TESTOVÁNÍ: Konec černým tečkám díky originální masce Pilaten

16.01.2018 | Testování

Trápí vás černé tečky na nose, bradě, čele či tvářích? Pak jste jistě už slyšeli o zázračné korejské černé slupovací masce, která dokáže s pletí hotová kouzla. A právě tu bude moci na vlastní kůži vyzkoušet 50 našich testerek!


Celkové hodnocení: 81%

Hodnocení: 153 testerek

Doporučeno: 166x


Toužíte po pleti bez černých teček? Přihlaste se do našeho testování originální černé masky Pilaten!

Složení pro krásnou pleť

Korejská kosmetika Pilaten je složená pouze z těch nejkvalitnějších ingrediencí. Černá maska je dermatologicky i klinicky testovaná a není divu, že se díky svým mimořádným účinkům stala hitem po celém světě! Jak funguje? Obsahuje elixír těch nejkvalitnějších ingrediencí, jež vaši pleť vyčistí a vyživí.

Ovesný extrakt vyhlazuje vrásky, zjemňuje, hydratuje a tonizuje pleť. Ovesné klíčky dodají tvé pleti elasticitu a sametovou jemnost. Grepový olej dokáže stáhnout a zesvětlit póry. Zvýší přirozenou ochranu pokožky a zajistí správnou funkci mazových žláz. Bambusové uhlí funguje jako hloubkový čistič pleti. Aktivní látky bambusového uhlí umí totiž absorbovat všechen kožní maz a nečistoty, kterým byla pleť v průběhu dne vystavena. Provitamin B5 vyhladí a krásně hydratuje pleť. Dodá pleti elasticitu, odstraní záněty, zklidní ji a zmírní podráždění. Ideální pro všechny, které trápí aknózní pleť.

Výsledky po prvním použití

A jak masku vlastně používat? Je to snadné! Silnou vrstvu masky si prsty důkladně rozetřete po obličeji. Vyhněte se místům s poškozením kůže a opatrně také okolo očí a vlasů – chcete si sloupnout černé tečky, ne obočí. Nechejte masku zaschnout a působit 25 minut. Uvařte si třeba kávu nebo čaj a odpočívejte. V tuto chvíli totiž působí na vaši pleť všechny aktivní látky.

Pak už stačí jen odstranit. Maska je elastická a jde ji snadno sloupnout dolů. Zbytky opláchněte vlažnou vodou, a pak už jen obdivujte výsledek v zrcadle. Masku používejte maximálně 3x týdně.

Cena: 249 Kč (50% sleva)

Více informací na maska-pilaten.com

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 50 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, jaké babské rady proti černým tečkám používají.
HLASTE SE DO 29. LEDNA 2018.
Vybrané testerky získají k otestování černou masku Pilaten.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 22.05.2018

Maska byla moje premiéra. Nanášela se vcelku dobře, jen se špatně smývá z rukou. Nevytáhla vše, ale něco málo ano, což jsem nečekala :) Ale při používání alespoň 3x týdně si myslím, že bude super. Uvidíme :) Každopádně doporučuji vyzkoušet i ostatním :)

Až na to, že špiní kde co a strhává i sebemenší chloupky z tváře, tak nic :D :)

vybraná testerka | 27.03.2018

Pomohla mi velmi na černé tečky.Dobře se slupuje a nebolí to,jak s jinýmii maskami.Dokonce se mi po používání přestal mastit obličej.Nechala jsem vyzkoušet i rodinné příslušníky a taky si masku chválí.

Žádné

vybraná testerka | 19.02.2018

Masku Pilaten jsem stihla vyzkoušet 4x, já jsem s ní teda naprosto spokojená. Nejprve jsem si obličej napařila, aby se póry otevřely, poté jsem jen jemně pleť osušila papírovým ubrouskem (abych nezanesla do pórů další nečistoty). Pak už stačí nanést černou masku a čekat :) Po několika minutách jsem už cítila, jak maska na obličeji začíná tuhnout. Mě osobně maska nestékala a podobu těch 20 minut jsem normálně seděla u stolu a maska držela tam kde měla :) Posledním krokem bylo slupování, z toho jsem měla největší strach, že to bude bolet… Musím přiznat, že to opravdu bolí, ale není to nic hrozného, dá se to vydržet. Maska při slupování odstraňuje nejen černé tečky, ale také jemné obličejové chloupky. Moje pleť byla po použití příjemně jemná a měla jsem o několik černých teček méně. Myslím si, že při pravidelném používání tečky postupně mizí jedna po druhé. Já jsem s maskou nadmíru spokojená a určitě jí budu doporučovat dál, mé očekávání splnila.

Masku je potřeba používat jen když jste sama doma :) Vypadá opravdu děsivě :)

vybraná testerka | 16.02.2018

Maska se dobře nanáší i po uschnutí dobře sundavá.Nemela jsem moc důvěru ale nakonec mě velmi příjemně překvapila.Je to samozřejmě můj dojem každopádně doporučuji vyzkoušet.Černé tečky sice úplně nezmizeli ale rozhodně je to lepší než před tím.

Mě maska po nanesení trochu pálila.Zbytky co se nesloupnou jdou docela blbě dolů .

vybraná testerka | 15.02.2018

Z mého pohledu maska moc nepomůže, ale pleť je po ní každopádně jemnější, maska póry tak možná uvolnila pro lepší následné vymačkání ručně. Opravdu dost vysuší tak je pravděpodobně vhodnější pro mastnou pleť.

Po 3 použitích v týdnu se mi na místech na pleti, konkrétně na nose a na pokožce mezi obočím, objevila suchá místa a pokožka se sloupává. Pravděpodobně bych si ji s touto zkušeností nekoupila

vybraná testerka | 15.02.2018

Maska Pilaten se dobře nanáší. Je ale dost tekutá, stéká a docela dlouho schne. Moc černých teček vytáhnout nedokázala, ale jako epilace obličeje super ☺ pokožka po sundání byla hladká a krásně prokrvená 🙂

I když jsem obličej pořádně napařila,moc teček nevytáhla 😐 a sundávání bylo celkem bolestivé..

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska opravdu pomůže odstranit nečistoty z kůže. Myslím si, že velké výsledky uvidí ty, které si pleť pravidelně nečistí a mají póry opravdu zanesené. Já se o pleť starám každý den a hloubkově čistím několikrát týdně. Takže při této masce jsem neviděla nějaké obrovské výsledky.

Nevím, jestli je to touto maskou, ale po dvou použitích se mi udělalo více pupínků než obvykle :( Nemůžu tedy zhodnotit, jestli to bylo právě kvůli ní. Maska odstraňuje také chloupky z obličeje, nevím, jestli to není spíše kontraproduktivní. Trošku bolí sloupávání, ale není to nic zlého.

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska odstranila chloupky a pleť byla příjemné hladká. Snadno se nanášely a sloupávala. Balení vystačí na několik aplikací.Maska je v atraktivnim balení,takže jsem byla velmi natesená,jak testování dopadne.

Po aplikaci maska stékala do obočí - určitě doporučuji si lehnout. A také za 25 minut nebyla všude zralá na sloupnutí. Žádné černé tečky neodstranila. Masku bych určitě nekoupila,protože tečky jsem nakonec musela klasicky vymačkat a masce jsem nakonec věnovala asi hodinu svého času. Navíc výrobce slibuje,že maska černé tečky odstraní,což pak hodně zklame.

vybraná testerka | 14.02.2018

Před hodnocením jsem masku použila 2x. Maska se dobře nanáší a výborně depiluje jemné chloupky. Jsem ráda, že jsem masku mohla zkusit a dám jí na vyzkoušení i mamce. Kupovat jí ale nebudu. Maximálně na tu depilaci :)

Přestože jsem obličej napařila a postupovala podle návodu, tak černé tečky maska neodstranila. Jedním z kroků po použití masky je hydratace. Obvykle nepociťuji pocit pnutí/suché pokožky, ale použití krému bylo opravdu nutné.

vybraná testerka | 14.02.2018

Kamarádka s normální pletí, která má občas problémy s akné masku zkusila. 1. použití: Pleť prý byla hladká, černé tečky zůstaly. Pravidelné používání vede k lepším výsledkům a tečky postupně začaly mizet. Používá konvenční kosmetiku na rozdíl ode mne. Já používám přírodní kosmetiku a produkt mi absolutně nevyhovoval (viz zápory). Hodnotím 5 hvězdičkami, protože má zkušenost byla negativní a kamarádčina pozitivní, tedy zprůměrované hodnocení.

Na suchou citlivou pleť se sklony k akné není vhodná "vůní" i konzistencí připomíná barvy na sklo, se kterými jsem si hrála jako malá manipulace je složitá, nejlepší je z tuby vymáčknout část do kalíšku, nebo mističky, ale mýt je to pak otrava, klasická domácí jílová maska odvede lepší práci a udělá méně nepořádku

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska je dobře roztíratelná, trochu déle schne, takže větší vrstva má tendenci stékat dolů - určitě doporučuji počkat na doschnutí vleže :) Nějakou tu černou tečku to vytáhlo, ale spíš je to takové pročištění pokožky a depilace jemných chloupků na obličeji. Celkově hodnotím masku kladně.

Největší a viditelné černé tečky zůstávají. Trochu bolí slupování, ale zbavíte se chloupků a stojí to za to. Mohla by lépe vonět.

vybraná testerka | 14.02.2018

Kladnych vlastnosti jsem moc nenasla. Oblicej jsem hodne naparovala a pory otevirala, ale i tak vetsina cernych tecek zustala na obliceji. Ale chloupky to odstrani spolehlive 😄 lehce se nanasi, plet je potom hebka, ale kupovat ji urcite nebudu a zustanu u sve masky z jilu. Diky, ze jsem mohla testovat a posilam ji k testovani dal a treba nadchne moji sestru 🙂

Cerne tecky zustaly, coz je podle me to nejhlavnejsi a dele schne.

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska má velmi snadnou aplikaci, i když se musí trošinku navrstvit.Má příjemnou texturu,roztírá se velmi dobře,Při slupování nebolí,svou práci udělá,nečistoty vytáhne.jednou týdně ji aplikuji na celý obličej,podruhé pouze na problémové partie noc a brada :)Zbytky černé barvy jdou velmi lehce odstranit, Můžu doporučit a určitě ji nemám naposledy

občas se stane,že zasychá trochu déle než je uvedená doba,což ale ve výsledku ničemu nebrání

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska opravdu funguje :). Obličej je po masce příjemně prokrven a sloupávání masky z obličeje není tolik bolestivé. Maska je vláčná a pokud se na obličej rozetře rovnoměrně a celistvě nezůstávají na obličeji pozůstatky masky :-D :)

Maska se mi zdála dost tekutá. Podle mého názoru maska nefunguje pokud je obličej málo napařen. Snažila jsem se ho párou změkčit a otevřít póry ale asi jsem nedosáhla 100% napaření a maska pár teček nedokázala vytáhnout.

vybraná testerka | 14.02.2018

Maska se snadno nanášela. Po sundání byla pokožka krásně hebká. Trochu černých teček to odstranilo. Celkově hodnotím masku velmi kladně. Určitě bych ji doporučila. Při opakovaném použití plní svůj účel. Jediná věc, kterou bych vytkla, že sloupnutí masky mě opravdu hodně bolelo.

Při sloupávání masky to dost bolelo. Zkoušela jsem i na manželovi a toho to nebolelo, takže z toho usuzuji, že mám c citlivější pokožku.

vybraná testerka | 14.02.2018

Masku Pilaten jsem vyzkoušela v rámci testování a za mě můžu rozhodně doporučit. Použila jsem dle návodu (kromě testování na alergii) a nanesla na celý obličej.Ke konci jsem se cítila trošku stažená, ale jinak super. Sloupla se nádherně a zbytky kde zůstaly se krásně smyly. Pleť byla hladší a čistší. Byl hned vidět rozdíl. S dalším používáním se to čím dál víc zlepšuje. Super!!! Jsem nadšená.

vybraná testerka | 14.02.2018

S maskou Pilaten jsem se setkala už dřív, to jsem ji ovšem nepoužívala pravidelně tak jsem si myslela, že to byl důvod toho že jsem si nevšimla žádně změny. Tohle jsou sice klady, bohužel jsem ji moc nenašla. Jediné co se dá počítat jako klad je to, že pleť potom byla jemná a příjemná na dotek. Toť vše.

Co se týče černých teček, žádný rozdíl. Také dost tekly slzy :D

vybraná testerka | 13.02.2018

Díky chřipce jsem měla jen velmi malou možnost kde testovat, do odřenin se mi nanášet vážně nechtěla. Ale i ten kus obličeje kde jsem zkoušela mne nadchnul. Pleť je příjemnější na dotek, tečky z velke části pryč. Těším se na další použití

vybraná testerka | 12.02.2018

Maska se dobře nanáší, pocit stékání je spíš subjektivní Aplikace je příjemná, maska nikde netáhne. Hned napoprvé byl efekt znatelný v tom, že se póry zatáhly, pleť byla " odmaštěná". Při dalším použití byl výsledek ještě znatelnější. Mezi slupovacími maskami je určitě TOP. PS. Bonus navíc - děti se mě doma bály, chodily okolo mne dost nedůvěřivě, tedy jsem si tu půlhodinku opravdu užila:)

vybraná testerka | 12.02.2018

Vyzkoušela jsem poprvé na celý obličej. Po prvním použití jsem viděla výsledky. Opravdu většina černých teček byla pryč. Nyní používám hlavně na nos, který je u mně nejproblematičtější. Musím vážně pochválit. Zbytky jdou dobře vlažnou vodou dolů.

vybraná testerka | 12.02.2018

Masku jsem si přála vyzkoušet již delší dobu a jsem ráda, že jsem byla vybrána pro její testování. Poprvé jsem si masku dala dle návodu na napařený obličej v silnější vrstvě. Nechala působit a po úplném zaschnutí sloupla, vzala mi i chloupky na obličeji, takže došlo i k mírné depilaci. Černé tečky vzala minimálně. Podruhé jsem ji nanesla po sprše, kdy byl můj obličej pěkně nahřátý a efekt byl mnohonásobně lepší. Celkově jsem hodně spokojená, obličej je po masce krásně jemný a čistý a černé pupínky mizí. Po třetím použití už efekt viditelně znatelný. Tedy nečekejte hned napoprvé zázraky, chce to vydržet a efekt se opravdu dostaví. Mohu tedy závěrem říci, že maska opravdu funguje a její aplikace je velice snadná a skvěle se dává dolu, je to jako sloupnout si fólii z obličeje. Má kůže je hodně citlivá a jsem na hodně druhů kosmetiky alergická a tak jsem měla obavy, jak dopadne má kůže, ale musím říct, že se mi žádná alergická reakce nedostavila a za to dávám masce veliké plus.

Při prvním sloupávání to trošku štípalo, ale to bylo dáno asi tím, že se mi napoprvé depiloval i obličej, podruhé už nebylo asi depilovat co a tak to šlo krásně dolu a to mám hodně citlivou pleť.

vybraná testerka | 11.02.2018

Maska me opravdu mile překvapila, vyzkoušela jsem ihned jak přišla a výsledný efekt byl ohromující, žádné mačkání, bez bolesti a všechny nečistoty se slouply s maskou. Manžel jí vyzkoušel hned poté a výsledek i u něj naprosto perfektní. Všem ženám, ale i mužům doporučuji a jsem moc rada, ze jsem mohla otestovat. Výrobek splnil vše co měl, bez bolestí a aplikace jednoduchá a účinná.

vybraná testerka | 11.02.2018

Maska mě opravdu mile překvapila. Podařilo se odstranit spoustu nečistot z mého obličeje, pleť je na omak jemnější. Určitě ji doporučuji vyzkoušet všem ženám bez ohledu na věk. My ,starší , sice neomládneme, ale čistá pleť za vyzkoušení stojí. Jsem opravdu spokojená a doporučuji všem.

vybraná testerka | 09.02.2018

Maska se po obličeji snadno nanáší, je parádně pružná. Lze dobře sloupnout. Větší účinek jsem viděla, když jsem nanesla silnější vrstvu. I když zaschne rychle, nechávala jsem ji na obličeji déle. Při smývání zbytků masky z prstů to bylo takové mazlavější, ale šlo to celkem dobře smýt. První sloupnutí masky sice trochu bolelo, ale pak už ne. Efekt jsem viděla až po třetím použití masky. Budu používat dál a doporučuji.

vybraná testerka | 08.02.2018

Maska se nanáší vcelku dobře i samotnými prsty, stejně tak hodně dobře jde poté smýt čistou vodou. Sloupnout šla také bez probému. Zanechává pleť po použití matnou. Zdá se mi, že i odstranila mastnotu. Černé tečky mám především kolem nosu, přesto jsem ji zkusila použít i na celkovou zónu čela i brady.

Černé tečky mi to nijak nevytáhlo, alespoň jsem si ničeho takového nevšimla, ani na samotné sloupnuté masce nebyly žádné známky. Předem jsem si dle návodu pleť napařila horkou vodou.

vybraná testerka | 08.02.2018

Paráda, tak jako až tak dobré výsledky jsem opravdu nečekala. Pár podobných masek jsem už vyzkoušela, ale žádná nebyla tak kvalitní, s tak dobrým čistícím efektem! Za mě 1*. Vřele doporučuji všem čtenářkám.

Trošku bolí slupování masky

vybraná testerka | 08.02.2018

Když jsme strhli masku docela nás překvapilo že jsme měli opravdu hladkou a jemnou plet . Takže za mě efekt splnil a mohla bych jen doporučit :) I bych doporučila nanášet větší vrstvu ne jen z důvodu menší bolestivosti ale většího účinku masky :) , Samozřejmě masírovat do tváře aby maska působila

Docela mě vystrašili ostatní testerky když psali komentáře že je to depilace a bohužel musím se přidat . Nanášejte maximalně daleko od OBOČÍ , KOŘÍNKU VLASU , OČÍ . Opravdu je to bolestivé a štiplavé . Ale svůj účinek to splnilo :)

vybraná testerka | 08.02.2018

Maska Pilaten, funguje jak má. Je to asi nejúčinnější maska, kterou jsem kdy vyzkoušela. Při přesném dodržení návodu, vytáhla z pleti spoustu nečistot. Velmi dobře se slupovala, respektive se u toho netrhala jako jiné, konkurenční masky.

Slupování mě dost bolelo. Mám citlivou pleť a ještě dvě hodiny, jsem měla bolavé tváře, ale chyba je nejspíš opravdu v mé citlivé pleti. Příště bych nenanášela rukama, šly špatně umýt.

vybraná testerka | 07.02.2018

Snadno se nanáší a sundává dolú, když se vyhnete chloupkům na obličeji. Po prvním použití byla pleť jemnější. Po prostudování sundané masky, bylo vidět, kolik nečistot maska vytáhla. Masku bych všem vřele doporučila.

Trošku barvy a zbytky jdou trochu hůře dolů.

vybraná testerka | 07.02.2018

Zkoušela jsem podobnou masku, bohužel ne tak kvalitní . Hned po prvním vyzkoušení masky Pilaten jsem si ji velmi oblíbila. Postupovala jsem podle návodu a výsledky byly opravdu ohromující! Na obličeji je maska příjemná a rychle schne. Určitě ji doporučuji!

vybraná testerka | 06.02.2018

Kdysi jsem si tento výrobek kupovala, avšak nikdy né přímo Pilaten. Vždy to byla jen nějaká jeho verze, která nebyla tak účinná. Masku Pilaten jsem si vždy přála vyzkoušet a jsem ráda, že mi to bylo touto formou dovoleno! Maska splnila má očekávání a oproti jejim levnějším verzím opravdu funguje. Navíc je po ní pleť krásně hladká a jemná. Mohu jen doporučit! :)

vybraná testerka | 05.02.2018

maska se velmi dobre nanasi,ma prijemnou vuni a kdyz se vyhnete oboci a jemnym chloupkum na okraji tvari,tak se i krasne bezbolestne slupuje:)po prvnim pouziti byla plet krasne jemna a vlacna:)po dukladnem prozkoumani byly krasne videtnecistoty,ktere z obliceje sundala:)

pri vetsi vrstve steka z nosu a nad hornim rtem,jinak nic:)

vybraná testerka | 05.02.2018

Levné a účinné vyřešení problému s černými tečkami a celkovou nečistotou v oblasti obličeje. Nanesla jsem masku a nechala 20 minut zaschnout. Po dvaceti minutách jsem jí sundala a výsledek byl naprosto ohromující! dekuju

žádné

vybraná testerka | 04.02.2018

O svoji pleť se pravidelně starám, je mi 68let. Za svůj život jsem vyzkoušela hodně. Maska Pilaten mě příjemně překvapila. Nanáší se dobře, raději jsem použila jednorázovou rukavici. Je opravdu potřeba obličej napařit. Působení je potřeba v každém případě prodloužit. Nechala jsem 30 minut, ale na třech místech nebyla suchá. Trošku steče u prohlubní u nosu, na horním rtu a pod bradou. Příště 45 mim (je potřeba dát silnější vrstvu). Po sloupnutí a prohlédnutí bylo na masce vidět úspěch. Při pravidelném používání skvělý výsledek je zaručen. Pleť je hebká a čistá. Jsem spokojená, doporučuji.

vybraná testerka | 04.02.2018

Maska se dobre nanasi a roztira i bez stetce. Libi se mi i jeji vune. Me prvni testovani masky Pilates: po vycisteni a napareni obliceje jsem nanesla masku a cekala jsem vice nez je uvedena doba na zaschnuti po cca 30 minutach maska zaschnula a sla i dcela dobre sloupnout nemuzu rict ze bych ihned videla nejake prevratne zazraky ale je fakt ze s lupou jsem videla na sloupnute masce necistoty uvidime jak to pujde dal po dalsim naneseni. Po masce jsem pouzila hydratacni krem a plet je jemnejsi, vlacnejsi, a hlavne hydratovana :-)

trosku me vadilo ze maska musi mit na nekterych mistech silnejsi vrstvu jinak se odelije a vznikaji mista bez pokryti

vybraná testerka | 03.02.2018

S maskou jsem spokojená, dobře se nanáší ač špíní ruce,ale vlhčeným ubrouskem se skvělé vymyje. Po zaschnutí nádherně se sloupne, mírně "zdepiluje" obliček, dost vysuší pleť ale po namazání je pleť jemnější, určitě čistější. Já jsem moc spokojená a věřím že opravidelným užíváním plať bude dokonalá... Takže žádné babské rady na pupínky, stačí Pilaten si na tvář dát. (zůstatek masky co se nesloupne,jde hezky dole vlhčeným ubrouskem)

vybraná testerka | 03.02.2018

Pleťové masky používám často a ráda. Maska Pilaten na černé tečky mě příjemně překvapila. Snadno se nanáší, i sloupne a nemám u ní takový ten pocit pnutí pokožky, jako u některých masek bývá. Určitě budu doporučovat i svým známým.

Žádné

vybraná testerka | 03.02.2018

Maska se dobre nanáší. Vytáhne docela dost nečistot, u me tedy hlavne na nose, i kdyz ne uplne vse. Po napareni místa funguje lépe . Vezme i par chloupků takze taky epilace. Urcite si ji po vypotrebovani koupím znovu. Dobre se slupuje.

Slučování je mírně bolestivé ale dá se vydržet. Kůže je po sloupu to sucha takze je potreba namazat.

vybraná testerka | 03.02.2018

Spokojenost! Maska Pilaten mě 100% nadchla. Velmi dobrá konzistence, krásné přilnavá. Co se týče černých teček, vytáhla jich na první nanesení poměrně dost, ani jsem nečekala že se jich zbavím tolika. Kůže je po ní na dotyk krásně hladká, úžasně jemná a vypnutá. Čekala jsem že po aplikaci budu mít suchou pleť a naopak zdála se mi i celkem hydratovaná. Určitě budu využívat i nadále, našla jsem v ní skvělého pomocníka v boji proti černým tečkám. Vřele doporučuji každému, koho trápí. :)

Doporučuji nanášet štětcem, či silikonovou houbou. Pozor kolem obočí a vlasů. Mé podrosty, jsou místy fuč :D

vybraná testerka | 02.02.2018

Maska se lehce roztírá, schne poměrně rychle, poznat že je suchá jde lehce jelikož se na koncich začíná sama odlupovat, lehce se slupuje, plet je po ní velmi napjáta pocitově i viditelně, na pohmat se plet zdá hebčí

Na poprvé maska vytáhla minimum černých teček, a vyrhla nějaký ten chloupek, docela špiní na to pozor

vybraná testerka | 02.02.2018

Pleť jsem napařila a nanesla masku prsty. Lepší by nejspíše bylo nanášet ji štětcem (špatně se smývá). Ale můžu říct že jsem nečekala že opravdu něco vytáhne. Bylo vidět že to vytáhlo zanesené póry, bohužel ale ne všechny (obzvláště na nose). Ale myslím že častějším používám by se stav pleti mohl zlepšit. Hlavně nezapomenout potom namazat pleť krémem, je hodně napnutá. Celkově jsem s maskou spokojená a určitě bych si ji koupila.

Sloupávání masky bolí, takže pozor na jemné chloupky na tváři - je to jako depilace. :D

vybraná testerka | 02.02.2018

Tato maska naprosto předčila mé očekávání. Pleť jsem před použitím masky vyčistila, ručníkem napařila a poté nanesla masku. Po sloupnutí jsem opravdu viděla některé póry vytažené. Sice nebyly všechny, ale pravidelným používáním si myslím že se jejich výskyt určitě zmírní.. :) Jen doporučuji pleť pak určitě nakrémovat, osobně jsem ji po sundání masky měla dost napnutou.

Na nanášení doporučuji použít štětec, špatně se z rukou smývá. A neaplikovat v těsné blízkosti vlasů a obočí, sloupávání pak dost bolí.. :)

vybraná testerka | 02.02.2018

Tuto masku hodnotim velice kladne. Dlouho jsem se odhodlavala, ze si ji poridim, do ted jsem si ji neporidila a proto jsem rada, ze jsem byla vybrana. Maska splnila me ocekavani, po prvnim naneseni vidim viditelne zlepseni co se cerny tecek tyce, tesim se az ji vyzkousim znovu.

Negativa jsem zatim nenasla.

09.10.2023

Maska je skvělá, vytáhne opravdu všechny nečistoty s pokožky, ten kdo má černé tečky, tak opravdu maska pomůže.

pleť jsem měla ihned zarudlou a hodně vysušenou

23.12.2022

Maska není zla, ale určitě už jsem měla lepší, ale třeba někomu sedne lépe

19.12.2022

Tato černá maska je skvela. Kompletně mi odstranila černé tečky

09.12.2022

nejhorší maska která je .. Pálí a nejde stoupnout

špatně se sundava . pálí

20.11.2022

Funguje lépe než masky z drogerie

Zaschlé kousky jdou těžko dolů Vytrhává hodně baby chloupky

14.11.2022

Díky této masce nemám už skoro žádné černé tečky 10 z 10

11.11.2022

Dobrá konzistence ale černé tečky mi některé zůstali

Neodpovídá tomu čemu slibuji

20.10.2022

Maska funguje jak má. Černé tečky to opravdu odstraní.

Občas se hůře slupuje. Na nanášení nutno použít štěteček.

Vůbec nebere černé tečky a většinou ani chlupy. Není to jak v reklamě

10.10.2022

Je skvělá na černé tečky které jsou odolné odstraní vše

11.12.2020

Používám doma a i chlapa jsem prekecala. Nevím jestli je to tím že nemám černé tečky. Ale i tak i používám jen mi vadí jak to tahá chloupky a nebo urcite9casti jdou špatně dolu

30.09.2020

Velmi účinná maska , pleť je po ní hebká a opravdu vyčistěná

-

10.10.2019

Černé tečky mě trápily už na základní škole. Díky masce Pilaten mám po tečkách. Pokud budete masku používat pravidelně a podle pokynů, tak budete mít klid i vy. Při dobré manipulaci se nemusíte obávat zašpinění. Doporučuji masku nanášet štětcem a ne rukami.

20.08.2019

Už od puberty bojuji se svou problematickou pletí, tedy i s černými tečkami. Bohužel mi s nimi nedokázala pomoci ani dermatoložka, proto jsem se rozhodla zkusit masku Pilaten, která byla všude prezentována jako úplný zázrak.

Musím však říct, že mě vůbec nenadchla. Místo černých teček mi vytrhala spíše několik chloupků, které ani nebyly vidět, takže mi na rozdíl od černých teček vůbec nevadily. MAska vytáhne spíše to, co je na povrchu pleti, do hlouby, jak by bylo potřeba, se ale nedostane.

16.05.2019

Já mám celkově moc ráda slupovací masky, nebaví mě omývání zaschlých omývacích masek :D Nanášení je snadné, ale když se maska dostane omylem k vlasům nebo obočí, slupování není tak příjemné :D Po sloupnutí mám pleť příjemně jemnou, mám vždy pocit čistější pleti ikdyž to může být pouze pocitové, ale myslím, že nějaké ty nečistoty dokáže velmi dobře zachytit.

14.05.2019

Maska Pilaten je jednoduše zázrak ve svém oboru. Po jejím vyzkoušení již nevím co to jsou černé tečky. Krásné se po obličeji nanáší, není to vůbec nic složitého. Nechá se cca 25 min. zaschnout a je hotovo. Následně skupování chce trošku cvik, ale není to nic strašného co by člověk nezvládl

30.04.2019

Při nanášení masky musím být opatrná, abych se vyhnula oblasti obočí a jiných míst např. u hlavy kde máme citlivé chloupečky, jinak to při sundávání masky velmi bolí. Masku mám ráda, dělá co slibuje.

18.04.2019

Celou pubertu mě trápila poškozená plet . Díky této masce jsem se zbavila černých teček , kterých nebylo málo .

11.02.2019

Pilaten maska na čermé tečky je velice známa,propaguje jí tolik lidí včetně známých youtuberů.Pro někoho zázrak pro někoho vyhozené peníze.Každý si musí sám vyzkoušet.Každopádně,po správném použití a nejlépe napařaném obličeji,opravdu vytáhne co jde.Některé kousky se drží zuby nehty,ale ne vše může a musí jít ven.Pravidelným používáním spolu s kvalitní péči o pleť můžete čekat i menší zázraky,ale ne zadarmo,ta péče o pleť je prostě důležitá

pro někoho černá barva :D

17.01.2019

Jelikož mám slupovací masky ráda, musela jsem si samozřejmě pořídit i já tento fenomén. Teď už ji použiji jen jednou za čas, když si vzpomenu. Maska po sloupnutí vytáhne několik černých teček ale efekt, který jsem viděla na jejich videích to samozřejmě nemělo. Každopádně pro dobrý pocit je to lepší než nic. :D Doporučovala bych ale spíše tu bílou než černou. Vytáhla mi teček podstatně víc.

nemá až takový efekt, jak slibují

05.12.2018

Tuto masku jsem si koupila na doporuceni me kamaradky.Mela jsem s cernymi teckami dlouhodoby problem.Nepocitala jsem s tim ze by mi mohla pomoct.Cernych tecek jsem se raz dva zbavila a tak mohu vsem jen doporucit.

nic

01.12.2018

Na tuto masku jsem již byla zvědavá dlouho, a proto jsem si jí před týdnem pořídila. Nic moc jsem od ní neočekávala a celkem jsem s ní byla spokojená. Maska se dobře nanášela, má dobrou konzistenci, ale celkem blbě pak šla umýt z rukou, ale tak to je u většiny masek, které jsou na sloupnutí. Skutečně některé nečistoty z pleti odstranila, ale je nutně aplikaci provádět opakovaně a pleť se skutečně po několika použití zlepší. Jen teda použití je taky taková menší depilace obličeje :-D Ale rozhodně hodlám používat ;-)

18.11.2018

Jelikož mám mastnou a aknozní plet maska mi velmi pomohla.I když to trochu bolelo, ale dalo se to vydržet, nebot pro krásu se musí něco vydržet.tato maska odstranuje černé tečky na obličeji a plet je po ní hebká a dokonale vyčištěná.

odstranuje i chloupky z obličeje.

10.10.2018

Maska se dobře nanáší, ačkoliv je tekutá, nestéká z obličeje. Lepší je nanášet štětečkem, aby nebyly od masky upatlané prsty. Není drahá a ve vzorečku se dá koupit i v drogerii na vyzkoušení, pokud hned nechcete kupovat plné balení, které by vám nesedlo.

Na obličeji hodně ztuhne a je třeba ji nanášet ve slabounké vrstvě, jinak nezaschne zcela a nepůjde sloupnout. Při strhávání mi vydepilovala obličej a opravdu hodně to bolelo :-(

25.09.2018

Ve srovnání s ostatními maskami na černé tečky je to super. Ostatní masky mi černé tačky spíše zviditelnily,že po nich byly ještě více černé :D tato mi je nezviditelnila a navíc mi jich opravdu po každém použití pár vezme s sebou. Ale nemůžete čekat, že si dáte jednou masku a obličej budete mít bez jediné černé tečky. :)

26.08.2018

Z masky jsem po prvním použití byla docela zklamaná, čekala jsem stále na to, jak slibují videa - se sloupnutím sloupnu i hromadu nečistot z pleti, vytáhnu černé tečky a pleť bude čistá. Bohužel se tak nekonalo. Ani po par použítch jsem neviděla zlepšení pleti. Nakonec jsem zakoupila jinou masku s lepším efektem. Ale každému sedne něco jiného, za mě ne...

Špatně se smývá z rukou po nanesení na obličej, doporučila bych nanášet štětečkem :-)

09.08.2018

Maska Pilaten se nanášela snadno pomocí prstů (lze i štětcem). Krásně a poměrně rychle zasychala a udělala celistvý povrch. Musím pochválit praktické balení, které je na více použití. Vhodná pro mastnější či problematickou pleť.

Mám velmi suchou a citlivou pokožku, takže samotné slupování masky bylo velmi bolestivé a nepříjemné. Nicméně maska mi s černými tečkami vůbec nepomohla a akorát více vysušila pleť. Takže za sebe pro citlivou a suchou pokožku rozhodně nedoporučuji.

29.07.2018

Oproti jiným "černým" maskám se tato maska se dobře nanáší a především po uschnutí i dobře sundavá.Černé tečky sice úplně nezmizely, ale rozhodně je to lepší než před tím, bylo jich podstatně méně a celkově pleť vypadala zdravěji.

23.07.2018

Masku Pilaten jsem si zakoupila před pár měsíci, abych se přesvědčila jak moc se líší od jiných černých masek, které nakupuji na čínských eshopech. Jak to dopadlo? Řekla bych, že stejně. Obličej jsem v obou případech napařila, masku natřela a nechala dlouho působit, aby úplně ztvrdla. Obě mi vytáhly zhruba stejné množství černých teček.

18.07.2018

Tuto masku používám už velmi dlouho, hlavně na nos, bradu a čelo (na tváře ji nepoužívám. Opravdu je účinná na černé tečky a vždy "něco vytáhne". Používám ji cca 1 x za 14 dní a úplně je to dostačující. Cenově vyjde mnohem lépe než pásky na nos od konkurenčních značek.

Maska je tak trochu jako depilace :D při sundávání je to mírně nepříjemné, ale dá se to vydržet.

17.07.2018

Masky sem se už od začátku bála, každý ji zkoušel a mně to přišlo jako aktuální šílenství. Po nějaké době sem masku viděla a řekla sem si že bych to taky mohla vyzkoušet a hele, maska je naprosto skvělá a účinná, dost mi pomohla s černými tečkami

13.07.2018

Tahle maska je v současné době dost populární a jelikož trpím na černé tečky v oblasti nosu, tak jsem ji musela vyzkoušet. Nanášení je jednodušší prsty. Zkoušela jsem i štětcem, ale to nebyl uplně dobrý nápad. Když maska schne tak příjemně chladí a ve chvíli, kdy máte pocit, že máte místo obličeje beton, je ideální čas na tu nejlepší část. Kolem koustů úst, kde mívám jemné chloupky, to tedy byl očistec, ale v současné době ji používám pravidelně.

12.07.2018

Masku Pilaten jsem zkoušela hlavně kvůli černým tečkám, co mě trápí. Použití masky je velmi snadné, lehce se nanáší, nechá se působit a pak se snadno strhne z obličeje. Maska mě sice nezbavila černých teček úplně, ale aspoň pár jich určitě odstranila.

Sundavání masky trochu bolelo

04.07.2018

Bohužel nemám snad žádné klady. Možná jen že je běžně dostupná a cena není příliš vysoká. Příjemně se nanáší a i sloupává.Tvář je po ní hebká ale to je asi jediná změna po sundání a opakované nanesení masky.

Objednala jsem právě kvůli problému s černými tečkami. Ale změna žádná. Nanesla přesně podle návodu a ani čas neporušila. Ani po opakovaném použití nenastala žádná změna.

02.07.2018

Když se maska stala hitem, chtěla jsem ji taky vyzkoušet ale po použití jsem byla trošku zklamaná. Nevyčistí vše ale něco málo na ní po odstranění přeci jenom je. Možná by to zlepšilo pravidelné používání.

Maska nefunguje na 100% jak vidíte ve všech reklamách. Docela bolestivé sundáváni z tváře. Malé části které se nesloupnou jdou docela špatně umýt. Nejhůře se umývá, když se dostane pod nehty při nanášení.

11.06.2018

Přijde mi, že maska uplně moc nevytahuje černé tečky, když masku odlepím, vidím jich tam jen pár, ale když tvář předtím napařím, výsledek je viditelně lepší. Dávala jsem si ji 2x za týden, ale teda nevytestovala jsem si ji tu :)

Spíše mi vytrhala chloupky na nose a tvářích, než že by vytáhla černé tečky.

08.06.2018

Cernou masku muze pouzit kdokoli.Sam za sebe hodnotim kladne.Krasne cisti a krasne se sloupava.Ce a super.Pouzivam ji ja sam i zena.Na cerne tecjy bohuzel trpime ale s touto pomoci je vse vyreseno.😊😊😊😊

04.06.2018

Pomohla mi velmi na černé tečky.Dobře se slupuje Dokonce se mi po používání přestal mastit obličej.Nechala jsem vyzkoušet i mámu a chvalila si ji a co by člověk nevěřil vyzkoušel i ji tata a prej se po ni cítí lépe :-D

02.06.2018

Mam problematickou plet a hodne trpim na cerne tecky.Kdyz tato znacka prisla na trh a produkt se vazne prodava vsude,vyzkousela jsem.Nemusite se niceho bat,lehce se nanese a krasne vyckate a pote sloupnete Za me velka spokojenost a cerne tecky jsou pryc.😊

18.05.2018

Tak jediné co zachytí tak jsou chloupky, tudíž po odstranění masky mám obličej jak dětskou prdelku 😃😃 ale uhriky tam zůstanou, i když ji naparim předtím ,tak taky nic ... Jo určitě bych si ji znovu za ty prachy nekoupila 🤗

Nic nevyčísti, je poměrně dost drahá

09.05.2018

Už od puberty jsem trpěla na černé tečky. Jiné slučování masky mi nepomahaly. Od kamarádky jsem se dozvěděla o této masce a opravdu musím říct že mi pomohla. Stačí si teď jednou za 2 tydny masku aplikovat a o černých tečkach ani nevím.

Žádné

04.05.2018

Masku jsem měla možnost vyzkoušet a jako zázrak mi to tedy určitě nepřišlo. Vypadá děsivě, dítě se mne bojí a do zrcadla se raději ani nedívám. Nanáší se dobře, ať už prstem nebo kartáčkem. Cena není zase tak vysoká.

Sloupávání mne docela bolelo a i přes můj nos plný černých teček byla maska skoro prázdná.

02.05.2018

Masku Pilaten mám doma už delší dobu a jsem spokojená, zkusit by ji měl každý, nevím zda vyčistí úplně všechny póry, to asi ne,ale pleť je po použití určitě jemnější.Chodí mi na ni i můj přítel.No měla bych si ji zase udělat :)

Možná jen, že při slupovaní vás to tahá za chloupky :)

01.05.2018

Originální černá maska Pilaten je skvělá. Snadno se nanáší i sloupává. Balení vystačí na několik aplikací. Pravidelné používání vede k lepším výsledkům a černé tečky postupně začnou mizet. určitě doporučuji vyzkoušet.

20.04.2018

Masku jsem měla a je velmi dobrá sice pleť nevyčistí úplně, ale určitě se vypořádá s nadbytečným množstvím černých teček... a je dobré ji používat častěji. po zaschnutí i dobře drží neodpadává ani se netrhá

jediný, že občas u citlivějších míst když masku slupujete tak je to trochu nepříjemné, ale žádná drasťárna

16.04.2018

Maska se lehce nanáší a stačí tenká vrstva, aby dostatečně pokryla celou tvář. Po zaschnutí jde lehce sloupnout a pleť je po použití jemná a hladká. Odstraní malilinkaté černé tečky, které nejsou okem ani vidět a proto je pak pleť na dotek jako po depilaci hladká.

Pokud to s množstvím masky trošku přeženu, stéká, kape a nezaschne tak, aby se dala sloupnout. S většími černými tečkami si ani náhodou neporadí a pokud jí náhodou nanesu přes obočí, sundávání pak celkem bolí a odnese to s tím i pár chloupků. Strašně vysušuje pleť.

10.04.2018

Masku PIL´ATEN používám již více než půl roku. Zatím jsem ji používala pouze na černé tečky na nose, ale plánuji vyzkoušet na celý obličej. Maska má takovou jakoby lepivou konzistenci, která na vzduchu v tenké vrstvě ztuhne. Sice nepozoruji, že by mi černé tečky nějak výrazně zmizely, ale po každém sloupnutí jsou na odstraněné masce vidět drobné chloupky a nečistoty, které jsem s maskou odstranila. Pleť je po její aplikaci krásná hladká a příjemná na dotek.

28.03.2018

Maska mi velmi pomohla na černé tečky na pleti, kterých jsem míval opravdu hodně. Maska se snadno aplikuje i slupuje dolů, dobré je že nebolí. Pravidelné užívání mi pomohlo i proti nadměrně mastné pleti.

26.03.2018

Nejdříve jsem se leknul když přítelkyně poprvé vylezla z koupelny. Sledoval jsem jak masku pak lehce sloupla, fakt super. Na dotek pak byla její tvář příjemná a hladká už i na pohled. Nebát se a nemít vousy, také bych zkusil. Doporučuji

22.03.2018

tak tento produkt mne moc nenadchnul protože je velmi casto na internetu tak jsem taky zkusila koupit na jedne strance na internetu kde si to holky chvalily a byla jsem zklamana maska mi nesedla a ani nefungobala

22.03.2018

Úžasná černá maska :), která je vlastně takový malý zázrak na černé tečky. Ze začátku jsem se ji bála po různých přectených recenzí. Ale po vyzkoušení, už teď vím, že žádnou jinou masku, na odstranění černylch teček nepoužiju.

20.03.2018

Maska Pilaten se dobře nanášela.Trošku hůře jde v některých místech dolů.Po sundání masky jsem měla pleť červenou,ale nepálila mně.Pleť jsem měla pěkně hladkou a jemnou.Nějaké černé tečky zmizely,ale né všechny.Po použití masky je třeba pleť umýt vlažnou vodou a použít třeba tonikum,následně krém.

Moc mně neuchvátila ta vůně

20.03.2018
Doporučení: 66

Masku Pilaten jsem vyzkoušela se synem. Syn je s ní spokojený ale já ne. Maska při slupování odstraňuje černé tečky. Při slupování masky mně zůstala část na obličeji. Měla jsem problém jí odstranit. Všude jsem měla černou barvu.

Zbytky masky je těžce jdou dolů.

19.03.2018

Masku Pilaten používám dost často, přijde mi že je dost šetrná a přitom krásně čistí póry. Na to že já osobně mám dost citlivou pleť nikdy jsem s ní neměla problém že by mě nějak pálila nebo tak a to se nejednou povedlo s maskou usnout i na více než dvě hodiny :D ... jedině doporučuji.

14.03.2018

Za mne vubec uz nikdy vic tuto masku,mela jsem z ni velmi podrazdenou pokozku nevim cim to mohlo byt treba alergicka reakce.Pusobit muze na kazdeho uplne jinak ale za mne uz vubecv nikdy masku tohoto typu

13.03.2018

Já jsem párkrát použila masku a na mou pleť výborné.Žádné pupínky a hladká pleť.Masku bych doporučila dámám ve středním věku.Velmi se mi zalíbil tenhle nápad a jsem šťastná že, jsem si ho mohla koupit

11.03.2018

Masku jsem mela moznost vyzkouset U me kamaradky, ktera si ji vychvaluje. Asi pusobi jak na koho. Me na cerne tecky Moc nepomohla. Aplikace je celkem v pohode. Ale to sundavani ne trochu horsi. Jde hidne spatne Dolu, odstanilo mi to i nejake chloupky,coz Neni na skodu. Oblicej jsem po sloupnuti Mela trochu cerveny.

04.03.2018

Tuhle masku jsem měla možnost vyzkoušet. Výhodou je nízká cena, dá se koupit v čínských internetových obchodech za velmi dobrou cenu. Dobře se nanáší, dobře se sloupává. Já ovšem hodnotím neutrálně, protože má pro mě mnoho nevýhod.

Černé tečky bohužel nevyčistí. Spíše vytrhá chloupky. Pokožka tedy vypadá jemnější díky tomu. Druhou nevýhodou je to, že neznáme složení.

03.03.2018

Maska opravdu pomůže odstranit nečistoty z kůže. Myslím si, že velké výsledky uvidí ty, které si pleť pravidelně nečistí a mají póry opravdu zanesené. Já se o pleť starám každý den a hloubkově čistím několikrát týdně. Takže při této masce jsem neviděla nějaké obrovské výsledky, ale možná do budoucna.

Výrobce.

02.03.2018

Masku Pilaten musím za mě pochválit, sice obličej je mírně po ní zarudlý, ale během chvilky to zmizí. První je potřeba si obličej napařit aby to mělo svůj účinek. Poté se nanese maska a pak se odstraní. Doporučuji.

25.02.2018
Doporučení: 74

Korejská kosmetika Pilaten je skvělá. Dobře se roztírá, pěkně vytáhne nečistoty, skvěle odstraní chloupky, příjemně chladí a účinně pomáhá regeneraci, zpevnění, zjemnění, hydrataci a tonizaci. S výrobkem jsem velice spokojená a funguje tak, jak je popsáno

25.02.2018

Maska se krásně nanáší a nezapáchá jako některé slupovací masky. Díky černé barvě máte přehled, kam jste masku nanesly a co vytáhla. Sundávání mi nepřijde nijak zvlášť bolestivé. Pleť je po aplikaci hebká, matná a příjemná na dotek. Vytrhne i pár chloupků :D

Mně osobně příliš teček nevytáhla. Hebkost pleti přisuzuji tomu, že si vytrhnete ty jemné chloupky na obličeji.

25.02.2018

cernou masku Pilaten jsem si zakoupila na zaklade recenzi, ktere jsou tu uvedene. kladne hodnotim snadnost pouziti a i to, ze se lehce slupuje. cernych tecek me to ale moc nezbavilo. doporucuji vsak z duvodu kvality vyrobku, cena by vsak mohla byt vice prizniva.

24.02.2018

Černá maska je naprosto nezbytnou součástí koupelny každé ženy. Nanáší se dobře, tuhnutí není nepříjemné, slupování je o něco horší, ale dá se to. Černé tečky mizí každým použitím. Mohu vřele doporučit.

15.02.2018

Na černé tečky v pokožce jsem zkoušela všechno možné. Drahé přípravky stejně jako přírodní, domácí prostředky. Tato maska na poprvé pokožku obličeje vylepšila. Mnoho teček se vytratilo a jsem zvědavá, zda účinek bude dlouhodobý. Použití masky je snadné, návod srozumitelný.

15.02.2018

Kdyz jsem si ji “nevyhrala”,tak jsem si ji koupila a mam radost,černých teček se postupně zbavují-nevzalo je to všechny najednou,ale dělám si jednou týdne ocistny den a másla pomáhá.Sice je trosku drsnější ji sundavat o to ma ale větší účinek ;)

14.02.2018

Maska je opravdu skvělá..již po prvním použití jsem měla vyhlazenou pleť a bez černých teček,navíc maska příjemné voní a hezký obal.Doporucuji všem co mají problémy s mastnou pletí a s černými tečkami.

14.02.2018

největší klad je asi skvělá depilace chloupků :D kupovala jsem na radu kamarádky, které maska vytáhla opravdu většinu černých teček, tak jsem se rozhodla, že to taky zkusím. nakoupila jsem i pro známé

bohužel, jak jsem koupila , tak jsem také litovala. Mě to tečky nechalo a nic nezmizelo :/ byla jsem celkem zklamaná, ale je taky fakt, že jsem od toho moc nečekala :)

14.02.2018

Zakoupila jsem si malý pytlíček masky Pilaten v drogerii Teta za 20 Kč. Aplikovala jsem především na T zonu protože tam mám nejvíce černých teček. Po sloupnutí masky póry nejsou tak velké a výrazné. Mohu doporučit

14.02.2018

Já slupovací masky obecně moc nemusím. Nenadchla mně ani tato. Nemám ráda samotný proces slupování masky, je mi to nepříjemné. Takže já zústanu u svých osvědčených přípravků a už nebudu zkoušet jiné masky.

13.02.2018

Masku jsem dostala jako dárek od kamarádky. Nanášení je jednoduché, nenáročné a pohodlné. Pleť je po aplikaci jemná a jakoby vyhlazená, vypadá svěže a pružně. Určitě doporučuji koupit a vyzkoušet na vastní kůži.

Vzala jen minimum černých teček.

12.02.2018

Masku Pilaten jsem již zkoušela a jsem z ní nadšená. Z pleti vytáhne opravdu vše, jen se nesmí dát k blízkosti obočí, to pak nedělá dobrotu :) ale mám ji ráda a budu ji používat dál, přesně 1x za 14 dní, dodržuji to :)

trhá chloupky

11.02.2018

Černé tečky mne dlouhodobě trápí a zkoušela jsem kdejaký přípravek. Tato maska se mi osvědčila. Při sloupnutí z obličeje se vytáhne velká část nečistot s pokožky, která zůstane jemná, hladká a bez kožního mazu. Celá procedura je rychlá, čistá a účinná. Na mě je maska bohužel dost drahá.

10.02.2018

Zcela nový nápad a způsob použití. Zaujala mě konzistence a aplikace. Při slupování jsem na masce viděla nečistoty. Uschne za chvilku. Je s aktivním uhlím a proto detoxikuje pleť. Plusem je také textura masky.

Sloupne i chloupky na tváři. Zanechává kousky masky na tváři. Někdy se trhá.

10.02.2018

Opravdu perfektně vyčistí pleť. Rychlá a jednoduchá aplikace. Vzhledem ke kvalitě velmi příznivá cena. Zároveň mlže posloužit i jako maska na Halloween :D Výrobek používám již delší dobu a budu určitě pokračovat.

Občas maska zároveň depiluje a opatrně na vsušení pleti, ale to u věech masek pro hloubkové čištění.. TAké doporučuji tetsovat když nemáte muže doma, mohl b y se vyděsit. ;-)

10.02.2018

Maska se dobře nanáší. Konzistence je "tak akorát" a nanést ji rovnoměrně není problém. Čistí opravdu do hloubky. To je konec konců i vidět na sloupnuté masce. :-D Za mě rozhodně doporučuji. Slupování mě nebolelo, ale asi jsem již zvyklá, používám černé masky už delší dobu.

08.02.2018

Pleťová maska Pilaten mě mile překvapila a hodlám ji používat dál. Mám ji na doporučení kamarádky. Doporučuji před použitím pleť napařit teplou vodou nebo párou, aby se uvolnily póry. To pak jdou s touto maskou tečky krásně pryč

nic

08.02.2018

Do testování jsem se nedostala,ale nabídka byla lákavá,proto jsem si ji pořídila.S maskou jsem celkem spokojená.Snadno se nanáší,ale musí zůstat na obličeji déle než se doporučuje.Nicméně pleť byla vypnutá a vláčná.Jediný zápor je,když se maska loupe z obličeje nepříjemně bolí.Ale co bysme neudělali pro krásu.

Špiní ruce

07.02.2018

Tak mi to nedalo a koupila jsem si masku, ale moc mi nepomohla. Takže mne maska nenadchla. Plus to bylo to, že jsem podle rodiny vypadala jako živá mumie a to se jim velice líbilo. Jen sundávání bolelo.

sundávání bolelo

07.02.2018

Už jsem ji měla dříve a za mě je to jednička. Zkoušela jsem i jiné druhy, napodobeniny a ty trhaly dokonce i chloupky, u této jsem se s tím nesetkala. Pupínky vytáhne krásně a pleť mám po ní krásně hebkou

nic

07.02.2018
Doporučení: 9

Konec černým tečkám - navždy. Pro někoho je to problém nesnesitelný: Nebojte se černé masky - obsahuje jen ty nejlepší složky - prospěšné jako ovesný extrakt na vyhlazëní vrásek vrásek. Ovesné klíčky pro elastickou a sametovou pleť. Bambusové uhlí jako hloubkový čistič pleti. A spoustu dalších aktivních látek. Všem co chtějí být krásné doporučuji vyzkoušet.

07.02.2018

Kupovala jsem jí poměrně nedávno. Je to taková depilace a čištění pleti v jednom :D Dobře se nanáší na pleť , má příjemnou vůni. Docela rychle zasychá a tím se i dobře slupuje z obličeje. Pak už se jen kocháte kolik nečistot maska vytáhla :)

06.02.2018

Masku Pilaten používám již delší dobu, ne nijak pravidelně, ale s výsledky jsem spokojená. Maska se snadno nanáší, vůně je příjemná. Po zaschnutí se dá snadno sloupnout a kromě nečistot odstraní i jemné chloupky z obličeje :D Pokud se stane, že maska na některém místě zůstane, dá se lehce umýt. Pleť je po použití krásně hebká :)

06.02.2018

S touto černou maskou Pilaten mi černé tečky celkem mizí a pleť je po ní nádherně hladká. Velmi snadno se nanese a snadno se odstraňuje. Jedna z nejlepších masek, jaké jsem kdy vyzkoušela. Doporučuji

06.02.2018

Vyzkoušela jsem masku Pilaten a mile mně překvapila. Nemám moc zkušeností se slupovacími maskami, bála jsem se proto aby to slupování nebolelo. Udělala jsem vše podle návodu, depilovala jsem si předtím chloupky pod nosem a vyhnula jsem se obočí. Po 20-ti minutách působení jsem ji pomalu a opatrně sloupla. Šla celkem dobře a já se po ní cítila příjemně. :-)

05.02.2018

Táto maska je milé prekvapenie, vyzerá skvelo, pomáha čistiť póry. Pleť je po použití hladká. Krásne sa zlúpne, ale drobné zvyšky, čo sa nezlúpli idú horšie dočistiť. Určite sa k nej ešte vrátim.

Nevytiahne všetky viditeľné nečistoty.

05.02.2018
Doporučení: 17

Tuto masku používám už dlouhodobě vyzkoušela jsem spousty značek ale tahle je zatím asi ta top která dobře schne.a opravdu poznat je rozdíl před a po masce.tkze za mě doporučuji a opravdu se nikdo nemusí bát že vám to strhne kůži 😁

04.02.2018

originální korejskou masku Pilaten jsem vyzkoušela, nanášela se celkem dobře, odstranění bylo trošku složitější a taky trošku bolestivé, černé tečky mám jen na nose, ale se všemi si maska neporadila na poprve. Jinak pleť je po namazání krémem rozjasněná, to se mi líbí

04.02.2018

Protože moje vnučky pravidelně tuto masku používají, tak jsem se rozhodla jí od nich vyzkoušet. Chyběl mi ten správný grif, abych jí perfektně aplikovala, ale nakonec maska vytvořila slupovací možnost, tak se vše zdařilo. Z její funkčností jsem spokojena, protože pleť zůstala čistější a jemnější. Určitě tento výrobek pleti prospěje a jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, k čemuž mě donutily vesměs pozitivní hodnocení.

04.02.2018

Moje dcera má od mládí problémy s pletí.Má mastnější pleˇ,tak se ji občas objevý černé tečky,což není pěkné.Kopila si tuhle masku a dnes jsem ji namazala na obličej.Vypily jsme si kávu a sundali masku.Šlo to velice dobře.Převážná část teček byla pryč.Pleť na omak,byla velmi příjemná.Příští týden to zopakujeme,a nepříjemné tečky budou pryč.Bezva výrobek.

Žádné.

04.02.2018

pěkně se nanáší, člověka to až baví s ní pracovat, mám díky ní světlejší nos ( není na něm tolik teček), snadno jde umýt z rukou, nanáším jen na čelo a nos a bradu, jsem mírně vysušená, ale krémíčkem to doženu a opravdu mohu jen doporučit.. : ) a velmi ráda

docela mě bolí slupování masky.. na citlivějších místech obličeje...

04.02.2018

Masku používá dcera, má mastnou pleť a spousty pupínků a už po prvním použití byla vidět změna. Pleť se krásně vyčistila,zacelila otevřené póry a dokonce sebrala i přebytečný kožní maz. Cena vzhledem k funkci výrobku je přiměřená.

Hodně špiní Sloupnutí není moc příjemné.

03.02.2018

Tato maska je opravdu perfektní s maximálním účinkem.S pory mám docela velký problém tak jsem si tuto masku pořídila.Je krásně hustá,dobře se nanáší.Po zaschnutí cca 15-20 minut jde sloupnou nekdy trochu huře,ale to nevadí,výsledek perfektní.Černé tečky jsou pryč,takže já ji mohu vřele jen doporučit

03.02.2018

originální korejskou masku Pilaten jsem vyzkoušela, nanášela se celkem dobře, odstranění bylo trošku složitější, zůstaly kousky, které jsem musela odstranit vlhkou houbičkou. Na poprve moc černých teček nezmizelo, ale podruhé a potřetí už to bylo lepší. Také pleti celkově maska prospěla. doporučuji

02.02.2018

Kvalitní maska proti černým tečka. Nanášela jsem to na čistou pleť bez makeupu, a na suchou. Vynechala jsem místa jako jdou například obočí. Nanášela jsem si masku asi tak 3cm masky, nanášela jsem ji štětcem co byl skvělý napád. Výsledky jsou zřejmně jasné. Obličej bez teček.

02.02.2018

Maska je kvalitní, dobře se nanáší, snadno se sloupne.plet je vyhlazená, čistá,bez rozšířených pórů.pri delším používání se tvoří mnohem méně černých teček.za sebe velká spokojenost.mohu jen doporučit

02.02.2018

Asi jsem od této masky očekávala víc. Nějaké černé póry mi sice odstranila,ale dost jich tam zůstalo. Jinak se nanáší celkem dobře - lepší je vzít si na to rukavici, protože smývání z rukou je trišku oříšek.

01.02.2018

Tato maska by se měla používat jako depilační na drobné chloupky na obličej. :-D No fakt. Drží jak přibitá a jde také těžko odstranit, takže si aplikaci kapku protrpíte. Její efekt na černé tečky je nulový nebo minimální.Věřím, že jiné produkty si s tímto problémem poradí lépe. Takže nemohu doporučit.

01.02.2018

černou masku jsem si koupila na veletrhu krásy a kosmetiky na ozkoušení a poté i objednala, černé tečky mizí a pleť je po ní nádherně hladká, nanášení je lepší štětcem nebo houbičkou, protože se z prstů těžko smývá

pozor na chloupky a vlasy, na čele jsem si jí vytrhla docela dost velkou část kštice, dolů s černými tečkami jde prostě všechno

01.02.2018

Na této masce oceňuji zejména to, že pěkně uzavře póry a že pleť je po ní hladká a jemná. Černé tečky jsou také odstraněné. Konzistence umožní snadné rozetření do tenké vrstvy a poté také snadné sloupnutí. Zajímavý výrobek.

31.01.2018

Jedna z nejlepších masek, jaké jsem kdy zkusila. Velmi snadno se nanese, perfektně přilne k pleti. Po zaschnutí na obličeji nijak netáhne, nedráždí pokožku. Snadno se odstraňuje. Pokožka je vypjatá, hladká, viditelně očištěná od nežádoucích tmavých teček. Doporučuji.

31.01.2018

Maska se snadno nanáší,a snadno se sloupne.Plet je krásně vyhlazená,čistá a vypadá mnohem zdravěji.Navíc pory jsou uzavřené a čisté.Nedám na ni dopustit.Při častém používání se černé tečky vytváření mnohem méně.doporučuji

31.01.2018

Masky mám moc ráda a používám doma vyrobené i kupované. Tato patří k mým oblíbeným. Krásně se po 20 minutách sloupne a perfektně vytáhne póry. Pleť je pak hebká a čistá, krásně se mi usíná :-). Doporučuji.

31.01.2018

Na masku Pilaten nemohu říct špatné slovo. Skvěle pleť zbaví černých teček, osvěží ji, pleť vypadá po použití masky mnohem lépe. Nanáší se snadno a odstraňuje také. Za mě ji mohu určitě doporučit, kvalitní výrobek.

31.01.2018

Na kosmetiku značky Pilaten nedám dopustit. Nejraději použivám Kompaktní Toner na hydrataci a uzavření póru. Po aplikaci je moje pleť příjemně hydratovaná. Používám večer po odlíčení. S maskou na černé tečky zatím zkušenost nemám, ale věřím že je také senzační

31.01.2018

Dobry den. :-) Pilaten masku si pravidelne kupuji at uz v tube nebo v saccich na jedno pouziti. Muzu rict, ze je moje plet po jejim pouziti jako nova. Vyhlazena, svezi a vypnuta. Pouzivam ji vetsinou pred tim nez chci vyrazit na nejakou akci..tak abych dobre vypadala.

Nemuzu rict, ze vytahne cerne tecky. Spis pusobi jako skvely peeling.

31.01.2018

Velmi spokojna super vona aj ked si to objednavam z roznich stranok a skušam stale inu značku nakolko nie stale som bola s jednou a tou istou spokojna najlepšia aj ked o niečo drachsia je PILATEN a zatial som spokojna a dufam že sa nič nezmeni dakujem pomohli ste mi

male kusky čo ostavaju sa tažko zmivaju

30.01.2018

TESTOVÁNÍ: Konec černým tečkám díky originální masce Pilaten.Tyto masky ráda používám.Jsou účinnější než běžné masky.Tyto slupovací jsou mé oblíbené.Doporučuji je všem vyzkoušet.Rozdíl je skutečně znát..

30.01.2018

Skvělá maska, příjemně voní a dobře se nanáší. Musí se nechat působit 20 minut a pak po zaschnutí už jde krásně sloupnout a můžete si sami prohlédnout, kolik vám vytáhla pórů. Úspěch zaručen. Pleť je po použití čistá a hebká.

Nevýhodou je, že případné zbytky se špatně smývají.

30.01.2018

Jsem majitelkou rozšírených pórů zejména v oblati t-zony. Tato maska vypadá opravdu zajímavě. Už její barva je boží :) Jsem moc zvědavá na hodnocení testerek a gratuluji všem vybraným. Podle testování se rozhodnu, zda masko také pořídím :)

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat