TESTOVÁNÍ: Rozmazlete svou podlahu péčí s arganovým olejem

05.10.2017 | Testování

Máte doma dřevěnou nebo plovoucí podlahu? Pak jistě víte, že její životnost a také krásu zajistíte především tou správnou péčí. A právě tu představuje nový přípravek Sidolux Expert s arganovým olejem.


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 91 testerek

Doporučeno: 109x


Možná znáte arganový olej z kosmetických přípravků. Nevíte však, že výborně vyživuje a konzervuje dřevo. Přípravek s tímto vzácným olejem skvěle a do hloubky zbaví dřevěnou podlahu nečistot a zároveň pečuje o její krásu a ochranu.

Nepřekonatelná péče o dřevěné podlahy

Unikátní receptura přípravku Sidolux Expert s arganovým olejem od společnosti Lakma spočívá v ideálním složení látek, díky nimž prostředek efektivně odstraňuje nečistoty. Samotný proces čištění je také mnohem snadnější.

Při systematické péči o dřevěné podlahy existuje riziko jejich poškození vlivem vlhkosti. Při používání Sidoluxu Expert na dřevo se toho nemusíte obávat.

Díky obsahu speciálních vosků a arganového oleje, je dřevěný povrch chráněn před škodlivými účinky vlhkosti a z nich vznikajících vydutí a deformací.

Co Sidolux Expert dokáže

  • dokonale myje a čistí
  • lehce se roztírá po povrchu
  • chrání podlahu před škodlivým vlivem vlhkosti

Více informací najdete na sidolux.cz

vybraná testerka | 06.11.2017

Prvni pozitivum je, ze pripravek Sidolux krasne voni I druhy den po vytreni krasne voli. Podlaha je po vytreni hezky leskla a, nelepi, co ocenuji. Zatim se nemuzu nijak vice hodnotit, vytrela jsem teprve parkrat.

vybraná testerka | 03.11.2017

Byla jsem mile překvapena jak přípravek na mytí podlah krásně voní. Podlaha zůstává voňavá i několik dní po umytí. Já moc mytí podlah neprožívám, stačí mi že se k ní nelepím a že na ní nejsou drobky. Tohle Sidolux určitě splňuje. Jestli má ale nějaký výrazný příznivý vliv na naše podlahy zjistím až po vícenásobném použití. Zatím jsem vytřela dvakrát

vybraná testerka | 02.11.2017

Přípravek Sidolux mě opravdu mile překvapil. Podlahu krásně vyčistí, nezanechává šmouhy, jako to dělal přípravek, který jsem běžně používala a navíc opravdu krásně voní, což velmi oceňuji. Vůně vydrží i po vytření a provoní tak celý byt.

vybraná testerka | 02.11.2017

Krásná vůně přírody, přípravek si krásně a bez obtíží poradil i s rozlitou a lepkavou přesnídávkou :) přítel kolikrát vběhne domu se špinavými botami z kotelny - taky bez problémů...mohu jenom vřele doporučit :)

vybraná testerka | 01.11.2017

Za mě super přípravek s příjemnou vůní, která provoní dům a není nějak vtíravá. Nezanechává čmouhy a poradil si i se špínou od psa a občas jak mi muž projde domem v botech. Co mě překvapilo, že když jsem ždímala hadr, tak i špína z něj byla pryč. :-)

Zatím žádné.

vybraná testerka | 31.10.2017

Výrobek mohu jedině doporučit. Velmi příjemná přírodní vůně, která příjemně provoní místnost, ale není nijak příliš aromatizovaná. Po krátkém používání nejsem schopná posoudit péči o podlahu, ale vytírá ses přípravkem dobře. Balení je ideálně velké a vydrží dostatečně dlouho. Cena přijatelná mezi konkurenčními výrobky. Moc ráda vyzkouším od této značky další výrobky. :) :)

Nic negativního jsem neshledala.

vybraná testerka | 31.10.2017

Sidolux jsem vyzkoušela poprvé. Máme doma plovoucí podlahy a dlažbu. Překvapilo mě, jak snadno lze připravit a také konzistence přípravku. Zkusila jsem dávkování dle návodu a spokojenost, podlahy krásně vytřené, příjemná vůně, olejíček je v horké vodě krásně rozpustil. Poté jsem zkusila i poloviční dávku a také to splnilo očekávání. Určitě přípravek budu nadále používat a jelikož je cenově dostupný, tak jej nakoupím :) už jsem rozhlásila i v rodině a půjdu testovat i k nim :) moc děkuji za možnost vyzkoušení!

žádné jsem neshledala..

vybraná testerka | 30.10.2017

Než jsme se přestěhovali domku, tak pro mně bylo uplně mimo nějaké čistící prostředky na podlahu. Měli jsme všude koberece. Nyní v novém máme pouze plovoucí podlahu a dlažbu. Takže vlastně od začátku co tu ještě stále ty 2 roky bydlíme, tak jsem stále ve fázy testování přípravků na podlahu. Na trhu jich je opravdu moc. Takže jsem byla velice potěšena, že jsme byly vybraní. PO umytí podlahy, jsem opravdu nestačila koukat. Konečně jsem umyla podlahu bez čmouhů a žádné mapy po umytí. Takže naprosto jsem měla opravdu skvělý pocit, že jsem odvedla dobrou práci. A hlavně podlaha tím olejem, jistě bude i trošičku ošetřena, ale hlavně i pár dnů po umytí podlaha byla stále jako čerstvě umyta a opravdu dům neskutečně prokoukl. Takže za mně nejlepší saponát na podlahu zatím co jsme měli. A cenově je naprosto přijatelně dostupný. Takže určitě si jej znovu koupím. Mohu všem opravdu doporučit, kdo chce mít opravdu leské krásné podlahy

Pro někoho zápor pro někoho ne, není tam moc skoro žádná vůně, je to taková příjemná vůně olejíčku, takže kdo má rád, že mu hodně provoní dům, tak tento olejíček nedělá. Takže záleží, kdo co má rád. Ale není to pro nás negativní hodnocení, za mně dávám velké ++ nebot podlahy byy jako nové a byla radost se dívat :). Jen, aby se někdo nelekl, kdo má rád vůní :)

vybraná testerka | 30.10.2017

Sidolux Expert se snadno používá, je hustý a moc hezky voní. Podlaha se s ním dobře myje - nečistoty se odstraňují mnohem lehčeji a lépe. Po uschnutí je podlaha neklouzavá, příjemná. Určitě vyzkouším i další přípravky od Sidoluxu.

vybraná testerka | 30.10.2017

Sidolux Expert jsem vyzkoušela poprvé a je opravdu super. Musím vyzdvihnout úžasnou jemnou vůni. Tento čistící prostředek krásně umývá a beze šmouh, i když jsem ho použila v nižší koncentraci, než je doporučováno. Parkety se hezky lesknou, ale zároveň nekloužou.

vybraná testerka | 30.10.2017

Líbí se mi, že je s arganovym olejem, takže ochrání podlahu. Jinak vytreno jako obvykle, jen lepší vůně. Snadno se dávkuje. Rozdíl asi nevidím, ale výrobek mě nadchl. Cena není nijak extra vysoká, takže jej budeme kupovat zřejmě i dál, nebo alespoň občas.

vybraná testerka | 29.10.2017

Sidolux je Krasna nevtirava vůně, která Vám provoní cely dům. Podlahy jsou po umyti čisté a leskle. Určitě doporucuji vyzkoušet, akorát my jsme si upravili dávkování a místo 2odmerek dávám pouze jednu a bohate to stačí :). Děkuji za vyzkoušení výrobku, který bych si sama asi jen tak bez vyzkoušení nekoupila. Teď vím, ze až dojde, poridim ho bez obav znova.

vybraná testerka | 29.10.2017

Sidolux Expert s arganovým olejem na podlahy opravdu úžasně voní, skoro jsem měla chuť ho použít jako pěnu do koupele:) Přípravek se dobře rozpouští a velmi snadno používá. Vytřela jsem opakovaně celý byt za použití mopu a musím uznat, že naše plovoucí podlaha se opravdu leske, nikde nejsou žádné fleky ani šmouhy a náš králíček si také nestěžuje:) Ohledně ochrany podlahy nemohu zatím zcela posoudit. Děkuji za možnost testování, do budoucna velice ráda zase zakoupím.

vybraná testerka | 29.10.2017

Přípravek na podlahy Sidolux mě vemi příjemně překvapil.Dobře se s ním vytírá,nědělá šmouhy,podlaha se leskne a navíc přípravek nádherně voní.Provoní celý byt..Sidolux je kvalitní a cenově dostupný,doporučuji vyzkoušet.

Nemám žádné negativum..

vybraná testerka | 29.10.2017

Sidolux mě velmi překvapil s tím, že nedělal šmouhy, podlaha byla čistá a hlavně se krásně leskla. Taky mě potěšila vůně, díky které to doma po umytí nádherně vonělo. Určitě mně dlouho vydrží, a i kdyby ne, koupím znovu, protože cena je super.

vybraná testerka | 29.10.2017
Doporučení: 34

Vyzkoušela jsem Sidolux Expert mycí prostředek na plovoucí a dřevěnou podlahu s arganovým olejem. Žádný zázrak se nekonal. Po vytření podlahy zůstaly šmouhy jako po běžně používaném prostředku. Jediný plus,jak uvádí výrobce, že Arganový olej chrání plovoucí a dřevěnou podlahu před škodlivými účinky vody.

vybraná testerka | 28.10.2017

Arganový olej je jeden z nejvzácnějších olejů a používá se hlavně v kosmetickém průmyslu, proto jsem byla hodně zvědavá, jak funguje na úklid. Zatím jsem používala vždy jen Pronto. Se Sidoluxem Expert se pracuje velice dobře, je hustý a lehce odstraňuje nečistotu a mastnotu, opravdu funguje. Na dřevěné podlahy je skvělý, povrch neklouže, nezanechává šmouhy. Po vytření není podlaha mastná. Zvýrazní se barva, odstín dřeva a dřevěná plocha je čistá, získá lesk a vyživu Účinný, funkční, příjemná vůně. V užitných vlastnostech plní vše, co má práce je s nimi pohodlná a snadná Na jaře budeme malovat ta ho určitě použiji i na parkety a nábytek.

nemám

vybraná testerka | 27.10.2017

Jako jo, dobrý :-D Moc nevím, co od prostředku na podlahu očekávat, zázraky se nekonaly, sama se neumyla a předpokládám, že odolná vůči špíně taky nezůstane :-D Pozitivum vidím v ceně – jak říkám, nemám s takovýmito prostředky moc zkušeností, ale kdybych teď nějaký kupovala, asi bych šla do stejného. Už ho "znám" a není drahý. Hned napoprvé mě upoutala vůně. Taková silná, strašně mi to připomínalo můj kdysi oblíbený kondicionér na vlasy. Po nalití odměřeného množství do vody mě upoutala hustota přípravku, ve vodě plavaly takové prapodivné žmolky :-D Ale rychle se rozpustily. Voda krásně voněla. Jelikož jsem nenašla mop, vzala jsem hadr a pustila se do toho ručně. Po několika metrech už mi intenzivní vůně začínala trošku vadit, ale pravděpodobně to bylo tím, že jsem měla celou dobu hlavu hned u kýblu :-) Umytá podlaha vypadala... no, prostě umytě. Čistá, beze šmouh, neklouzala, nelepila. Když jsem po nějaké době přišla na kontrolu, jestli už podlaha uschla, překvapilo mě, že je intenzivní vůně pryč. Ale v tu chvíli to pro mě bylo asi lépe :-) Jelikož máme plovoucí podlahu jen v kuchyni a ve zbytku místností lino nebo dlažbu, vzala jsem to všechno při jednom. A vůbec to ničemu nevadilo! O:-)

Možná ta intenzivní vůně, nemusí sednout úplně každému.

vybraná testerka | 26.10.2017

Po otestování produktu dávám kladné hodnocení. Přípravek je na plovoucí podlahy i dřevěné podlahy - což je super, dřív jsem musela kupovat 2 přípravky, teď stačí jeden. Po vytření s tímto přípravkem je podlaha čistá, lesklá, nikde žádné šmouhy, barva laminátové podlahy se projasnila. Cena přípravku mě potěšila (79 Kč).

vybraná testerka | 25.10.2017

Sidolux expert mě příjemně překvapil. Jak už jsem psala v rozstřelu, máme v celém domě tmavé podlahy a proto se obyčejným produktům vyhýbám a dosud jsem používala pouze přípravky z podlahového studia. Sidolux expert se těmto přípravkům ale skvěle vyrovná, podlaha se zdá být po jeho použití lesklejší a nedělá šmouhy. Dalším plusem je oproti přípravkům, které jsem používala dřív příznivější cena. Za mě jasná volba pro příští nákup.

Jediné malé minus, které jsem našla je slabší vůně. Naštěstí to u přípravku na vytírání není prioritou a vůni našemu domovu dodáme například vonnými vosky.

vybraná testerka | 25.10.2017

Jelikož jsem už vyzkoušela dost různých přípravků na plovoucí podlahy , nečekala jsem žádný zázrak. Sidolux mě překvapil, nedělá šmouhy , po vytření celého bytu jsem cítila vůni čistoty , určitě spokojenost.Doporučuji vyzkoušet.

Zápory jsem žádné nenašla , možná by mohli být přidané různé vůně .

vybraná testerka | 25.10.2017

Sidolux me mile překvapil svou vůni a hustotou. Voní lehce a z podlahy jde cítit ještě par hodin po vytreni. Podlaha je poté krásně leskla. Dle dávkování stačí opravdu malo, takže určitě vydrží na dlouho. Doporucuji všem, kdo chce o svou podlahu pečovat nejlepší péči.

vybraná testerka | 25.10.2017

Jsem velmi spokojena. Prijemne voni, neni to nic prehnaneho. Nezanechava smouhy a hlavne vytrel spinu i po psovi, ktery mi neustale nechava tapoty po byte. Vytiram uz obden kvuli nemu. A velice me prekvapilo, ze nebyl zadny problem i s vetsi spinou.

Zadny negativni nazor na prostredek nemam. Jsem spokojena. :-)

vybraná testerka | 25.10.2017

Musím říct, že jsem skutečně nadšená, moje podlaha se krásně leskne, voní a to ještě několik hodin po vytření. Dlouho jsem hledala ten správný prostředek na moje podlahy a právě díky tomuto testování jsme ho našla. Značka Sidolux je skutečně velmi kvalitní a opět mě nezklamala.

vybraná testerka | 23.10.2017

Postpřesně dle dávkování na etiketě. Nádherně voda voněla. Po vytření mi nezůstaly na podlaze žádné šmouhy,podlaha není mastná. Plovoucí podlaha se krásně leskne. Jediné co,tak po vytření podlaha nevoní tolik,jak jsem předpokládala. Nicméně velké a pro mě nejdůležitější plus je,že podlaha je bez šmouh :)

Podlaha tolik neviní,třeba jako voda v kýbli.

vybraná testerka | 22.10.2017

Sidolux jsem vyzkoušela a celkem me prekvapila hustejsi konzistence a prijemna vune. Plovouci podlaha je cista, vonava, a vypada i jakoby byla nalestena. Mela jsem strach aby podlaha neklouzala nebo nedelala smouhy ale nestalo se tak.

vybraná testerka | 22.10.2017

Sidolux jsem hned vyzkoušela . Překvapila mě velice příjemná vůně, díky které jsem si Sidolux hned oblíbila. Sidolx je hustejší konzistence diky čemuž stačí opravdu jen 2 víčka přípravku na podlahy v celém bytě. Plovoucí podlaha je ted krásně naleštěná a čistá. Trochu jsem se obávala , aby podlaha neklouzala , ale zbytečně. Sidolux je supr

vybraná testerka | 22.10.2017

včera došel sidolux.-)ihned jsem odzkoušela a musim říct,ze je luxusni.-)nadhedne voni,staci par kapek a podlaha jedna basen.-)krasne se leskla a také nadherne provonela cely byt.-)dekujeme za moznost testovani.-).-)urcite doporucim rodinnym prislusnikum

vybraná testerka | 20.10.2017

Výrobek mne zcela nadchl. Jsem s ním maximálně spokojena. Nejen že po použití provoní celý byt ale podlaha se krásně leskne a je opět jako nová. Mohu všem vřele doporučit. Budu jej kupovat a používat pravidelně.

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Kvalitní arganový olej dodává zpět lesk podlaze

Žádný

27.10.2022

Miluji vůni arganového oleje. Krásně pečuje.

žádné.

25.06.2020

Sidolux používám již dlouho v kuchyni na podlahu a velká spokojenost

19.04.2019

Sidolux uplně nádherně voní,dokonale myje. Opravdu vytírání s ním mě baví!Navíc vůně je cítit i po čase, což jistě doma všichni ocení.Balení je velké,takže vydrží dostatečně dlouho.Cena je také přijatelná.

Nic

10.10.2018

Jiné produkty než od Sidoluxu už na podlahy nekupuji. Měla jsem citrusový, cherry a s arganovým olejem mi přišel vzoreček na jedno použití. Měla jsem strach, že bude nechávat podlahu mastnou nebo budu zanechávat stopy, když se po ní projdu a moje obavy se naštěstí nenaplnily. Balení nestojí mnoho a vydrží opravdu na dlouho, doporučuji a maximální spokojenost :-)

Žádné.

29.07.2018

Přípravek Sidolux kupujeme již řadu let, proto novinka s arganovým olejem byla příjemným překvapením. Velmi příjemně voní, takže během vytírání se mi rozvoněla domácnost. Podlaha je čistá, jakoby naleštěná, ale přitom neklouzavá. Také cena je příjemná.

23.07.2018

V obýváku máme dřevěnou podlahu, takže je třeba se o ni starat jinak než o líno nebo dlažbu, kachličky. Jednou jsme měli doma tento výrobek a byli jsme s nim celkem spokojeni. Podlaha se leskla, voněla a vypadala na pohled lépe.

17.07.2018

Jelikož máme velký barák a doma pejska a miminko, tak musíme vytírat skutečně často. Tento čistící prostředek jsme vyzkoušeli a byli jsme s ním moc spokojený :-) krásně voní a plovoucí podlaha je po použití lesklá. Cena je taky přijatelná :-)

08.06.2018

Sidolux na podlahy miluji,jakoukoliv variantu.Krásně voní ještě dlouho po vytření,široká škála nabídky parfemace,cena víc než příznivá,výkon úžasný.Podlaha ať jde o kachličky,plovoucí nebo linoleum, je vždy perfektně vytřená bez lepkavého pocitu,nějakých map,čistá a voňavá :)

absolutně žádné

14.03.2018

Pripravky Sidolux doma hodne casto pouzivam, krasne provoni byt a jeste odstrani necistoty.. Pouzivam i na prach ,kdyz do horke vody trosku kapnu.. Za me doporucuji, protoze za tu cenu je to opravdu parada

14.03.2018

Dobry den. :-) Skvely pripravek, ktery krasne voni (jako nejaky top parfem), skvele se roztira, nezanechava cmouhy, vycististi temer kazdy typ uspineni a navic mou ppdlahu dokonale chrani pred vlhkosti. :-)

03.03.2018

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

02.03.2018

Sidolux Expert dokonale myje a čistí podlahy. Manipulace je lehká, snadno se roztírá. Má krásnou vůni, které nějakou dobu jde cítit, což je velké plus. Balení je velké a vydrží nějakou dobu, tuhle značku mam rada.

06.02.2018
Doporučení: 75

Přípravek Sidolux Expert s arganovým olejem je opravdu výborný na dřevěné a plovoucí podlahy. Lehce se roztírá po povrchu, chrání podlahu před škodlivým vlivem vlhkosti a dokonale čistí. Za mě určitě doporučuji

27.01.2018

Přípravek Sidolux krásně a příjemně voní a to i po setření podlahy.Ocenuji že finančně dostupný.Podlaha se po setření krásně leskne :-) jsem s ním naprosto spokojená a nemohu jinak než ho doporučit :-)

21.01.2018

Sidolux používám léta už jsem vyzkoušela všechny varianty. Nyní Sidolux na plovoucí podlahy,je hustý takže stačí opravdu trochu. Nádherná vůně, ostatně jako u všech variant tohoto přípravku. Nezanechává šmouhy. Doporučuji všem kdo mají plovoucí podlahy nebo parkety.

18.01.2018

Dlouho jsem scháněla přípravek na podlahu, aby se leskla a byla chráněná a díky testování tady na Bety.cz jsem našla Sidolux Expert s arganovým olejem, bezvadný... nejen že krásně voní, ale podlaha je bez čmouhu a olejíčkem ošetřená.

16.01.2018

Produkty od značky Sidolux kupujeme pravidelně. Tento přípravek jsme měli již dvakrát, mohu ho jedině doporučit. Krásně voní, i druhý den po vytření. Podlaha je krásně lesklá, ale nelepí se. Což je velká výhoda, i cena je skvělá.

16.01.2018

Výrobky od Sidolux používám už hodně dlouho. Tento přímo jsem poprvé viděla až tady. Ikdyž jsem neměla možnost testovat, na základě hodnocení vybraných testerek jsem si jej přihodila do košíku při online nakupováni drogistického zboží. Opravdu krásně voní, šetrně a parádně odstraňuje skvrny a podlaha nelepí.

10.12.2017

Tato péče o podlahu Sidolux je taky výborná v tom, že krásně voní, takže provoní celý dům. Moc ráda výrobek používám a tak s radostí uklízím. Skělé čistí a já ho používám i na venkovní ratanový nábytek :)

nic

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

Nic

08.12.2017

Tento výrobek jsem vyzkoušela a můžu jen pochválit :) Po použití krásně voní a vypadá dobře .Důležitý faktor pro mě je že po vytření a uschnutí podlaha neklouže ,po zkušenostech s jinými výrobky po kterých byla podlaha sice čistá ale velice snadno po ní děti pak uklouzli a upadli :D za mě dobrý a hlavně ta vůně ta je :)

08.12.2017

Krásna dlouhodoba vune , podlaha se opravdu leskne a odolava spine vyborne a voni i 2 dny , vune je jemna a zaroven prijemna , baleni je vyhodne a cena je dobra , kupuji ho casto a je skvele ze je spoustu druhu vune a clovek si vybere dle sveho :)

30.11.2017

Jelikož mám v obývacím pokoji plovoucí podlahu koupila jsem si sidolux s arganovým olejem.Velice mile mě překvapil svou vůní- některé jiné přípravky na takovou podlahu spíš smrdí.podlaha je po setření krásně čistá a lesklá.Doporučuji

25.11.2017

Je to perfektní čistič na podlahy, všeho druhu. Máme lino i plovučku a Sidolux používáme na všechny plochy. Dokonce jsem s ním vyčistila i umyvadlo i vanu :) beru ho jako skvělý multifunkční přípravek a neměl by chybět v žádné domácnosti

nic

25.11.2017

Sidolux Expert s arganovým olejem používáme na plovoucí podlahu již delší dobu a zatím jsme s ním spokojení. největším kladem výrobku je jeho dlouhotrvající svěží vůně, která se drží v bytě i několik dní.

24.11.2017

Přípravek Sidolux Expert s arganovým olejem se dobře rozpouští a velmi snadno používá. Po použití se podlaha opravdu krásně leskne, nikde nejsou žádné fleky ani šmouhy. Byla jsem s ním velmi spokojena. Určitě doporučuji vyzkoušet.

23.11.2017

Doma me plovouci podlahu. Sodulux je jako stvořený na plovoucí podlahu, zanechává příjemnou vůni, dodá podlaze ochranný obal a chraní její barvu a životnost. Lehce se roztírá a provoní celý byt. Vřele doporučuji

21.11.2017

Nepoznal jsem rozdíl toho jestli vytíráme se Sidoluxem nebo nevím jiným. Jediný rozdíl asi je ten, že Sidolux úžasně voní a že obsahuje arganovy olej. Jsme s ním spokojení. Nestojí tolik a he super...

15.11.2017

Tyto výrobky miluji, nádherně voní ještě druhý den, po umytí vůbec nelepí a podlaha se krásně leskne. Krásně vyčístí s nezanechává žádné čmouhy s lze použít i v menšim množství než je doporučeno. Cena je přijatelná

14.11.2017

Moc pčíjemná vůně! Nezanechává stopy po vytření, dokáže odstranit dobře špínu. stačí ho do kýblu troška. Mohu jen a jen vřele doporučit! určitě si našel a obhájil své místo u nás doma, kde máme už i další sidolux pomocníky na vytírání

09.11.2017

Nejvíce mne zaujalo, že přípravek Sidolux Expert dokáže chránit podlahu před škodlivým vlivem vlhkosti ať se dřevo nepoškodí a, se kterou v domácnosti stále bojujeme.Tento výrobek doporučuji a již jsem jej vyzkoušela.

07.11.2017

Sidolux Expert s arganovým olejem od společnosti Lakma jsme si doma vsichni zamilovali opravdu nadherne a velmi prijemne voni, podlahu umyje setrne a pritom velmi ucinne, clovek nemusi klecet na ctyrech a drzhnout rucne a cena no super

06.11.2017

Protože je nás byt složený jen z dřevěných podlah, tak sem dlouho hledala mycí prostředek, který by se o podlahu skvěle postaral. Dlouho sem nemohla najít nic kvalitního, až sem narazila na Sidolux. Podlaha je lesklá, bez šmouh, a voňavá.

06.11.2017

Já tento výrobek hodnotím kladně,podlaha se pěkně leskla a voněla po dřevě,navíc přípravek byl dost šetný a nezanechával mastné skvrny a dřevo pěkně ošetřil.Hodnotím kladně a doporučuji všem co mají dřavěné podlahy.

Zatím žádné jsem nezjistila.

06.11.2017

výborně se rozpoští, nezanechává mapy, krásně čistí a provoní celý byt, používám jak na parkety, dřevo tak i kachličky - rozhodně doporučuji vyzkoušet, přjatelná cena za kvalitní přípravek (používala jsem jar na podlahu, ale tento prostředek je šetrnější a na naší podlaze je viditelný rozdíl)

02.11.2017

Sidolux Expert s arganovým olejem a Sidolux univezrsal pouzivam velmi casto, tyto vyrobky a cistice mam rada, jsou spolehlive, moc hezky voni a zustava po nich v dome pocit cistoty a svezesti, cena je take bezvadna

02.11.2017

Výrobky Sidolux si nemohu vynachválit. Vyzkoušela jsem již několik čističů a vždy byly perfektní. Nejraději mám s vůni Marseilského mýdla, voní krásně jemně a je skvělý jak na lino, dlažbu tak plovoucí podlahu.

02.11.2017

Sidolux Expert s arganovým olejem od společnosti Lakma pouzivam jiz nekolik mesicu na podlahu v obyvaku, v ostatnich mistnostech pouzivam sidolux univerzal, jsou to suprove vyrobky, za peckovou cenu, udelaji spoustu prace, podlahy jsou ciste a krasne voni

02.11.2017

Výrobkem Sidolux Expert s arganovým olejem jsem byla velmi mile překvapena. Příjemně voněl a podlaha byla čistá po jednom setření a i po pár hodinách byla cítit z podlahy příjemná vůně. Jsem ráda, že jsem mohla výrobek vyzkoušet a určitě bych jej doporučila každému, kdo má plovoucí podlahu.

Lahev není bezedná :-)

02.11.2017

Provedení jak na dřevěné podlahy,tak na lina.mame obojí,takze nemusím zbytečně vlastnit jiny přípravek.prijemna slaba nevtirava vune.Sudilux dooorucuji mam vybirne zkusenosti u s ostatnimi vyrobky.podlaha je krásně cista!

30.10.2017

Líbí se mi, že Sidolux obsauje netradiční přísadu, jakou je arganový olej se kterým jsem se prozatím setkala jen u kosmetických přípravků. Vítám, že díky obsahu speciálních vosků a arganového oleje, je dřevěný povrch zároveň vyčištěn i ošetřen.

29.10.2017

V důsledku čtení recenzí jsem si také jeden zašla koupit, abych mohla "na vlastní podlahu" vyzkoušet a musím říci, že mě nový Sidolux velmi mile překvapil. Jeho příjemná vůně provoněla celý byt, i přítel, který se obvykle k vytírání nevyjadřuje tentokrát prohlásil, že to krásně voní :) Po použití jsou parkety pěkně čisté a nekloužou. Přípravek je hustý, stačí tedy bohatě 2 víčka dle návodu. Nečistoty se pouštěly lépe než s běžným přípravkem na podlahy.

28.10.2017

Kdo by neměl rád uklizeno dokonale čistě a s minimem námahy? Sidolux je fajn. Široké portfolio skvělých výrobků pro domácnost. Přípravek na podlahy se nám osvědčil jak na čisté dřevo tak na umělý povrch plovoucí plochy. Snadno se připraví a použije. Povrch je lesklý, ošetřený, a hlavně čistý a voňavý.

27.10.2017

Přípravek jsem si zakoupila,protože jsem byla zvědavá na jeho účinek. V bytě máme plovoucí podlahu a v obýváku staré parkety. Přípravek krásně voní,ale jen v kýblu. Po vytření jsem nic moc necítila.Jen jsem měla takový ten dobrý pocit,že mám všude čisto. Myslím že tento přípravek není špatný,podlaha se mi po něm docela leskla,mastná nebyla.Ale stojí docela dost oproti jiným značkám.Je kvalitní,ale žádný zázrak.

Docela drahý oproti jiným značkám.Přípravek v podobné kvalitě se dá sehnat už za 50kč :) Moc dlouho nevoní.

26.10.2017

Parádní přípravek na podlahy.Krásně voní skvěle se roztírá nezanechává mastné stopy,odolný dokonce vůči prachu.Dávkování velmi jednoduché .Po použití je podlaha krásně čistá,lesklá a bez zbytečných šmouh.S tímto přípravkem jsem maximálně spokojena.

26.10.2017

Přípravek Sidolux Expert s arganovým olejem je pro mě novinkou. Pro podlahy je hotovým balzámem, který perfektně čistí, ale také ošetřuje dřevěné povrchy. Je to unikátní výrobek, který je třeba vyzkoušet!

25.10.2017

výrobek jsem zakoupila je úžasný podlaha se leskne žádné šmouhy máme dlažbu a plovoucí podlahy a výrobek se moc osvědčil všem moc doporučuji díky testování jsem se dozvěděla o skvělém pomocníkovi na vytírání

23.10.2017

velice kvaitní a učinný přípravek který bohatě pění,nádherně voní a nemastí podlahu,líbí se mi jak se podlaha leskně a je beze čmouh.podlaha neklouže,jsem s ním velice spokojená,a za sebe mohu jen doporučit

23.10.2017

Veliká výhoda tohoto výrobku je ,že napomáhá odolnosti proti vlhku.Zdá se mi tenhle výrobek daleko hustější.Vemi příjemně voní a plovoucí podlaha po vytření vypadá jak nová,a krásně se leskne.Kdo si koupí tento výrobek,určitě bude velmi spokojen.

Žádné.

23.10.2017

Pro testování tohoto přípravku jsem se nepřihlásila, protože mě teprve čeká po bytě rekonstrukce, kde koberce budou vyhozeny a všude si nechám udělat plovoucí podlahy. Díky tomuto testování jsem se dozvěděla o výborném výrobku, který budu používat. Má hodně pozitivní hodnocení.

21.10.2017

Dostala jsem tento výrobek jako dárek spokojenost velká vůně po celém bytě,je na všechny druhy podlah mohu jen vřele doporučit což jsem již všem známým doporučila budu i nadále kupovat

21.10.2017

Zkušenosti se značkou Sidolux mám již několik let. Přesto jsem se do testování přihlásila, protože jsem byla zvědavá na novou variantu. Sidolux je kvalitní přípravek na čištění podlah jak dřevěných, tak dlažby - pro ty je nejlepší universal Sidolux. Cena vs. kvalita je super, nevtíravá vůně, navíc se ho používá malé množství, takže dlouho vydrží. Určitě vyzkouším i další přípravky Sidolux na podlahy.

21.10.2017

Kdo by nechtěl mít uklizeno rychle, dokonale a bez námahy. A k tomu podlahy ošetřené přírodními pěstícími přídavky, které krásně a přirozeně voní! Výhodou je také možnost použít přípravek na více druhů podlahových povrchů. Snadné použití a rozumná cena.

20.10.2017

Čistota v domácnosti, kde jsou děti je základem. Máme několik zvířat a povrchy podlah u nás čistíme často. Sidolux moc pěkně voní, zanechává dřevo ošetřené, zvýrazní kresbu dřeva a není nijak závadný. Cena je naprosto přijatelná. Dobře se rozmíchává, roztírá, nezanechává nežádoucí zbytky na povrchu podlahy.

19.10.2017

Já před vůní dávám na první místo kvalitu. A když ještě podlahu provoní, tak je to trhák pro většinu žen, které chtějí mít útulný domov překypující čistotou a pořádkem. Značka Sidolux vám napoví, kdo je na trhu nejlepší.

19.10.2017

Hezký den, i já ráda přidám svou zkušenost s tímto výrobkem. Doma máme dřevěnou podlahu - borovicovou, proto vím, že je velmi důležité zvolit správný čistící prostředek. Na tomto výrobku od fa Sidolux oceňuji: - bez větší námahy odstraní i ty největší nečistoty - pečuje o krásu a lesk podlahy - lehce se roztírá po povrchu - příjemně voní -

18.10.2017

Ráda zkouším nové výrobky pro péči o domácnost. Takové, které usnadní úklid, nejsou škodlivé pro přírodu, které domov zútulní a jsou účinné. Sidolux má takové výrobky v celé široké škále. Tento používám na dřevěnou podlahu a osvědčil se. Krásná, přirozená vůně a pečující složení s argonovým olejem dělá dřevu dobře. Podlaha je čistá, lesklá, ošetřená.

18.10.2017

Ta vůně! Jednoznačný tahák tohoto produktu. Jako byste se přenesli do slunného Maroka, domoviny právě arganového oleje. Tento produkt dobře čistí, ale vyniká především právě svou omamnou vůni. Doporučuji.

17.10.2017

Rozmazlete svou podlahu péčí s arganovým olejem.o arganovém oleji jsem slyšela v souvislosti s kosmetikou a péčí o pleť.Tento olej je velice prospěšný a jak koukám má široké možnosti použití.I v domácnosti.

17.10.2017

Značku Sidolux jsem měla možnost vyzkoušet teprve nedávno, ale už teď je jasné, že s ní budu nadmíru spokojená. Nabízí spoustu různých produktů a vůní. Podlahu krásně vyčistí, vyleští a provoní. Navíc i cena je velice příznivá.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat