TESTOVÁNÍ: Testování pro milovnice kávy. Ochutnejte Iced Coffee od Starbucks!

17.02.2022 | Testování

Káva v kombinaci s ovesným nápojem? Tu můžete právě teď ochutnat ve Starbucks. Vhodná je pro vegany i nevegany a její testování právě začíná. Staňte se exkluzivním členem věrnostního programu Starbucks Rewards a čerpejte výhody a slevy i po ukončení téhle testovací výzvy!


Celkové hodnocení: 85%

Hodnocení: 103 testerek


Káva je neodmyslitelnou součástí našeho každodenního života i zvyků. Americká spisovatelka fantasy romantických příběhů Laurell Kaye Hamilton se jednou nechala slyšet, že není lehké věřit člověku, který ji nepije. Francouzský státník a diplomat Charles Maurice de Talleyrand-Périgord svého času zase prohlašoval, že káva má být horká jako peklo, černá jako ďábel a sladká jako láska. Ať už ji máte rádi jakkoli, všechny cesty milovníků tohoto nápoje vedou do Starbucks.

Víc než jen káva

Historie Starbucks Coffee Company se započala roku 1971 v Seattlu. V současnosti je společnost – se svými kavárnami po celém světě – lídrem v oblasti získávání, prodeje a pražení kávy. Svým zákazníkům nabízí s každým šálkem jedinečnou atmosféru a zážitek, které vycházejí z jejích hodnot a závazků. V rámci našeho testování si je můžete užít i vy. A to plnými doušky.

Kombinace všeho dobrého

Aktuálně hledáme 20 testerek z Ostravy, Brna a Prahy, a to ve věkovém rozmezí 15 až 60 let, které otestují naprosto jedinečnou a zcela unikátní Iced Coffee platformu – Shaken Espresso a pak nám sdělí svůj názor. Testované nápoje jsou výborné jak pro časté, tak i příležitostné návštěvníky kaváren. Ideální konzumace je v odpoledních hodinách. Nápoje jsou připraveny z ovesného nápoje a z kávy Blonde® Roast. Konkrétně se jedná o Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, které je vhodné pro vegany. Druhým nápojem k testování je Iced White Mocha Oat Shaken Espresso. Cena nápoje začíná na 109 Kč ve velikosti Tall (355 ml). A jak to celé bude probíhat?

 

 

 

Vítejte ve VIP zóně

Všech 20 vybraných testerek obdrží kartičku pro exkluzivní členy Starbucks Rewards, která bude dobitá na 500 Kč. Podmínkou testování je založení účtu a využití kreditu na dva výše zmíněné nápoje (zbytek částky lze utratit za libovolný sortiment). Výhodou je, že ona kartička vám zůstane i po ukončení testování, můžete si ji tak kreditně nabíjet dle libosti a čerpat benefity, které členství v klubu Starbucks Rewards poskytuje. Funguje to tak, že za každých utracených 12 Kč ve Starbucks získáte hvězdu, podle jejich množství následně i svůj status, a to buď Zelený nebo Zlatý, od čehož se odvíjí speciální slevy. Například příležitost ochutnat nápoj před oficiálním uvedením (First Taste) a k tomu navíc také sleva 5 Kč na vybraný sezónní nápoj.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.starbuckscoffee.cz

Postup registrace:

  • na stránce STARBUCKS REWARDS – NAPLŇTE SVŮJ ŠÁLEK ODMĚNAMI je nutné kliknout na tlačítko ZALOŽIT ÚČET. Stejný postup je pak při stažení aplikace do mobilu.
  • vyplnit dotazník a uvést číslo kartičky, které je na její zadní straně. Kód CSC je skrytý pod šedou samolepkou. Je tedy nutné samolepku odstranit
  • potvrdit aktivaci účtu v emailu, který jste zadali při registraci. - následně obdržíte email o přičtení 50 Hvězd + znovu info, jak program funguje

Starbucks CEE on the App Store

Starbucks CEE – Aplikace na Google Play

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 20 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, co by pro ně znamenal den bez kávy.
HLASTE SE DO 3. BŘEZNA 2022.
Vybrané testerky získají exkluzivní členství v Starbucks Rewards v hodnotě 500 Kč s nutností ohodnotit nápoje Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso a Iced White Mocha Oat Shaken Espresso.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 18.03.2022

Jak obrovský milovník kávy jsem tyto dvě novinky ze Starbucks musela vyzkoušet! Obvykle v kavárnách volím Cold Brew latté, na které se těším celou zimu. Chtěla jsem ale vyzkoušet něco nového a tyto nové nápoje byly jasnou volbou. Začnu s Iced White Mocha Oat Shaken Espresso, které bylo na můj vkus až moc přeslazené, mám ráda výraznou chuť kávy, která v tomto drinku byla minimální, bohužel jsem nápoj nezvládla ani dopít. Obvykle ráda volím sirupy bez cukru a v menším dávkování, myslím si, že i tento nápoj by mohl být pro mě osobně chutnější, kdybych si ho víc personalizovala, což Starbucks nabízí a to je skvělé. Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso už byl více můj šálek kávy :D Výrazná krémová chuť kávy, ne příliš přeslazené, ale také to nebylo jen obyčejné espresso s mlékem, pro mě naprosto perfektní harmonie sladké a hořké chuti kávy, tento nápoj jsem si ve Starbucks určitě neobjednala naposledy. Z důvodu mé intolerance na laktózu jsem oba drinky měla s rostlinným mlékem, což je pro mě v kavárnách klasika:) Ráda bych vyzdvihla ochotu a milé vystupování baristů v kavárně ve Waltrovce

White Mocha za mě sladší, ale jde o preference :)

vybraná testerka | 18.03.2022

Kavárny Starbucks jsou vždy správnou volbou. Obě novinky osvěží v teplých dnech. Velmi se mi líbí použití ovesného mléka, které nápoje obzvláštní, dále kombinace třtinového cukru či bílé čokolády. Brown Sugar má intenzivnější chuť kávy a White Mocha je spíše pro milovníky sladší chuti. Doporučuji vyzkoušet obě, nebudete litovat.

Dost ledu

vybraná testerka | 17.03.2022

Starbucks mám ráda odjakživa a vždy ráda zkouším jejich novinky. White Mocha mi opravdu moc zachutnalo. Jemná chuť kávy, která je zároveň aromatická a v nápoji se neztrácí její chuť. Je to takové sladké osvěžení. Pro někoho, kdo ale nemusí tolik sladké, mohlo by to být možná až moc. Brown Sugar má intenzivnější chuť kávy a je tedy více hořká, což není nic pro mě, ale to je pouze moje preference. Pokud, ale hledáš zajímavou a chutnou variantu kávového nápoje, tak určitě doporučuji obě varianty, každý si vybere podle svého.

Žádné

vybraná testerka | 17.03.2022

Nápoj Iced White Mocha Oat Shaken Espresso je můj šálek kávy :) Příjemná chuť bílé čokolády, jemný a sladký - ideální kombinace. Chuť ovesného mléka mi vůbec nevadila, jsem ráda, že už kavárny myslí i na osoby s intolerancí na mléko a na vegany. Jen co bude trošku tepleji, tak si určitě ráda zážitek zopakuji. Obě varianty jsou skvělé na léto - krásně osvěží a člověk si pochutná na dobré kávičce. Nápoj Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso byl na můj vkus trochu moc hořký, ale věřím, že pro někoho to může být spíš výhoda. Já mám raději jemnější chuť a tak mým favoritem je White Mocha.

Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso je více hořký, nezaujal mě. Vyšší cena, poměr množství nápoje a ledu.

vybraná testerka | 16.03.2022

Vyšlo počasí, tak jsem se těšila na studenou kávu 😊 První jsem ochutnala White mocca. První lok mě překvapila hodně sladká chuť, jinak poté už byl nápoj jemný a osvěžující. Doslazovat tedy netřeba 👍 Brown sugar za mě zklamání, cítila jsem hořkou chuť. Ovesné mléko plus nebylo, mam raději klasiku 😊 Tento nápoj nebyl můj "šálek kávy". Obě varianty jsou vhodné spíše na léto a své milovníky si určitě najde ☀️

v obou nápojích bylo na můj vkus hodně ledu brala jsem variantu grande a celkem drahé 😊

vybraná testerka | 16.03.2022

White Mocha Oat Shaken Espresso bylo velmi jemné, byla tedy hodně cítit chuť ovesného mléka (mě teda nevadí), avšak káva nebyla cítit téměř vůbec, chutnalo to spíš jako dobře vychlazený a našlehaný koktejl z ovesného mléka s hromadou ledu. Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso bylo chuťově hořčí, chuť kávy výraznější, takže mě zachutnalo více. Bylo to příjemné osvěžení i když nebyl zrovna nejteplejší den. Brown sugar variantu si určitě ještě někdy v letních teplejších dnech ráda dám. Výměna normálního mléka za ovesné je za mě skvělá volba.

Bohužel oba nápoje byly hrozně moc přeslazené a velká část nápoje byl pouze led.

vybraná testerka | 16.03.2022

Celkový koncept kaváren Starbucks je mi velice sympatický a vždy při nákupech do kavárny ráda zavítám. Mým prvním testovaným nápojem byl Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso - lahodně jemné, tak akorát sladké s jemným ocáskem sirupu s hnědého cukru. A druhým testovaným nápojem byl White Mocha Oat Shaken Espresso o něco sladší než testovaný předchůdce, ale stále velice dobrý a osvěžující. Sladkost mu propůjčuje sirup z bílé čokolády. Velice příjemná změna je pak použití ovesného nápoje.Oba testované nápoje hodnotím velice dobře a těším až si je znovu objednám.

vybraná testerka | 15.03.2022

Jako člověk, který ze zdravotních důvodů nemůže mléčné výrobky zavedení ovesných nápojů kvituji. Celkově preferuji studené ovesné nápoje před těmi teplými variantami. Kladně hodnotím zavádění těchto nových nápojů s rostlinnou variantou “mléka” již v základním provedení vedle standardní nabídky jiných ledových káv, u kterých myslím dokonce za rostlinné mléko připlácí. Osobně mě více zachutnalo Iced White Mocha Shaken Espresso. Při první ochutnávce bylo příliš sladké, až ta sladkost skoro přebila chuť kávy. Když jsem dnes ochutnávala podruhé, řekla jsem si o méně sirupu, obsluha mi vyšla vstříc. Iced White Mocha si určitě objednám znovu a v oblíbenosti ho zařazuji hned po karamelovém Frappé. Varianta Iced Brown Sugar vypadá velice esteticky. Iced White Mocha 10/10 Iced Brown Sugar 6/10 Celkově hodnotím 8/10

Jak už to ve Starbucks bývá zvykem, nápoje jsou příliš sladké, ale opět není problém říci obsluze a ta připraví méně sladké. Varianta Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mne příliš neoslovila, nejedná se o špatný nápoj, ale nic extra dobrého. Ovšem 20 lidí, 20 chutí. Za přílišnou sladkost u obou variant ubírám 1 hvězdu a za další za Iced Brown Sugar.

vybraná testerka | 14.03.2022

Iced Brown Sugar Oatmilk Shaken Espresso - hořká výrazná káva i pro vegany, vhodná zejména do letních parných dnů je velmi osvěžující. Iced White Mocha Oat Shaken Espresso - za mne rozhodně vyváženějsí a jemnější chuť, sladší a rovněž vhodný letní odpolední drink. Ovesné mléko v kávě je za mne příjemná změna.

Byla jsem v rozpaku ze servírování obou káv v Brně na Náměstí Svobody… rozhodně nevypadá jako na obrázku, ani množství neodpovídalo střednímu a menšímu nápoji. Pěna povadlá.

vybraná testerka | 14.03.2022

- Brown Sugar - velmi výrazná chuť kafe, akorát sladké, za mě překvapivá kombinace s ovsem. Na léto ideální k osvěžení a i jako nepravidelný konzument kafe jsem si opravdu pochutnala a vychutnala. Takto by dle mého mělo chutnat dobré kafe 👌 - White Mocha - výrazná chuť ovesných vloček, celkově dobrý nápoj.

U White Mocha mi bohužel chyběla chuť kafe. Nápoj dobrý, ale za mě tedy neměl nic společného s kávou.

vybraná testerka | 13.03.2022

Obě vyzkoušené ledové kávy espresso mají silné aroma. Dokonale osvěží v parnych dnech, zejména během prázdnin. White mocha má ještě sladší a výraznější chuť než Brown vegan. Skvělá příchuť mléka a vanilky s karamelovym nádechem. White mocha doporučuji naprosto všem. U verze White mi vyšší cena rozhodně nevadila.

U ledové kávy brown vegan mi přišlo, že samotná voda překrývá jinak silnou příchuť hořké čokolády. Vyšší cena u verze brown, která mi chutnala méně. Vegan ledová káva zrovna není můj šálek, doporučuji ji těm, kteří nesladi.

vybraná testerka | 13.03.2022

Tak jsem se pěkně opřela do testování a došlápla jsem si na nové kávy 😊: Iced White Mocha byla velice chutná, sladká a chuťově vyvážená! V létě si ji s chutí opět dám. Obě vypadaly velice lahodně a byly načančané. Jen Sugar Brown mě moc neoslovila, jediné, co mě překvapilo byla chuť karamelu, ta byla výrazná.

Káva Sugar Brown mi moc nechutnala,byla hořká, divné chuti. Nejsem na veganskou chuť asi zvyklá. Za mě tedy nic moc a už bych si ji nedala.

vybraná testerka | 13.03.2022

Brown Sugar je více osvěžující než White Mocha. Je dobré si vzít nápoje s sebou na procházku do kelímku. Dneska bylo i krásné počasí, tak se osvěžení na cestu hodilo. Obsluha v Starbucks byla příjemná, akorát neměli skleničky, takže bychom nápoje dostaly do kelímku, i kdybychom chtěly posedět v kavárně.

Tyto kávové novinky mě bohužel moc neoslovily. White Mocha byla příšerně sladká a Brown Sugar zase hrozně hořká a ani moc nepomohlo přidat cukr. Ke konci už jsem si na chuť asi více zvykla, ale ani tak mi tato káva moc nechutnala. White Mocha byla lepší, když se více rozpustil led. Nápoj by byl mnohem lepší, kdyby ho nedělali tak sladký. Bohužel jsme si se sestrou moc nepochutnaly a tyto nápoje rozhodně už nikdy nekoupily znovu. Ani nám v kávě moc nechutnala chuť ovesného mléka. Docela zklamání.

vybraná testerka | 13.03.2022

Nápoj byl osvěžující. Cítila jsem chuť ovesného mléka, která mi nevadí naopak. Obsluha vyhověla a druhý nápoj dala do hrnečku s sebou. Sladší chuť byla pro mne zbytečná, oceňuji dva shoty na nápoj, které tomu daly intenzivní chuť. Prirovnala bych to k ledové kávě, kterou každý známe. V létě bude jistě fajn.

Nápoj nebyl ve sklenici jako je všude na fotkách a též tak vůbec nevypadal - napenene mléko. Cena je vysoká za sklenici plnou ledu. Problémy s registraci dosud nevyřešené. Chyběl popis na promo letáku, co si pod nápojem vlastně představit.

vybraná testerka | 12.03.2022

Měla jsem možnost otestovat tyto dvě novinky a dojmy jsou jen pozitivní 😊 Nedá se říct, že by mi jedna z novinek chutnala víc než druhá - každá je úplně jiná. Kdo má rád výraznější chuť kávy, je pro něj ideální varianta Brown Sugar, ta je zároveň svěží a vyvážená, nijak sladká (čehož jsem se před ochutnáním trošku bála) - tuto kávu bych volila ráno na nakopnutí. Naopak White Mocha má příjemně krémovou, lehce nasládlou chuť díky ovesnému mléku, zároveň ale není přeslazená, což je super - hodí se skvěle jako odpolední dezert 😋 Ani jednu z variant jsem určitě neměla naposledy, ovesné mléko je oproti klasickému kravskému příjemná změna 🤗☕️

/

vybraná testerka | 12.03.2022

Moc děkuji za využití tohoto testování. Káva je pro čas relaxace a klidu. V těchto dvou variantách mi více chutnala varianta White Mocha - příjemně sladká a zajímavá chuť ovesného mléka. Druhá varianta Brown Sugar byla za mě moc kyselá. Ani v jedné variantě jsem necítila moc chuť kávy spíše těch ostatních produktů.

Vysoká cena. Nejedná se o klasickou kávu ale spíše o kávový nápoj.

vybraná testerka | 11.03.2022

Obě kávy nám moc chutnaly. White mocha malinko více, mám ráda mléčnou chuť v kávě. Ovesné chutě jsem si vůbec nevšimla. Sladké byly obě tak akorát a vizuální zážitek je naprosto skvělý! Obě kávy lákaly k ochutnání. Mám ráda chuť hnědého cukru, takže slazení tímto cukrem rozhodně vítám. Rozhodně doporučuji, ochutnejte také.

Přišlo nám až moc ledu, že nezbývá prostor na samotnou kávu, ale k ledové kávě to patří.

vybraná testerka | 09.03.2022

ICE WHITE MOCHA OAT SHAKEN ESPRESSO Vyvážená chuť povyšuje tento nápoj nad moje oblíbené Frapuccino, které bylo několik let no.1. Oceňuji rovnováhu chuti, jemně sladká chuť nenarušuje kavové aroma. Pokud chcete využít možnosti rostlinného mléka, mohu doporučit mandlove, které dokáže vytvořit sametovou strukturu ve vašich ústech. Pokud milujete jemnost, lehkost a příjemnou chuť, tak ICED WHITE MOCHA je pro vás jasnou volbou, a to nejen v letním období.

vybraná testerka | 08.03.2022

Zajímavá chuť je to první, co bych k tomu řekla. Více mi tedy chutnala verze White Mocha. Díky té bílé čokoládě to bylo celé sladší a chutnější. Brown Sugar varianta byla zároveň hořká a zároveň sladká a to na první ochutnání bylo zvláštní. Celkově si myslím, že obě varianty jsou chuťově přijatelné a zajímavé a určitě stojí za ozkoušení.

Cena

vybraná testerka | 08.03.2022

Super. První jsem vyzkoušela Brown Sugar a za mne chuťově fakt dobrý. Chuťově není poznat že tam není klasické mléko. Možná na mne trochu víc sladké, ale jednou za čas 😍. Jedna rada. Neberte si to sebou. Sedněte si a v klidu si to vypijte. Najděte si těch pár minut na klidu a relax. Je občas docela potřeba sednout si a opravdu v klidu si vychutnat kafe a třeba u toho pozorovat ostatní. Následně jsem vyzkoušela Iced White Mocha Oat Shaken Espresso. Káva je fajn. Jen pokud si to klient da na místě tak bych řekla že je tam až moc ledu, je to škoda protože si takto připravené kafe tak nevychutnam i když zas výhoda tolik ledu je : nesladim si kafe tak je toto na mne moc sladké, ale ten led co se rozpouští to naštěstí nářadí. Na občasné pití na o na vyzkoušení něčeho jiného doporučím.

Neni nic

23.04.2024

jako milovnice kavy vrele doporucuji, vynikajicii!

21.04.2024

nejsem velká milovnice kávy ale iced coffee nepohrdnu a toto se povedlo

žádné

21.01.2024

Mňam kávy že Starbucks úplně milujeme ze všech nejvíc

11.10.2023

Jedno z mých nejoblíbenějších iced coffee. Cena odpovídá kvalitě

29.08.2023

Kávu miluju a ledové kafe ještě víc Osvěžující

Jen cena je vysoká

29.08.2023

Jemná a sladká chuť,to je něco,co mám rád. Ovesné mléko je v nápoji zajímavé a nevšední.

.

07.08.2023

Taková klasika, mohu jen doporučit, výborné a osvěžující

25.05.2023

To pravé pro horké letní dny. Osvěžující intenzivní kávová chuť která osvěží a povzbudí. Kvalitní suroviny v elegantní sklenici.

Vyšší cena.

12.05.2023

Miluju kávu a v létě je ledové kafe nutnost. Skvělá chuť silné kvalitní kávy.

Až moc ledu.

12.05.2023

Od daně chvíle se jedná o můj nejoblíbenější napoj

18.01.2023

Výborná, osvěžující káva v létě.

nemám žádný zápor.

18.01.2023

Chutově moc dobrá a osvěžující káva - doporučuji je výborná

26.12.2022

Tato káva je skvělá, má uzasnou chuť

Ta cena muže být pro někoho moc

19.12.2022

Miluju kávu a tohle je něco pro mě. Doporučuji

Vysoká cena

09.12.2022

kávu zbožňuji❤️ iced kavu ze starbucks miluji je výrazná a ledova..

29.11.2022

Vynikající produkt na léto se hodí a splňuje všechna očekávání.

28.11.2022

miluju! Jsem veliký milovník kávy. Vyžívám se v kvalitní, doma namleté kávě, ale občas si i zhřeším jak já říkám, a dám si nějakou slazenou ledovou kávu a mlékem. V létě boží.

20.11.2022

Lepší ledovou kávu jsem neměla kam se hrabe jiná!.

15.11.2022

Starbucks sám o sobě nejlepší, mám to tam ráda dala bych si hned od nich další

14.11.2022

Kávu mám velmi ráda ale hlavně tu od Starbucks 10/10

13.11.2022

Výborný ledový nápoj, možno připravit s více druhy mléka

Moc cukru

13.11.2022

miluji ledovou kávu a od téhle značky je super úplně všechno

09.11.2022

Ledová káva od Starbucks je výborná

Jen Škoda ze je dražší

09.11.2022

Jedno z mých oblíbených nápojů

Opět by mohla být nižší cena

06.11.2022

Starbucks miluju tak jako tak a za stude ještě vic

není to ve všech městech

06.11.2022

Výborná káva. Je to skvělá volba do horkých letních dnů.

Cena

06.11.2022

za mě je Starbucks jedna z nejlepších káv i za tu cenu to odpovídá

06.11.2022

Velikost kávy

Ledová káva nepatří mezi mé oblíbené a bohužel se mi to potvrdilo také u ledové kávy od Starbucks.

05.11.2022

Skvělá chuť, moc si to nekupuji ale za čas koupím.

Mužů si to udělat i doma

28.10.2022

Starbucks má vždy výborné nápoje a ani tentokrát tomu není jinak

27.10.2022

Klasická dobrá káva

Cena kafe která se platí jenom za značku

25.10.2022

White mocha je super, výrazná chuť Ledovou kávu miluji

23.10.2022

Iced Coffe od Starbucks je prostě nejlepší a hlavně v létě.

23.10.2022

moc mi iced coffee chutná pokaždé když kolem Starbucks projdu musím si ho koupít

23.10.2022

Miluji celkově starbucks a tato káva určitě bude pecka

Kafe mají výborný můžete si u nich koupit i kávu na namletí domů.

19.10.2022

Káva je naprosto super. Nedokážu být jeden den bez ní. A co se týče Iced Coffee od Starbucksu určitě doporučuji.

17.10.2022

Nejlepší ledová káva na celém světě. Miluju kávu od Starbucks, káva je akorát tak sladká a akorát silná, prostě káva jak má být.

17.10.2022

Moje nejoblíbenější Iced coffee, akorát ledové a sladké

14.10.2022

Svěží na letní dny chutná káva která nikdy nezklame

Dražší

10.10.2022

Je optavdu dobrý , není sladký a je osvěžující moc mi chutnal

06.10.2022

Dříve jsem si starbucks nekupovala, myslela jsem si, že je to obyčejná káva, ale poslední dobou na tuto kávu chodím častěji a častěji. Je to jedinečná káva a je to opravdu něco jiného než si člověk udělá doma. Doporučuji!

30.09.2022

Ideální do teplých dnů, výborná chuť kávy vždy zlepší náladu.

28.09.2022

zrovna včera sem to mela a je to boží výborná chut

27.09.2022

výborná chuť přítel miluje zvedne náladu ☺️

cena 🙃

26.09.2022

Kávu od Starbucks mám velmi ráda. Iced coffee je skvělá volba pro letní měsíce, protože skvele osvěží a chuť kávy je kvalitně zachována.

26.09.2022

na leto idelni! kupovala jsem porad, proste dokonaly

26.09.2022

Miluju je to vynikající už jsem ho měl snad 10 a furt se ho nemohu zbavit

Drahé

26.09.2022

Výborné lahodné doslova všechno na něm jsou klady

Žádné

16.09.2022

Výborná chuť a skvěle osvěží,navíc není tak sladké. Na léto ideál

16.09.2022

Miluji kavu hlavně od starbucks opravdu výborná chuť jsme spokojena

12.09.2022

mnammmmm. to staci 🖤🖤🖤🖤 starbucks...nejlepsi dobroty.

30.08.2022

Toto kafe mi moc chutnalo, mám velmi ráda ledovou kávu, takže toto dokážu velmi ocenit

30.08.2022

Skvělé na horké letní dny, skvělé osvěží, plná chuť kávy

28.08.2022

Výborná káva s výbornou chutí moc mi chutná 😍😍😍

28.08.2022

Výborná káva . Výborná chuť 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

26.08.2022

Miluji! Dávám si při každé návštěvé Strabucksu :)

Cena

miluji Starbucks takže musím říct že mi tam chutná skoro vše

nemám zápory

23.08.2022

Tato letní ledová káva chutná opravdu výborně. Kvalita kávy jde znát, hned po prvním doušku. Velmi osvěžující

Vysoká cena na jednu kávu

17.08.2022

Táto ľadová káva je naozaj top super osviežujúca v týchto letných dňoch

30.07.2022

Iced Coffee od Starbucks je vynikající, rozhodně stojí za vyzkoušení.

28.07.2022

Upřímně musím říct, že kávu mám velmi ráda s již si bez ní neumím představit den. Tedy umím, ale v ten den je lepší nebýt v mé společnosti. Tato káva mě velmi mile překvapila. Chuťově byla velmi dobrá a vyvážená. Hlavní však v daný moment bylo to, že dokonale osvěžila.

14.07.2022

není přeslazené, dokonale vyvážené, fakt doporučuji

09.06.2022

nejlepší věc na světě! kafe miluju a toto je naprosto užasný

06.06.2022

Pro mě je ranní káva budíček a start do nového dne.Nejradeji mám rozpustnou s cukrem a mlékem.🤗

29.05.2022

Líbí se mi rychlá příprava. Chuťově byla káva vyvážená, mám jí místo dezertu. Množství je tak akorát.

Cena

17.05.2022

výborná káva, skvělá značka a já ji často kupují na navštěvují

29.04.2022

Toto kafe s ovesnym mlekem jsem vyzkousela v dobe tepleho vikendoveho pocasi. I prestoze je sladsi, urcite stoji za zkousku. Misto dezertu ideal☺️

22.04.2022

kvalitní zpracování, kvalitní obsluha, velký výběr

cena

11.04.2022

Ovesne mleko ma v kave uzasnou chut, chut je dobra a vyvazena, letni drinky jsou ve Starbucksu vzdy super!

Na mne prilis sladke, ale da se vyresit prosbou o mensi davku sirupu

04.04.2022

Kávy Starbucks mají tu výhodu, že jdou hodně přizpůsobit chuti člověka.

Cena

22.03.2022

Osvěžující ledová káva. Možnost si vylepšit dle představ

Cena Méně kofeinu

18.03.2022

Jak obrovský milovník kávy jsem tyto dvě novinky ze Starbucks musela vyzkoušet! Obvykle v kavárnách volím Cold Brew latté, na které se těším celou zimu. Chtěla jsem ale vyzkoušet něco nového a tyto nové nápoje byly jasnou volbou. Začnu s Iced White Mocha Oat Shaken Espresso, které bylo na můj vkus až moc přeslazené, mám ráda výraznou chuť kávy, která v tomto drinku byla minimální, bohužel jsem nápoj nezvládla ani dopít. Obvykle ráda volím sirupy bez cukru a v menším dávkování, myslím si, že i tento nápoj by mohl být pro mě osobně chutnější, kdybych si ho víc personalizovala, což Starbucks nabízí a to je skvělé. Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso už byl více můj šálek kávy :D Výrazná krémová chuť kávy, ne příliš přeslazené, ale také to nebylo jen obyčejné espresso s mlékem, pro mě naprosto perfektní harmonie sladké a hořké chuti kávy, tento nápoj jsem si ve Starbucks určitě neobjednala naposledy. Z důvodu mé intolerance na laktózu jsem oba drinky měla s rostlinným mlékem, což je pro mě v kavárnách klasika:) Ráda bych vyzdvihla ochotu a milé vystupování baristů v kavárně ve Waltrovce

White Mocha za mě sladší, ale jde o preference :)

18.03.2022

Za mě je vždy zastávka ve Starbucks opravdovým potěšením. Vždy skvělá obsluha a příjemné prostředí :) Jsem milovníkem klasického latté, ale uvedené novinky jsem chtěla vyzkoušet - ze zvědavosti. Pro sebe jsem si objednala variantu Iced White Mocha Oat Shaken Espresso a to byla teda jízda! :) Učarovala i chuť a vůně čokolády :) Přítel si vzal Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso a na to, jak moc kávu nepije, tak si pochutnal a neremcal ani nad ovesným mlékem :) Starbucks to prostě umí a káva zde je vždy skvělá! :)

17.03.2022

Priznám sa, že aj keď som poriadny kávový povalač a milovník kávy, stále nemám poriadne vyskúšané všetky existujúce kávove nápoje. Veľmi často volím klasiku, čo býva proste nuda. Aj keď ideme s kolegyňami na kávu, vždy si nechám od nich doporučiť pretože sa bojím, že vyhodím zbytočne peniaze za niečo, čo mi nebude chutiť. Všimla som si tu testovanie nových jarných nápojov a docela dobré recenzie a dostala som chuť vyskúšať nejaký ľadový drink, keďže vonku konečne vyšlo slniečko, tak možem potom machrovať pred kolegyňkami :-)). Kladne hodnotím vegánsku verziu. Aj keď nemám potvrdenú intoleranciu, snažím sa to s mliekom nepreháňať keďže mi z neho býva často ťažko (zatiaľ neviem prečo). Ja som si dala vegánsky Iced Brown Sugar, keďže mám rada chuť hnedého cukru, ktorý bežne používam aj doma a dcérka si dala White Mocha nápoj. Keďže ona a všetko čokoládové idú od mala dokopy, samozrejme bola nadšená a veľmi jej chutilo. Vraj je drink sladší, ale za to svieži a hlavne kávový. Mne vegánsky Iced Brown sugar nápoj tiež chutil a uznávam, že niekedy je fajn vyskúšať aj niečo nové. Mal mierne horkastú chuť, ktorú hnedý cukor ešte zdoraznil až jemne "skaramelizoval". Určite si tento nápoj ešte dám, minimálne keď pojdeme s kolegyňami zajtra na kávu :D

Viem si predstaviť, že chuť nápoja vždy záleží od toho, na ktorej pobočke si ho dáte a ako šikovný barista ho pripraví. Nápoje sú vhodné pre ľudí, čo preferujú sladké dobroty a teda nie pre tých, ktorý kávu ani nesladia

17.03.2022

MŇAM! Sice jsem nebyla z těch šťastlivců, kteří byli vybráni do testování této mé oblíbené kávové značky, ale jak tady tak na mě stále vyskakoval obrázek toho kávového nápoje, jehož vůni jsem cítila až do mého obývacího pokoje, nedalo mi to a musela jsem ho dnes vyzkoušet! 🙈😂 A rozhodla jsem se podělit o recenzi. Vzala jsem s sebou i nejlepší kámošku a vyzkoušeli jsme hned oba testované nápoje. Jelikož mám alergii na mléko, Starbucks je vždy moje první volba, když si chci dát něco jiného než obyčejné espresso. V tomto ohledu jsou určitě nejkreativnější, čeho si hrozně cením. A ochutnávání novinek od Starbucksu je jedna z mých top hobbies 😀. Celou zimu jsem si ujížděla na perníkovém laté a úplně mi nedošlo, že už je tady jaro a chce to něco svěžejšího. Konečně mám za lattéčko adekvátní náhradu. Oba dva nápoje mi moc chutnaly (druhý nápoj jsme měli také v bezlakózové verzi). Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso byl chuťově vyvážen, byly v něm cítit tóny hnědého cukru, ale zároveň hořkost kávy, kterou miluji. Nebylo ho třeba nijak dochucovat, perfektně mě osvěžil a dodal energii na odpoledne. Druhý nápoj skoro celý vypila kámoška 😂. Naštěstí jsem stihla ochutnat. Chutil a voněl po bílé čokoládě, dovedu si ho představit jako kávový "dezert" na pozbuzení po obědě. Oba drinky určitě skvěle ochutí jarní dny. Starbucks znovu nezklamal a rozhodně doporučuji! Doufám, že se mi podaří příště přihlásit do testování a seznámit se s další novinkou 🙂🙏☕

Jediným záporem bylo počasí, jelikož nápoje jsou s ledem a tedy vhodné spíš do slunečního dne 😊. To ale není zápor produktu, spíše kritika směrem k oblakům 😂

15.03.2022

Starbucks je skvělá značka kávy ...kupují zrnkovou a je skvělá....stejně jako tato ledová káva 😊

14.03.2022

Nejlepší ledová káva kterou jsem kdy pila

Nic jsem nezaznamenala

13.03.2022

Vynikající káva plná chuti. Možnost výběru mnoha druhů a příchutí

Vyšší cena

09.03.2022

Jako redaktorka jsem měla možnost vyzkoušet Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso z nové řady nápojů ve Starbucks. Jelikož byl slunečný den, ledový nápoj v kanceláři velmi potěšil. Jako příznivce malých espress, mě překvapila vysoká intenzita hořkosti a dostatku kofeinu ve střední velikosti nápoje. Chuť byla příjemně nasládlá, což byla skvělá energie pro celý den, když za normálních okolností nesladím. Je to rozhodně vhodný drink na přátelské setkání u kávy i na cesty, jelikož led vydrží opravdu dlouho a nápoj tak nevypijete během okamžiku. Dokáži si tuto kávu představit i jako vhodný nápoj do letních dnů. ☕️

09.03.2022

Chuť dobrá, neumělá

Cena, na poměr ceny a výkonu nic moc

08.03.2022

Krásně osvěžující káva, která je z velmi kvalitní směsi kávových zrn. Díky tomu chutná velmi báječně. Stejně,jako i další kávy od Starbucks, mě velmi překvapila a oslovila svojí jedinečnou chutí.

04.03.2022

Starbucks kafe chutná skvěle a piji už ho několik let..

Žádné

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat