Kterých 15 testerek vyzkouší přípravek ProVenus DermoCollagen?

03.08.2017 | Testování

Bojujete s vráskami a povadlou pletí bez života? Dopřejte jí kolagenovou vzpruhu! Třeba tu v podobě přípravku ProVenus DermoCollagen, který v rámci našeho testování vyzkouší 15 z našich testerek. Jste mezi nimi?

Přípravek DermoCollagen je unikátním produktem, protože cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky. Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou.

Jedná se tak o efektivní vnitřní výživu pokožky. Kolagen tvoří až 75 % objemu lidské pokožky a tvoří důležitou strukturální látku kostí, kloubů, svalů, vaziv a šlach. Zpevňuje hluboké vrstvy pokožky, vypíná ji, a efektivně tak působí proti vzniku vrásek a pomáhá vyhladit ty již viditelné.

Unikátní složení přípravku DermoCollagen zajišťuje tu správnou hydrataci pokožky, a to zevnitř přesně tak, jak přirozená hydratace probíhá.

Které testerky se mohou těšit na přípravek ProVenus DermoCollagen?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy u sebe zpozorovaly první vrásky a zda je to přinutilo změnit péči o pleť. Z odpovědí, které se sešly, je jasné, že vrásky řeší téměř každá žena. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s přípravkem DermoCollagen už je na cestě k těmto testerkám: Lenynek, evza, Mopsička a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat