlebů vznikaly obří chlebové placky (ač chuťově dobré) a sestra - zkušená kváskařka - se mi smála :-D S moukami Penam a neošizeným dvoutýdenním postupem se zadařilo - na založení kvásku jsem použila celozrnnou žitnou a přikrmovala žitnou chlebovou. Kvásek krásně spolupracoval, i když neměl optimální tepelné zázemí (24-26 °C doma fakt nemáme) a jednou jsem ho zapomněla nakrmit. Podařil se mi z něj mi upéct moc dobroučký, voňavý a nadýchaný jogurtový chleba (z Penam žitné a pšeničné chlebové). Ještě ten večer jsem ho skoro půlku snědla jen tak, potřený máslem. Chutnal i miminku, a to je teď ochotné sníst jen kaši a jablečnou výživu :-) Než jsem vypěstovala kvásek, testovala jsem mouky i s kváskem ulitým od sestry. Pšeničná mouka č. 4 to u mě vyhrála na plné čáře a chci ji mít doma jako stálici. Upekla jsem z ní své první kváskové rohlíky, které byly tak neskutečně měkké, vláčné a na povrchu křupavé, že se nedožily druhého dne :-) Jen musím trochu dopilovat vizuální stránku, protože naskočily víc, než jsem čekala. A vím, vzhled je povrchní záležitost, ale obaly se mi velmi líbí. Pro kváskaře - začátečníka je navíc jednoduché se vyznat v tom, na co kterou mouku použít.

Nejsem ještě nijak zkušený kváskař, takže zápory jsem žádné nenašla. Jako jediná nevýhoda mě snad napadá, že se mouky nedají koupit i v jiných řetězcích než v Tescu, protože zrovna do něj to máme dost daleko.

vybraná testerka | 14.11.2021

Mouky jsou dobře označeny. Hezky se s nimi pracuje. Kvásek se vytvořil rychle a hezky nabýval. Jednoduchá péče o kvásek je určitě kladem. Líbila se mi také kvalita mouky s kterou jsem pracovala. Určitě by se mi hodilo na stránkách nějaké video s návodem, jak správně při pečení pracovat s kváskem. Návody jsou hezky propracované, ale vidět postupy na videu by velice pomohlo. Určitě budu kvásek používat i dál. Jen asi nebudu péci chleba. Chléb kynul, proto budu kvásek raději užívat na koláče atp. Děkuji za možnost testování.

Chleba mi málo vykynul, i když jsem pracovala přesně dle receptu na stránkách kváskovaní.

vybraná testerka | 14.11.2021

Perfektní mouka, krásně se s ní pracuje, kvásek dobře pracuje, vydrží dlouho. Chleba je nadýchaný, voňavý, nemá tendence plesnivět ani po pěti dnech, ale většinou tak dlouho nevydrží....použila jsme pokaždé jiné složení mouky a pokaždé krásný výsledek, určitě si tyto mouky budu kupovat i nadále, jsem spokojená!

vybraná testerka | 14.11.2021

Kváskové mouky byly perfektní. Založení kvásku bez problémů. Pečený chléb skvělý. U některých muk jsem mívala problém, že byl žitný chléb uvnitř vlhký a působil nedopečeně. Žitné chlebové mouky Penam obstály skvěle a tento problém jsem s nimi vůbec neměla. Ba naopak se mi zdálo, že se mi konečně podařily větší oka u chlebíku převážně žitného typu. Takže za mě nadšení. S pšeničnými světlými moukami obvykle problém nemívám a i tyto byly super. Dělali jsme i foccaciu a lahoda! :) Určitě koupíme znovu. Na domácí kvásek je zapotřebí kvalitní mouka, dělá to neskutečný rozdíl ve výsledku. My máme nejrad3ji žitný chleba tvaru tousťák a ten byl fakt bomba :).

Žitná mouka možná nebyla namleta úplně na extra jemno, nicméně už jsem se setkala i s o dost hrubšími, takže za mě nevýhoda ani není, spíše jen pro zajímavost. Pšeničná hladká polosvětlá mouka byla světlejší než pšeničná chlebová na kterou jsem zvyklá.

vybraná testerka | 14.11.2021

Kvásek se mi bohužel nepodařil. Po 5 dnech krmení mi na povrchu vyrostla plíseň. Naštěstí mám kamarádku, která kvásek má neustále. Chléb jsem upekla z mouky číslo 3 a byl dobrý a chutný. Kvásek budu dál zkoušet. Škoda, že mi mouky dorazily později, ještě chci vyzkoušet z mouky číslo 4 houstičky. Věřím, že budou stejně dobré jako chléb.

vybraná testerka | 14.11.2021

Úžasný jak vše krásně kynulo. Pečivo bylo perfektně nadýchané. Kvásek se mi tentokrát nepovedl napoprvé, ale to není problém. Potom už se povedl krásně. Tyto mouky zůstanou v repertoáru mého pečení. Ráda peču a mouky penam kváskování jsou ideální pro každou pekařku ať začínající či zkušenou. Doporučuji všem.

Žádný jsem nezaznamenala

vybraná testerka | 13.11.2021

Mouka má zajímavý design a rozdělení podle použití je taktéž originální - člověk hned ví, kterou mouku k čemu použít. Kvásek z 1, resp. přikrmovaný 2 byl krásně sladce voňavý a přímo to svádělo k pečení nějakých sladkých dobrot (ke chlebu jsem se zatím bohužel nedostala, ale přidávala jsem ho i do bábovky apod., vyloženě si o to svou vůní říkal). Mouky jsou na pečení fajn, voňavé. Budu je raději používat takto než na kvásek (viz Zápory).

Nevím, čím to je, ale do 2 týdnů mi kvásek začal plesnivět. S ničím takovým jsem se zatím nesetkala, "svůj" krmím už rok a stále v pořádku, ale na začátku tohoto testování jsem udělala pokus - do jedné skleničky jsem dala svůj původní kvásek přikrmený "mojí" moukou, do druhé můj kvásek přikrmený testovanou č. 2 a do třetí jsem založila nový moukou č. 1. První jsem krmila standardně, zbylé dva testovanou moukou č. 2 a jak jsem psala výše, do dvou týdnů začaly plesnivět (ten můj první byl stále v pořádku). Tak nevím, možná jen špatný postup, dělám druhý pokus a doufám, že tentokrát dopadnou kvásky lépe.

vybraná testerka | 13.11.2021

Mockrát děkuji za umožnění testování kváskových mouk. Nedalo mě to a zkusila jsem všechny, každá je na něco jiného, ale opravdu všechny jsou vynikající, velmi dobře se s nimi pracuje, jsou kvalitní a výrobky jsou z nich hezky nadýchané, voňavé a hlavně, nepotřebuji zadělávat na kvásek, krásně vykynou. Mouka 1 a 2 jsem upekla žitný a celozrnný chléb, chlebovník, č. 3 croissanty, mrkváčky, jablkové řezy, bavorský vdolek č. 4 pizzu, slané tyčinky. Mouky si budu ráda kupovat, i když jsou o něco dražší, ale výsledek stojí za to. Vřele všem doporučuji!

- jen vyšší cena oproti normálním moukám

vybraná testerka | 12.11.2021

Chtěla bych moc poděkovat za testování mouk. Zatím jsem použila mouku č. 3 na chléb a mouku č. 4 na frgály. A opravdu jsem byla mile překvapena. S moukami se pracuje velmi dobře, těsto rychle vykynulo. Po upečení bylo krásně nadýchané, jemné, a byl znát rozdíl v použití od klasických mouk. Jsem spokojena, těším se na vyzkoušení zbývajících mouk, ale jsem přesvědčena, že budou stejně skvělé! Určitě je budu i kupovat, už jsem je s radostí doporučila i známým, skutečně stojí za vyzkoušení :-)

vybraná testerka | 11.11.2021

Zatím jsem vyzkoušela pouze jednou a rozhodně to vypadá dobře. Chleba jsem dělala v pekárně, zkusím ještě troubu a případně i jiné pečivo. Chuť je trošičku jiná, než s klasickým droždím, ale není špatná. S dalším vyzkoušením čekám na dcery, které přijedou z kolejí a budeme i trošku experimentovat- na to je užije.

jediný zápor bych viděla v ceně

vybraná testerka | 10.11.2021

Dobra rada ruznych druhu mouk od Penamu. Se kterymi se peceni vetsinou povede. Dobre se zadelava a ma dobrou konzistenci. Ma libive baleni, co se tyce graficke stranky. Jen co se tyce ceny, ta je trochu vetsi oproti obycejne mouce. Je dobre, ze nabizeji i celozrnnou mouku, jako zdravejsi alternativu.

max. cena

vybraná testerka | 09.11.2021

Dobrý den,nejdříve musím poděkovat za možnost testování této mouky a musím říct,že je výborná.Kvásek jsem zadělávat nemusela,peču už nějakou chvíli,takže jsem jen dokrmila svůj a jedu výborně a protože kvásek by jinak nešel,kdyby mouka byla špatná,vím,že na tuto mouku se můžu spolehnout a budu ji používat pořád.Taky další mouky se hodně povedly,žitný chlebíček nemá chybu a křupavé rohlíčky s bílé mouky taktéž.Protože peču stále,u nás se pečivo žádné nekupuje,i tuto mouku zařadím mezi své oblíbené.Cena je sice vyšší,denně z ní péct nejde,ale je to tím,že je skvělá.

Na denní pečení je cena vysoká.

vybraná testerka | 09.11.2021

jsem ráda, že jsem mohla otestovat tyto mouky. Kvásek jsem sice zadělaný měla, ale už ho dokrmuji touto moukou, střídám mouku č. 1 a č. 2, na pečení chleba jsem použila jak mouku č. 3, tak mouku č. 4, z obou se chleba hezky povedl. Jsem nadšená a určitě se po této mouce podívám v obchodě. Doporučuji.

nenašla jsem

vybraná testerka | 08.11.2021

Moje pečení ze založeného žitného kvásku a s kvalitní moukou na kváskování dopadlo moc dobře a hlavně chutně. Mouky jsou kvalitní a vyzkoušela jsem žitný chleba základní pouze s drceným kmínem a solí a s různými obměnami s přidáním slunečnicových semínek, dýňových semínek nebo sezamového semínka. Určitě doporučuji všem vyzkoušet. Nám pečivo moc chutnalo.

Zápory jsem žádné nezjistila.

vybraná testerka | 07.11.2021

Děkuji za možnost vyzkoušet mouky, které jsou přímo určeny na kváskování. Kvásek běžně krmím žitnou moukou Pernerka a teď na zkoušku žitnou celozrnnou od Penamu (mouka 1). Kvásek pracuje dobře. Vyzkoušela jsem tyhle mouky na pečení kváskového žitného (z mouky 1 a 2) a pšenično-žitného chleba (mouka 2 a 3) a švestkového koláče (mouka 4). Oproti běžným moukám jsou tyhle lepší v tom, že těsto trochu rychleji kyne a výsledek je trošku víc nadýchanější. Tímhle testováním se mi potvrdilo, že je lepší na kváskování použít k tomu specielně určené mouky, a to nejen proto, že se s nimi dobře pracuje, ale hlavně kvůli lepšímu výsledku, protože nejen chleba, ale i koláč je s nimi krásně nadýchaný. Pro úplnost uvádím odkazy na recepty, které mám vyzkoušené: chleba 1: https://www.maskrtnica.cz/80zitny/, chleba 2: https://www.vareni.cz/magazin/recept-na-domaci-kvaskovy-chleb-krok-za-krokem/ a koláč http://kucharkazesvatojanu.blogspot.com/2015/04/kvaskovy-kolac-s-ovocem.html (špaldovou mouku jsem nahradila moukou č. 4).

Na testovaných moukách jsem žádné zápory nenašla.

vybraná testerka | 07.11.2021

Mouky od Penam jsou super, měla jsem možnost vyzkoušet. Jako prvni jsem použila mouku se zeleným obalem na kynuté těsto a pustila se do pečení veky. Mouka mi mile překvapila a opravdu kvásek byl super a zdá se, že byl i rychleji než obvykle. Veka byla mekoučká a křehká a dokonce i třetí den je super. Takže mohu kuchařinky vřele doporučit. Přikládám receptik. ( já dělala pouze z 1/2 dávky, jsou 2 věky. Stačí to. Pokud uděláte z celý z poloviny jdou udělat žemličky a potřit vodou a posypat mákem,soli či sezamem. Domácí veka Suroviny 1 kg hladké mouky 40 g droždí asi 40 g cukru 1 lžička soli 6 lžic oleje 0,5 l mléka Postup: Těsto rozdělit na 2 díly a z každého jsou 2 věky. Vyválíme placku, srolujeme ji a necháme na vymazaném plechu vykynout. Potřeme vejcem nebo vodou( já preferuji vodu) a mírně pečeme při 180 st.

Žádné

vybraná testerka | 03.11.2021

Pekli jsme chleba, použili jsme mouku na pečení chleba, těsto výborné,moc dobře nakynulo,chleba vynikající po upečení,mysleli jsme že vydrží aspoň 2 dny, snědl se ještě ten den,přidali jsme semínka dýňové ,mouky jsou skvělé všechny kvásek máme založen a už se těšíme až vyzkoušíme další chleba upéct.

Žádné nybyly

vybraná testerka | 03.11.2021

Pekla jsem po delsi dobe domaci chleba. Na prikrmeni kvasku jsem pouzila zitnou celozrnou mouku a do chleba jsem zkusila vsechny 4druhy, celozrnych zitnych 150g a hladkych psenicnych 350g. Vsechny mouky super, hlavne se mi osvedcila zitna celozrna a psenicna extra hladka. Kvasek hezky vykynul a chleba byl chutove vyborny.

vybraná testerka | 02.11.2021

Použila jsem mouku se zeleným obalem na kynuté těsto a i když na něj není přímo určená popasovala se s úkolem velmi dobře. Povidlové buchty nebyly suché a těsto bylo hezky křehké. Rozjíždím kvásek a zdá se, že bude vše probíhat podle představ. Jen to chce více času než mám na hodnocení. Je to chemie.

Žádné jsem nezaznamenala. Uvidíme, jak se bude dařit kvásku.

07.04.2022

já jsem byla velmi spokojená se všemi moukami. kvásek jsem nakonec nezačínala, asi nemám sebekontrolu se o něj postarat, chleba peču z kvasnic, ale i tak nám moc chutnal, hlavně ten z žitné celozrnné mouky a žitné tmavě chlebové!

nic

16.03.2022

Při přípravě kynuteho těsta velmi záleží na kvalitě mouky. Tato je skvělá.

04.02.2022

Na mouce záleží. Je potřeba na kvásek využívat mouku k tomu určenou.

Mouky nejsou v každém obchodě.

26.12.2021

Dobrý a kvalitní produkt nejlepší pro jistotu spokojenosti.

19.12.2021

Jako poprvé se mi podařilo založit kvásek, mouka je velmi kvalitní

Žádné

21.11.2021

Chléb byl chutný!

Nenašla jsem žádné mínus u této mouky

18.11.2021

Měla jsem možnost toto pečivo ochutnat a byla jsem překvapena jeho nadýchaností, křehkostí a výborné chutě.

U mě žádné.

14.11.2021

Kvalita mouky pri peceni hraje dulezitou roli. Tyto mouky ji splnuji. Idealni pro libovolne kynute pecivo - chleb, housky, kolace, buchty i zitne pecivo.

Dostupnost.

14.11.2021

S Premiovou moukou mam zatim dobre zkusenosti a pravdepodobne vyuziji i na vanoce. Na kvasek i peceni bez nej idealni. Na housky, chleba i sladke.

03.11.2021

už sama o sobě, mouka od penamu je skvělá. když jsem začala péct, kvásek byl lepší s touto moukou od penamu. přijde mi, že i chutná lépe chléb, že peču do týdne minimálně 4x ja doporučuji.

nemám žádné.

27.10.2021

Peču velmi ráda a tato mouka mě opravdu překvapila. Upečené jídlo je opravdu vynikající a chutná skutečně poctivě.

26.10.2021

Kvalitní mouka,díky které se snadno a rychle vytvoří skvěle pečivo..

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden budete mít pocit, že po nějaké době váš život opět zaplavila motivace. A nezáleží na tom, zda je to motivace k práci, budování či posilování milostného vztahu nebo třeba k sebevzdělávání. Příval energie v&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

172 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
470 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat