REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Jak jsme se vozili díky Liftago

03.12.2018 | Testování

Každý z nás čas od času potřebuje využít služby taxi. Vracíte se pozdě večer z divadla, na setkání s přáteli jste si dali sklenku alkoholu a nemůžete jet domů vlastním vozem, míříte na letiště s kufrem, který se vám nechce tahat hromadnou dopravou… Zkrátka takových situací zažíváme spousty. I proto je tu skvělá služba Liftago – aplikace, díky které se dostanete tam, kam potřebujete, snadno a hlavně rychle.


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 26 testerek

Doporučeno: 17x


A právě Liftago jsme měli možnost otestovat v rámci Redakčního testování. Čtyři z nás – vybavení promo kódy – vyzkoušeli nejen přepravu sebe sama, ale také jsme otestovali službu převozu věcí. A jak se nám Liftago osvědčilo?

Nainstalovat, kliknout a nasednout


Aplikace Liftago je intuitivní a objednat přes ni taxi zvládne opravdu každý.

První z testerek byla naše redaktorka Zora. „Přiznávám, že taxíky moc nevyužívám, snažím se po Praze jezdit co nejvíce MHD. Ale jsou situace, kdy se mi nechce do přeplněného autobusu nebo noční tramvaje, a to pak volám na pomoc profesionální řidiče. Testování Liftago přišlo ve skvělou chvíli, vracela jsem se dost pozdě v noci z koncertu, a to je přesně ten okamžik, kdy rádi vyměníte cestu hromadnou dopravou za pohodlí auta,“ popisuje Zorka. „Takže jsem si hned stáhla aplikaci Liftago, vytvořila si v ní profil a během několika vteřin už objednávala nejbližšího řidiče, který byl ‚k dispozici‘. Jednoduše jsem zjistila i přibližnou cenu jízdy, což hodnotím jako velké plus. Dokonce i takový antitalent na všechno byť jen trochu technické, jako jsem já, zvládl instalaci aplikace, zadání promo kódu a objednání taxi levou zadní,“ ujišťuje Zorka.


Díky aplikaci víte, za jak dlouho bude řidič u vás, jakým autem pojede a dokonce i jak se jmenuje!

To pro naši obchodnici Petru nebylo testování prvním setkáním se službou Liftago.

„Jelikož Liftago je jednou z největších firem tohoto zaměření, na rozdíl od Zorky jsem jejich aplikaci v minulosti více než jednou použila, a mám ji tedy v mobilu dávno nainstalovanou.“

„Aplikace je velmi jednoduchá a přehledná. Od okamžiku objednání taxi jste v plném kontaktu s řidičem a můžete sledovat přesnou polohu objednaného vozu. V této době samozřejmě platba bez nutnosti hotovosti ubere starost navíc. Nehledě na to, že řidiči jsou v aplikaci hodnoceni, takže si kromě nejlevnější jízdy, můžete vybrat i ‚nejlepší kvalitu provedení‘,“ usmívá se Petra.

Auto si prostřednictvím aplikace Liftago můžete objednat v osmi českých městech (Brno, České Budějovice, Liberec, Ostrava, Plzeň, Praha, Ústí nad Labem, Zlín), v dalších regionech bude služba již brzy také dostupná (seznam míst najdete ZDE).

Pohodlně a bezpečně na místo


Máte nějaký zvláštní požadavek? Potřebujete poslat autem balík nebo cestujete s pejskem? Žádný problém, stačí v aplikaci zvolit příslušnou kategorii.

Mezi redakčními „testerkami“ byl tentokrát i jeden tester, Petřin kamarád Tomáš. To aby do našeho posuzování vnesl i mužský pohled na věc. „Z nabídky jsem si vybral řidiče s dojezdem 5 minut a přijatelnou cenou. U řidiče byla poznámka, že se jedná o Premium. Bylo zřejmé již z popisku, že se jedná o lepší automobil, jelikož již při objednávce je uveden konkrétní značka a model vozu včetně data výroby. Řidič dorazil na objednané místo, čas dojezdu odpovídal odhadu aplikace. Již na první pohled bylo jasné, že se jedná o certifikovaného řidiče taxislužby. Navíc byl po celou dobu jízdy milý a zdvořilý. Ve voze byl pořádek a nic nerušilo průběh jízdy. Trasu volil řidič nejkratší a skutečná cena odpovídala odhadu aplikace, což hodnotím pozitivně,“ chválí ze svého mužského pohledu Tomáš.

Také naše fotografka Terezka, která Liftago testovala se svou kamarádkou, neměla s objednáním vozu nebo samotnou jízdou nejmenší problém. „Náš pan řidič byl moc milý, a i když to možná mnoha lidem nepřijde tak důležité, já musím rozhodně vyzdvihnout i to, že jel přesně podle předpisů. Jako máma dvou malých dětí se dívám na bezpečnost na silnicích přece jen trochu jinak, než když jsem byla bezdětná,“ doplňuje Tereza, která ještě ocenila skutečnost, že řidiči jezdící pro Liftago jsou pouze certifikovanými řidiči taxi. Navíc se jí líbila možnost sdílet polohu auta s někým dalším, třeba manželem nebo přáteli, kteří tak mají přesně přehled, kde se člověk nachází a jak je od nich daleko.

Balíčky, kufry, zvířata… Bez problému!

Ovšem společnost Liftago se nezaměřuje jen na přepravu osob. „Možnost nastavení ‚speciálních požadavků‘, tedy nad rámec klasické přepravy osob, pro mě byla novinkou. V aplikaci totiž mimo jiné také možnost přepravy balíčku. A právě tento výběr požadavku byl ideálním řešením pro přepravu notebooku mému nemocnému kolegovi, který bydlí na druhém konci Prahy a potřeboval urgentně připravit podklady pro netrpělivého klienta. Takže jsem službu rovnou otestovala. Po objednání adresy taxi dorazil v plánovaném čase a s kontaktem na kolegu vyrazil zadaným směrem. Po celou dobu jeho cesty jsem měla možnost sledovat polohu taxi i stav taxametru. Během půl hodiny byl kolega on-line a mohl pracovat. Takže aplikace Liftago plně nahradí i služby kurýra,“ popisuje nadšeně Petra.


Behěm pár minut je řidič na místě a vy můžete vyrazit na cestu. Bezpečně, pohodlně, bez nervů. A to jen díky Liftago!

Přeprava balíčku není jediným požadavkem nad běžný rámec, který v aplikaci můžete zadat. Stejně tak můžete speciálně objednat taxi, pokud cestujete s větším zavazadlem nebo třeba svým domácím mazlíčkem (a to i větších proporcí).

„To mě hodně zaujalo, protože si pamatuji z dětství, jak nás kdysi odmítl svézt taxikář, když jsme potřebovali s mými rodiči přepravit k veterináři našeho psa se zlomenou tlapkou. Takže jsem moc ráda, když vím, že by mě Liftago v podobné situaci na holičkách nenechalo,“ chválí Zorka a za všechny shrnuje: „Aplikace Liftago už v mém mobilu zůstane. Celý projekt je mi moc sympatický a po svých zkušenostech i zkušenostech mých spolutesterů můžu s čistým svědomím říct, že v případě potřeby budu přepravu rozhodně objednávat jejím prostřednictvím!“

Více informací najdete na liftago.cz

09.02.2023

Za mě je to skvělá služba. Kdo nerad taxíkem určitě využije tuto službu moc rád

20.11.2022

skvělá služba, vřele doporučuji pokud nechcete jet taxikem

19.08.2020

Zkoušela jsem Litfago jen jednou a docela půměr. Nic extra,ale čekala jsem víc. Ale v případě nouze je to prima.

nic

04.05.2020

Liftago je fajn. Jako všude se najde blbec. Ale taxi služba jako každá jiná

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

19.03.2019

Zvolím si dresu, jak nástupu tak výstupu, vyberu si řidiče, u kterého vidím i jeho hodnocení od cestujících, pohodlně si vyberu způsob platby, a to vše za mnohem lepší cenu než klasické taxi. Není co dodat.

29.01.2019

S Liftago jsem začala jezdit poté co mě jízdy z večírků domů stály více než večírky. Službu mi doporučil jeden známý, že je více než spokojený. Po první jízdě jsem byla spokojená i já. Milí řidiči, super ceny, rychlý příjezd na místo a pohodlnost objednání přes mobilní aplikaci. Mohu jen doporučit.

16.01.2019

Liftago je super služba, velice dobře a rychle se nainstaluje aplikace, která se snadno používá, jelikož je velice intuitivní. V aplikaci Liftago můžete zavolat řidič a hlavně zjistit kolik asi za cestu zaplatíte, což se vždy hodí!

05.01.2019

Smysl podobných vymožeností a vynikajících nápadů lidé teprve objevují a oceňují. Využili jsme této služby již několikrát. Jednoduchá, snadno stáhnutelná aplikace umožní objednat si odvoz se zkušeným řidičem a kvalitním vozem. Propracovaný, moderní systém dopravy osob i zavazadel . Spolehlivý a za rozumné ceny.

30.12.2018

Službu Liftago – aplikaci, díky které se dostaneme tam, kam potřebujeme, snadno a hlavně rychle jsem si velmi rychle osvojila a oblíbila. Řidiči jsou profesionálové, vozový park velmi solidní a zejména oceňuji, že dopředu vím i přibližnou cenu. Vřele doporučuji vyzkoušet.

21.12.2018

Liftago je super nápad. Konečně pořádná konkurence taxíkům, kterým se snažím vyhýbat, protože páni řidiči jsou arogantní chlápci. Měla jsem možnost se dvakrát svézt Liftagem a vždy jsem byla moc mile překvapena.

19.12.2018

Je pravda, že o této aplikaci slyším prvně a rozhodla jsem si ji pro zajímavost stáhnout. Velmi se mi líbí zpracování aplikace, díky kterému to dokáže hned každý snadno pochopit. Jen mě mrzí, že není dostupný v našem městě. Ale občas to rozhodně využijeme až budeme v jiném městě a možná jednou tato aplikace rozšíří své působiště i sem k nám. Taxíky v případě potřeby ráda využiji a díky této aplikaci to může být již pohodlnější.

08.12.2018

Doba kráčí rychle kupředu a některé její vynálezy jsou moc příjemné a užitečně. Například aplikace liftago. Ta se moc povedla. Každý, kdo občas potřebuje někam popojet nebo něco někam dopravit. Jednoduchá aplikace, přehledná a snadno ovladatelná pomůže. Spolehlivá a bezpečná služba za velmi přijatelné poplatky. Pěkná auta a profesionální personál.

06.12.2018

Přiznám se, že o této službě slyším poprvé a jsem velice mile překvapena samými pozitivními hodnoceními. Jedná se skutečně o velmi pohodlné cestování po městě, milí řidiči, možnost převozu balíků a pod. Aplikace je velmi dostupná a dokonalá a doufám, že brzy bude toto fungovat i v dalších městech.

06.12.2018

Dnes už každá vlastníme chytrý telefon, takže takovou službu spárovanou na šikovnou aplikaci jen uvítáme. O této službě už jsem hodně slyšela a samé pozitivní věci. Ráda se někdy nechám také zlákat k jízdě.

06.12.2018
Doporučení: 12

Redakční testování: Před několika lety zcela nemožné a dnes velice příjemná služba: kvělá služba Liftago – aplikace, díky které se dostanete tam, kam potřebujete, snadno a hlavně rychle. Sympatický personál a dobré ceny. Zní to velice lákavě.

05.12.2018

Liftago je opravdu dobra sluzba- ani jsem o ni vubec nevedela.Kdyz jsem s kamaradkama treba popila tak jsem si vzdy volala taxi sluzbu- ale ne vzdy jsem byla spokojena-cekat treba hodinu je opravdu neprijemne.Takze priste zkusim Liftago

04.12.2018

Služeb Liftago jsme jako rodina již několikrát využili. K naší vlastní dopravě či dopravě příbuzných a kamarádů například na nádraží. Jasná, přehledná, snadno nainstalovatelná aplikace, která se dobře ovládá. Sympatický personál i vozový park. Ceny ucházející.

03.12.2018

Liftago je podle mě super. Mají přehlednou aplikaci, můžu vézt i psa k veterináři, nic pro ně není problém... Zatím jsem se vždy setkala s milým řidičem, takže za mě rozhodně mohu doporučit každému :)

03.12.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Jak jsme se vozili díky Liftago.Je dobře že tyhle přehledné aplikace existují,šetří to čas i peníze.Je to určitě lepší než podobné služby na které bylo hodně stížností,bylo to v mediích..

03.12.2018
Doporučení: 5

Liftago je úžasná firma,která se bude vždy někomu hodit.Lze tax objednat přes chytrý telefon,ukáže přibližnou cenu,což je veliké plus.Je velmi pohodlné,bez problému odveze kufry,zavazadla i dokonce zvířata.Vřele doporučuji si stáhnou aplikaci.

Žádné.

03.12.2018

Také jsem službu Liftago a jejich jednoduchou a praktickou aplikaci využila. Také s naprostou spokojeností. Všechny informace díky mobilu po ruce a ihned k dispozici. Řidiči jsou profesionálové, vozový park velmi solidní. Pohodlné, rychlé a bezpečné. Cena naprosto v normě.

03.12.2018

skvělá služba Liftago je intuitivní aplikace do mobilu, kterou si snadno stáhnete a nainstalujete, potom pokaždé, když se potřebujete někam přepravit, nemusíte složitě hledat telefonní číslo na taxi, vše hravě zvládnete z aplikace :)

03.12.2018

Tuto aplikaci jsem vůbec neznala. Takže jsem ráda že se tu testovala. Už se jde stahovat. Taky taxiky často nevyužívám ale občas člověk chce trochu pohodlí nebo už jednoduše žádný spoj nejede. Líbí se mi že vím jak dlouho budu čekat. Velký plus pro mě teda i je že se dozvím přibližnou cenu. Navíc apka nevypadá složitě.

03.12.2018

Jééé, tak to je báječné testování. A já se přidávám se svou troškou do mlýna. Liftago znám, mám aplikaci v mobilu už dlouho a ráda s Liftagem jezdím. Nikdy mě nenechali "ve štychu". A teď v době vánočních večírků a svařáčků se to bude zase hodit!

03.12.2018

Službu Liftago znám a pokud mám potřebu se někam přepravit, pak už nějakou dobu výhradně jen s nimi. Zatím mám jen samé pozitivní zkušenosti, řidiči milí, auta vždy čistá a cestování je tak příjemné.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat