Kterých 5 testerek vyzkouší mop Easy Wring Ultramat od Viledy

11.05.2017 | Testování

Plochý mop Vileda Easy Wring Ultramat zpříjemní úklid i zarytým nepřátelům vytírání. S ním totiž tato nepříliš oblíbená domácí práce nejen rychle uteče, ale co víc – bez větší námahy přinese výsledky, za které by se vůbec nemusel stydět ani profesionální uklízeč. Přesvědčit se o tom bude moci i 5 z našich testerek!

Neustálé ohýbání se nad kbelíkem, máchání rukou ve špinavé vodě a složité ždímání hadru na podlahu? Tak na takové vytírání můžete s Vileda Easy Wring Ultramat jednou provždy zapomenout.

Díky praktickému pedálu nebudete muset už nikdy udělat ani jeden pohyb navíc! Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring Ultramat vyždímá mop do poslední kapky za vás. Optimální savost zaručuje tkanina ze 100% mikrovlákna a chytrý tvar ždímače zabrání vyšplouchnutí vody, nemusíte se tedy obávat vodní spouště všude okolo.

Šlapací mop Easy Wring Ultramat si velmi rychle zamilujete a už se nebudete muset s vytíráním nadále trápit. Unikátní „XXL power zóna“, kterou je mop vybaven, je ideální přímo na důkladné čištění podlah. Zvyšuje totiž tlak na podlahu, když na mop přitlačíte, a snadno tak odstraní veškerou odolnou špínu a všechny skvrny.

Mop je vybaven také kvalitní teleskopickou tyčí, která má nastavitelnou délku (max. 125 cm). Mycí návlek lze prát v pračce na 60 °C a náhradu lze koupit i samostatně.

Které testerky Easy Wring Ultramat vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, zda existuje nějaká domácí práce, při které si odpočinete a která vás baví. A - světě, div se - navzdory všeobecné neoblíbenosti domácích prací má každá z nás nějakou tu činnost, která pro ni není jen povinností, ale i částečným relaxem. Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s mopem Easy Wring Ultramat od společnsti Vileda už je na cestě k těmto testerkám: Hajdula, Petruska16 a dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat