TESTOVÁNÍ: Testujeme dámský intimní mycí gel s antibakteriálním stříbrem. Přidáte se?

03.04.2023 | Testování

Citlivé intimní partie potřebují opečovávat úplně stejně, jako celé tělo. Už máte svůj mycí gel, který ve vaší svatyni zajistí zdravou rovnováhu, čímž vás může ochránit před vaginálními infekcemi a záněty? Shodou náhod zrovna jeden testujeme!


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 65 testerek


Hygiena je neodmyslitelnou součástí každodenního života. Tu tělesnou nepodceňujeme, ale co ta intimní? I ona je nesmírně důležitá, a to nejen pro zachování čistoty a pocit svěžesti, ale i zdraví. Opravdu jí věnujete takovou pozornost, jakou si zaslouží?

Prostředí, v němž jde o hodně

Intimní zákoutí zdravé ženy má mírně kyselé pH, které se často přirovnává ke kávě. Je to přirozené, protože jde o jasný důkaz přítomnosti přátelských mikroorganismů, jako jsou například laktobacily. Navzdory tomu, že jsou druhem bacilů, před kterými si obvykle snažíme udržet odstup, tyto mikroorganismy vytvářejí ochrannou bariéru před patogenními mikroby. Dělají to produkcí kyseliny mléčné, jenž udržuje pH v optimálním rozmezí, které je pro růst nejrůznějších choroboplodných zárodků krajně nevhodné. Pokud se ideální kyselé prostředí v dámských choulostivých partiích jakkoli naruší, rýsují se problémy, neboť může dojít k přemnožení škodlivých bakterií, které podporují rozvoj vaginálních infekcí, mykóz i zánětů močových cest. Říkáte si, proč by se mělo narušit?

Faktory, které je nutné vzít v potaz

Na změnu přirozené intimní mikroflóry má vliv spousta věcí. Počítá se mezi ně třeba menstruace, menopauza, užívání hormonální antikoncepce, nošení nevhodného spodního prádla i častý pobyt v sauně či bazénu s chlorovanou vodou. S těmito změnami mnohdy souvisí i stres, nezdravý životní styl a používání nevhodných mycích prostředků. Ano, k hygieně ženské svatyně obyčejné mýdlo zkrátka nestačí! Je totiž nutné volit takové přípravky, které mají jí podobné pH a jsou nadmíru šetrné. Jeden takový zrovna testujeme, jdete do toho s námi?

Intimate wash gel je přítelem každé ženy

TWO COSMETICS je inovativní slovenská značka přírodní kosmetiky, která ženám ve všech směrech rozumí. A nejen jim! V jejím portfoliu naleznete produkty pro vegany i nevegany, dospělé a děti, i naprosto všechny typy pleti, které představují řešení mnoha problémů s vizáží i zdravím. Dnes jde však jen o jeden konkrétní. Testujeme jemný intimní mycí gel Intimate wash gel, v jehož unikátním složení nechybí prebiotika, antibakteriální stříbro a kyselina mléčná. Funkční kombinace těchto aktivních složek zajistí zdravou rovnováhu mikroflóry a správné pH intimní oblasti, přičemž zabraňuje množení škodlivých mikroorganismů. Levandulová květová voda spolu s esenciálními oleji levandule a citronu dodají svěží pocit, přičemž působí protizánětlivě a antimikrobiálně. Zastoupeny jsou zde také jemné tenzizy a hroznový olej, díky nimž nedochází k vysušování ani podráždění pokožky. V rámci našeho testování už tento gel chystáme pro 50 testerek ve věku od 20 do 40 let. Budete to vy?

Cena: 280 Kč

Další informace naleznete na www.twocosmetics.sk.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 50 testerek, které splní podmínku věku (20–40 let), napíší níže do Rozstřelu testerek svůj věk a odpoví na dotaz, zda používají produkty pro intimní hygienu.
HLASTE SE DO 16. DUBNA 2023.
Vybrané testerky získají intimní mycí gel.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 09.05.2023

Dámský intimní gel má krásný minimalistický obal s praktickou pumpičkou. Pumpička dávkuje tak akorát gelu. Gel má velmi příjemnou svěží parfemaci. Po použití zanechává gel na pokožce příjemný svěží pocit. Gel zabraňuje množení bakterií a eliminuje tak zápach. Po delším používání mě gel opravdu mile překvapil a ráda si zakoupím další balení.

Jediné co mi na gelu mírně vadí je víčko, které při používání ve sprše jde poměrně těžce otevřít.

vybraná testerka | 09.05.2023

Intimní gel je na používání moc příjemný. Konzistence je super, vůně není moje gusto, ale to je osobní provlém. Vynahrazuje to vzhled gelu, který se jemně třpytí. Pumpička je šikovně udělaná a díky tomu se produkt lehce dávkuje dle potřeby. Během používání jsem nepocítila nic negativního, vše naprosto v pořádku. Vzhled je nenápadný což u takového produktu cením.

Nic

vybraná testerka | 09.05.2023

Tento mycí gel se mi zalíbil už na první pohled. Velmi stylový minimalistický obal přispívá k naladěni se na příjemný ranní rituál. Mycí gel má příjemnou konzistenci, bylinkovou vůní a zajímavou šedo-stříbřenou barvu. Je velice jemný a po použiti nechává dobry pocit na pokožce. Je naprosto bezvadný.

vybraná testerka | 09.05.2023

Určitě je to velmi příjemný intimní gel. Má příjemnou konzistenci i vůni, pumpička je šikovně udělaná a lze tím lehce navolit požadované množství produktu. Během používání jsem nepocítila nic negativního, určitě ho budu používat dál, uvidíme zda si ho koupím nebo budu zkoušet zase jiné. Každopádně ale celkově hodnotím velmi kladně.

Jediné mínus je obal, brala bych také něco trošku zajímavějšího, třeba něco se stylem levandule.

vybraná testerka | 08.05.2023

Dámský intimní gel je velmi příjemná záležitost pro každou ženu. Má skvělou vůni i konzistenci a prospívá intimním partiím. Mimo to se mi libí balení produktu a obecně velmi minimalistický vzhled. Balení je také praktické a produkt se dobře dávkuje. Zaujalo mě, že gel má v sobě lehké třpycení. Zprvu jsem si byla nejistá trochu vůni, která je o něco výraznější ale nakonec jsem si jí oblíbila.

Žádné

vybraná testerka | 08.05.2023

Intimní gel mne mile překvapil. Má příjemnou konzistenci a velice dobře se dávkuje. Vůně je příjemná, jemná což vidím jako veliké plus kvůli levanduli, která nemusí vonět každému. Člověk se po použití cítí svěže a opravdu čistě. Jako veliké plus hodnotím složení výrobku a velice dobrou pěnivost. Tento intimní gel budu využívat i nadále.

Jako menší minus vidím lehce nezajímavý obal. Nejspíš bych ho v drogerii přešla, protože by mne na první pohled úplně nezaujal.

vybraná testerka | 07.05.2023

Krásné voní po heřmanku. Rychle se napění . Lavička je akorát velká dá se přibalit kamkoliv sebou . Žádný intimní mycí gel mě teda tak nenadchnul jako tenhle . Používám chilli ale tímto jsem skončila. A jsem moc rada ze jsem byla součástí vyberu vašeho testování kdy jsem mohla vyzkoušet tenhle skvělý mycí gel :)

Žádné

vybraná testerka | 07.05.2023

Tento intimní mycí gel krásně voní po bylinkách a mám po něm pocit dostatečného umytí. Výhodou je i praktická pumpička, kterou si produkt nadávkuji tak,jak potřebuji. Dostatečně pění, což je pro mě důležité. Budu ho určitě používat dále, protože mi vyhovuje a to je co říct, jelikož mám svoje stálice, které moc neměním. :-)

vybraná testerka | 07.05.2023

praktické balení a dávkování s pumpičkou, ačkoliv levandulovou vůni nemusím, tak tady nebyla tak výrazná, aby mě obtěžovala, oceňuji složení -zejména prebiotika, forma gelu mi vyhovuje, nedráždí sliznici, nevysušuje, problémy v intimní oblasti po použití ustoupily, věřím, že velmi pomůže při parném počasí proti zapaření a pro osvěžení

cena

vybraná testerka | 07.05.2023

velikostí velice praktický obal, vhodný i na cestách. dávkování v podobě pumpičky také velmi praktické. vůně lehká, příjemná, nedráždí a po použití nepálí a cítím se svěže, takže z tohoto hlediska bezva. obal nenápadný takže k intimní hygieně velice vhodný. konzistenci bych ocenila maličko hustší, ale i takto vyhovuje.

matný obal není příliš vhodný, protože se na něj vše chytá a vypadá jako špinavý. už když přišel tak vypadal jako použitý

vybraná testerka | 06.05.2023

Intimní mycí gel se snadno používá díky praktické pumpičce. Má velmi jemné složení, které nedráždí citlivou pokožku a parfemace není nijak výrazná, přesto zanechává po umytí pocit svěžesti a čistoty. Ideální pro každodenní používání a hlavně při řešení intimních potíží pomáhá zmírnit nepříjemné pocity.

Obal by mohl být vzhledově zajímavější a barevnější. O této značce jsem dosud neslyšela a tento produkt by mě v obchodě asi nezaujal.

vybraná testerka | 06.05.2023

Gel mi vyhovuje. Libí se mi velikost balení a nenápadný, jednoduchý obal. Vůně je jemná a velice příjemná, vůni levandule mám v kosmetice hodně ráda a konzistence je taky vyhovující, pění na mytí docela dobře. Dávkovaní pumpičkou je pohodlné a jednoduché, nehrozí, že bych plýtvala víc produktu jako při klasickém dávkování.

nejsou

vybraná testerka | 06.05.2023

Příjemná vůně a konzistence. Praktické a velké balení s pumpičkou. Nedráždivé a pěkné složení výrobku. Gel pěkně umyje a nevysušuje položku. Ta zůstává příjemně svěží. Také se mi líbí vzhled balení. Minimalistické a estetické na pohled. Značku výrobku jsem neznala, ale po vyzkoušení gelu se podívám i na jejich další produkty.

Nenašla jsem

vybraná testerka | 06.05.2023

Intimní gel má super konzistenci, která se hned nerozteče mrzi prsty, oceňuji minimalistický design lahvičky a pumpičku, kterou si dávkuji půl "pumpnutí", protože celá pumpička mi přišla zbytečná. Velmi hezky voní po levanduli, což ale nezpůsobuje žádné problémy, protože vůně bude opravdu asi po levanduli a ne syntetická. Gel mi nezpůsoboval žádné pálení, svědění ani vysoušení a věřím, že bude velmi vhodný na léto, ať už jako prevence nebo léčba na lehké infekce či podpůrny doplňek k léčbě.

Pro někoho může být vysoká cena aůž mu vadit parfemace.

vybraná testerka | 05.05.2023

Intimní mycí gel mě opravdu překvapil. Má skvělé složení, krásně voní po levanduli a má velmi příjemnou konzistenci. Obsahuje mimo jiné stříbro a kyselinu mléčnou a prebioticke kultury. Nezaznamenala jsem žádný problém během používání. Už teď plánuji koupit další přírodní výrobky této slovenské značky.

Žádné zápory jsem nezaznamenala, snad jen, že by nemusel obsahovat tolik penivych látek.

vybraná testerka | 02.05.2023

Ideální balení, vhodné i na cestovaní, víčko dobře drží. Velice příjemná konzistence. Gel krásně voní po levanduli. Stačí opravdu malé množství a velice dobře pění. Gel ani nepálí a je po něm super pocit. Vyzkoušela jsem ho i při svých dnech a opravdu doporučuju. Až ho dopotřebuju, ráda si koupím další.

Dražší, neviděla jsem v obchodě/drogerii

vybraná testerka | 02.05.2023

Intimní gel pro ženy je opravdu velmi jemný, líbi se mi praktické balení s pumpičkou. Po použití intimního gelu mám pocit svěžesti a čistoty. Používám ho každý den. Obecně preferuji přírodní složení výrobků a kosmetiku pro vegany. Po této zkušenosti mám v plánu vyzkoušet i další produkty od Two Cosmetics.

Nemám žádné výhrady. Gél mi vyhovuje a budu používat dál.

vybraná testerka | 02.05.2023

Gel opravdu silně voní po levanduli. Pro mě je to vůně příjemná, pro někoho to může být naopak zápor. Obsah produktu hodnotím celkem kladně. Překvapila mě fialovo-stříbrná barva gelu. Líbí se mi složení. Žádné výrazné zlepšení problémů jsem sice nezaznamenala, ale ani zhoršení či nějakou alergickou reakci.

Lahvička mi přišla celá špinavá, odrbaná, s prasklým dnem. Takto si vyšší cenovou třídu nepředstavuji. Nevyhovuje mi uzávěr. Podle mě by mohl mít produkt rovnou pumpičku bez víčka.

vybraná testerka | 02.05.2023

tenhle intimní gel strašně příjemně teda voněl A musím říct že jak jsem ho začala používat tak jsem se zbavila takových těch hnusných zápachu a dokonce mi to pomohlo i při zánětu spodku takže za mě opravdu velmi kladné hodnocení mě velmi vyhovoval ať už strukturou nebo také dávkováním které je naprosto skvěle ale také I tou vůni Která mi přišla že je po levandulích což myslím i je levandulový takže za mě jen kladné hodnocení

vybraná testerka | 30.04.2023

Tento gel má velice příjemnou vůni a také konzistenci. Vůně je jemná nic výrazného. A to my vyhovuje. Nemám ráda intimní ani sprchové gely, které mají příliš výraznou vůni. Požívám ho už déle než týden. A nepřišla žádná alergická reakce. Za to jsem velice ráda. Protože mám celkově citlivou pokožku a spoustu gelů mi způsobuje alergické reakce.

Vysoká cena. Vršek se špatně sundává s mokrýma rukama. Pumpička by mohla být delší.

vybraná testerka | 29.04.2023

Úžasný dámský mycí gel pro intimní hygienu. Za mě opravdu nejlepší ze všech, které jsem kdy v životě vyzkoušela. Vůně je jemná a velmi příjemna, po umytí je skvělý pocit čistoty a svěžesti. Po vzhledové stránce je velice vkusný. Super je i pumpička, která vám dá jen požadované množství gelu, ktere je potřeba na umytí. Za mě skvělý produkt. Děkuji za možnost testování.

Mozna tak za zapor bych brala cenu.

vybraná testerka | 29.04.2023

Zatím co to používám tak žádná alergická reakce, řekla bych že je to dobrý gel. Vůně jemně levandulová a citrusová. Obal není nějak extra barevný, ale to mi nevadí, v jednoduchosti je krása a já si radši vezmu něco takového než něco extra barevného. Pumpička dávku nadávkuje tak akorát, krásně to pěni, barva taková stříbrno fialová. Ze začátku mi vadila ta vůně ale potom mi to začalo už vonět 😁👍

vršek jde trošku hůře sundat, ale nevidím v tom moc problém, můžu to mít i bez vršku

vybraná testerka | 28.04.2023

Od 6/2022 po porodu trpím neustálým vaginálním dyskomfortem, proto jsem moc ráda za možnost testování tohoto produktu. Líbí se mi v první řadě složení (kyselina mléčná + prebiotika + stříbro). Za mě příjemný gel na každodenní intimní hygienu. Jsem s ním spokojená. Jemná vůně, pěkně pění, super konzistence, nelepivý a není dráždivý. Mám zkušenost s jiným konkurenčním gelem, který štípe, u tohoto produktu se toho však nemusíte obávat, je opravdu velice jemný. Po umytí jsem se cítila velmi svěže a čístě. S klidným svědomím bych ho doporučila i mým kamarádkám.

Nenašla jsem. Někomu by se možná zdála vyšší pořizovací cena, ale gelu aplikovat málo, takže si myslím, že vydrží poměrně dlouho.

vybraná testerka | 28.04.2023

Tento intimní gel mě velice překvapil už při prvním pohledu. Nemám ráda barevné obaly přípravků a tento design lahvičky je opravdu minimalistický a vkusný. Jako další plus je pumpička, díky které z lahvičky dostanete přesně takové množství, jaké je potřeba. Při prvním použití mě velice zaujala nádherná vůně. Po použití se cítím velice svěže a čistě.

I když je přípravek vskutku báječný, cena se mi zdá opravdu vysoká

vybraná testerka | 27.04.2023

Tento gél ma velice příjemnou vůni a také konzistenci. Co je ale velké plus a co fakt ocenuji je to, že po pouzití gél nezasychá a nezůstava tam, takhle to js mám třeba ne geloch od chilly, přikladam i video na lepší představení:). Koukala jsem že je normálne tento gél o dost cenově víš. Supr celkove

Nenašla jsem zatim žádne na použití , mozna jen ta vysoká cena .

vybraná testerka | 26.04.2023

Z přípravku jsem opravdu nadšená a příjemně překvapená.Důkladně intimní partie umyje a zanechává jemný pocit,tento přírodní gel je prostě naprosto dokonalý. Cítím se po použití opravdu čistě a jako bonus velmi příjemná vůně éterických olejů z levandule a citrónů dodá jak,uklidňující účinek tak i úžasnou svěžest. Jiný mycí gel už používat nebudu!

Žádné :)

vybraná testerka | 26.04.2023

Líbí se mi vzhled lahvičky, snadná a jednoduchá aplikace, díky pumpičce vyjde jen požadované množství, které stačí na mytí. Příjemná vůně i pocit svěžesti vydrží dlouho. Potíže po týdnu užívání jsou mírnější, věřím, že při dlouhodobém užívání potíže budou minimální nebo jen nepatrné. 👍👍👍👍👍👍👍👍

vybraná testerka | 25.04.2023

Velice mne nadchnul vzhled lahvičky, který působí moc hezky společně s pumpičkou, díky které mate vždy přesnou dávku mycího gelu. Gel má velmi příjemnou levandulovou vůni, kterou mám moc rada a navodí tak uvolnění při večerní sprše před spánkem. Gel mě překvapil take svou pěnivostí, která je velmi příjemná. Celkově po použití gelu mám svěží pocit.

vybraná testerka | 25.04.2023

Velice se mi líbí jak vypadá obal toho to mycího gelu . Mile mě překvapilo jak je řešené "dávkování " a to pumpičkou alespoň pro mou osobu je to příjemnější. Gel nijak nezapáchá ba naopak má svěží vůní. Je pravdou že mi s mými problémy pomohl již po 4 dnech a věřím že s dlouhodobějším používáním mé problémy zcela zmizí.

žádné

vybraná testerka | 24.04.2023

Nejprve bych chtěla moc poděkovat za krásné testování, z produktu jsem byla nadšená už po prvním použití a stále mě baví a překvapuje. Po použití cítím čistotu,svěžest a úlevu. Je to pohlazení po celém náročném dni a to je to co já jako matka potřebuji. Líbí se mi minimalistický design produktu,který se hodí do každé koupelny.

Lahvička se mokrou rukou špatně otvírá jinak nic

vybraná testerka | 24.04.2023

Prvně bych vypíchla minimalistický design lahvičky, který skvěle zapadne do jakékoliv koupelny – aneb v jednoduchosti je krása. Z gelu jsem okamžitě cítila levanduli, ale není to nic vtíravého, jedná se o jemný nádech. Konzistence gelu akorát, při mytí napění. Určitě se mi líbí možnost dávkování pomocí pumpičky, kdy je to praktické, rychlé, hygienické a vymáčknu vždy tolik, kolik potřebuji. Po použití žádné nežádoucí reakce, takže za mě spokojenost.

V koupelně ho mám bez víčka, protože mokrýma rukama mi nešel dobře a hlavně rychle otevřít. Možná bych ocenila pumpičku malinko vysunutou dopředu, protože když lahvička stojí a já máčknu-steče mi část po lahvičce, takhle musím vzít gel do ruky, naklonit a vše je pak ok.

vybraná testerka | 24.04.2023

Intimní gel jsem si vcelku oblíbila. Srovnáván s ostatními intimním gely a líbí se mi design, který mě zaujal, dále příjemná, nikoliv vlezlá vůně, která opravdu dané partie pěkné osvěží. Co se mi líbí, je také struktura gelu, která se hezky rozetírá. Pro své balení je vhodné i na cesty. Cením pupmičku.

Jak už se tady psalo, možná bych viděla jako malinké mínus styl otevírání, kdy ten vršek proste občas nejde otevřít protože klouže, nebo naopak se špatně zavírá.

vybraná testerka | 23.04.2023

Produkt mne ihned zaujal svým minimalistickým designem, který se určitě hodí do každé koupelny👌🏼🤩.Dávkování pomocí pumpičky je ideální, hlavně rychlé a jednoduché. Mycí gel má příjemnou, jemnou vůni a při užívání nesvědí a neštípe, jako jsem zaznamenala u spousty jiných intimních gelů. Palec nahoru pro tento produkt👍🏼. Moc doporučuji❣️

vybraná testerka | 23.04.2023

Na intimním gelu oceňuji aplikaci s pumpičkou - je to hygienické a ihned připravené k aplikaci. Příjemná vůně jakoby citrusová. Konzistence krémová a jakoby vypadlo z aplikátoru trochu stříbra:) Po aplikaci jsem cítila úlevu, pohlazení. Gel je tak příjemný, že jej používám na celé tělo, je to relax.

Z pumpičky vypadne zbytečně velké množství

vybraná testerka | 22.04.2023

Krásné testování za které bych ráda poděkovala.Žádná vůně ani zápach. Jemný gel s dobrým složením. Vyzkoušela jsem asi 5x a za mně mohu doporučit. Neměla jsem žádné problémy ani svědění jak u některých intimních gelů které jsem použila. Má hezké balení není přeplácaný a vypadá úplně obyčejně. Včera zkoušel i manžel a myslím že může používat celá rodina.

Pokud je uzavřeny špatně se ve sprše otvírá.

vybraná testerka | 22.04.2023

Jsem velice ráda, že jsem tento produkt mohla vyzkoušet. Jemný a minimalistický vzhled produktu neurazí. Díky pumpičce se skvěle dávkuje a má neuvěřitelně příjemnou levandulovou vůni. Také je velice šetrný k mé citlivé pokožce za což jsem velmi ráda. Gel příjemně překvapil a můžu ho jen a jen doporučit. 🔝

vybraná testerka | 22.04.2023

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost tento intimní gel vyzkoušet. První, co mě zaujalo byla naprosto krásná vůně 💜 vůbec není výrazná. Už teď ji miluju. Super gelová konzistence, takže z ruky neodteče ani kapička. Velice praktická pumpička pro požadované dávkování. Nepálí a ani neštípe, je opravdu příjemný.

Pro mě osobně není obal příliš lákavý. Nejspíš by mě v obchodě nezaujal. Pokud chci mít obal uzavřený, hůř se otvírá s mokrou rukou. Ale to jsou drobnosti

vybraná testerka | 22.04.2023

Jsem moc ráda, že jsem se setkala s tímhle intimním mycím gelem s antibakteriálním stříbrem. Líbí se mi jednoduché použití díky pumpičce. Obal je pevný a uzávěr udrží gel v maximální čistotě. Cena určitě odpovídá kvalitě a můžu určitě doporučit. Jediné co bych možná vytkla je vůně(nevůně), ale to u těhle gelů bývá.

vybraná testerka | 22.04.2023

Intimní gel two je pro zatím asi nejlepší, jaký jsem kdy měla. První co mě zaujalo byla příjemná levandulová vůně, ale co je hlavní je to, že je velice příjemný na intimních partiích. Konzistence gelu je skvělá a to nemluvím ani o balení s pumpičkou. Minimalistické balení je také velké plus. Za mě rozhodně můžu doporučit!

Nic

vybraná testerka | 21.04.2023

Krasny, jednoduchy a hlavne moderni design. Prakticka velikost baleni a pumpicka. Popis produktu je jen ve slovenstine a anglictine, ale to nevadi. Podle slozeni a vseho se podle me jedna o kvalitni produkt. Zasadni je hlavne neutralizace pH. Voni pekne a dobre se pouziva a peni. Celkove doporucuji produkt 😊❤️

vybraná testerka | 21.04.2023

Jemný mycí gel, který pomáhá udržovat vhodné pH pokožky (stačí použít malé množství produktu). Díky těmto vlastnostem je hodný pro všechny ženy, které trpí již na malé změny (mírná změna okolí, pH, prostředí, pracího prášku,...). Rovněž oceňuji jeho antibakteriální schopnosti založené na antimikrobiálním stříbru.

vybraná testerka | 21.04.2023

Dobrý den, musím říct že tento gel je opravdu super po porodu jsem měla problém najít intimní gel který mi sedne a tohle je opravdu bomba jednoduché dávkování díky pumpičce takže stačí jednoduše zmáčknout a je to také má příjemnou vůni levandule která jde vždy příjemně cítit po celé koupelně určitě si ho pořídím znovu ☺️

vybraná testerka | 20.04.2023

Jako první výhodu vidím v jeho diskrétním balení. Jeho další výhodou je pumpička,díky níž je dávkování ihned jednodušší. Konzistence je taková gelová. Co je ale naprosto nejlepší je velmi příjemná vůně. Ihned byla v koupelně cítit vůně levandule . Obsahuje éterické oleje z levandule a citronu. Já hlavně tedy cítím levanduli. 🙃 Je šetrný,nic nepálí,neštípe.. Obsahuje kyselinu mléčnou a stříbro. Tato kombinace by měla pomáhat udržovat kyselé pH pokožky a tím zabraňovat množení mikroorganismů. 👍 Na to by bylo zapotřebí rozhodně mnohem delší testování. Ale mě jen tak něco na intimní partie nesedne a tento gel je senzační.🙃 Za mě spokojenost.

vybraná testerka | 20.04.2023

úžasný osvěžující gel s vůní levandule je příjemný a šetrný k mojí pokožce. nečekala jsem že hned po prvním použití mě tak velmi zaujme.velmi doporučuji pro velmi citlivou pokožku jsem z něj velmi nadšená takže si hned dokoupim do zásoby....díky vašemu testování je tento mycí gel přímé číslo jedna ♥️♥️♥️♥️♥️

vybraná testerka | 20.04.2023

Jemný,ale účinný mycí gel, který ulevuje od nepřijemného svědění. Trpím na mykózu už roky a většina intim. gelů mě dráždí a štípe. Tenhle od Two ne. Má skvělé složení. A pro mě je levandulová vůně trefa do černého. Krásné, decentní a praktické balení s pumpičkou, která lze i zavřít. Takže ideální na cesty. Mohl by být k dostání i v drogerii, pak by byl dokonalý🤗 Děkuji za možnost tento produkt testovat.

žádné

vybraná testerka | 20.04.2023

Jako první mě zaujal velmi minimalistický design balení. Moc se mi líbí, neříká se nadarmo, že v jednoduchosti je krása 😊 Balení je praktické, pod bílým vrškem se schovává ukrytá pumpička, která mě mile překvapila. Ta je perfektní, urychlí proces mytí a dává ideální dávku produktu. Samotný gel je příjemný, vůně je zajímavá, velmi specifická, taková čistá. Docela těžko se mi popisuje. Po použití se cítím čistě a gel hodnotím velmi kladně. Dřív jsem používala gely jinych značek, ale myslím, že už zůstanu u této. Moc děkuji za důvěru produkt vyzkoušet a ohodnotit 😊

vybraná testerka | 20.04.2023

Opravdu jsem nečekala, že to bude až tak dobrý gel. Na pokožce příjemný pocit svěžesti, vůně je moc krásná, složení je úžasný. Zarazila mě levandule, protože osobně mi levandule nevoní, ale v tom gelu ta vůně tak krásně vynikne. Až po častějším užívání budu vědět jestli patří mezi ty lepší, ale už teď vím, že u tohoto produktu zůstanu. Líbí se mi i to diskrétní balení

zatím tomu nemám co vytknout

22.04.2024

nejlepší, velká spokojenost, nedráždí, příjemná jemná vůně

žádné

22.01.2024

Intimní gel s antibakteriálním stříbrem je moc příjemné

21.01.2024

intimní mycí gel používá přítelkyně a je spokojená

11.10.2023

Vyhovuje mi. Některé mycí gely mi nevyhovují, ale tento mi sedl okamžitě.

28.08.2023

Mycí gel je moc fajn, solidní pokožku a nedráždí jí

25.08.2023

Tento gel používá partnerka,jelikož ji často trápily záněty a mykóza. Od té doby,co ho používá má od těchto problémů klid

Vyšší cena

09.08.2023

super, setrny, nedrazdi, neni prilis prevoneny, super

06.08.2023

sestra to používá a krásně ji vyhovuje, přemýšlím o koupi i sobě

18.05.2023

Skvělý antibakteriální intimní gel. Diskrétní balení. Pocit svěžesti

18.05.2023

Výborný mycí gel s antibakteriálním stříbrem za mě super

Neni

16.05.2023

Mám doma, je velice šetrný, něštípe a zanechává oblast jemnou a čistou

03.05.2023

V\nikající a účinný prostředek pro intimní hygienu. Osvěží, odstraní nepříjemné pachy, nevysušuje, nedráždí pokožku. Snadná aplikace.

-

02.05.2023

Velmi jemný mycí gel, který šetřně čistí a působí také jako skvělá prevence

01.05.2023

Velmi mě zaujalo složení intimního gelu a i když jsem tuto značku vůbec neznala, neodolala jsem a musela jsem vyzkoušet. Gel má velmi příjemný a decentní obal a praktickou pumpičku pro dávkování. Nejvíce ale oceňuji velmi hebkou pěnu, která se ideálně hodí pro intimní partie. Po prvním použití mě překvapily fialové pozůstatky uschlého gelu, který se za normálních okolností jeví průhledný. Teprve potom mě napadlo, že to bude souviset s tím stříbrem 😊. Já určitě doporučuji.

Jediné negativum je, že jsem tento gel zatím neviděla v žádné drogerii nebo lékárně, abych si ho mohla koupit.

29.04.2023

Jemný, mycí gel na intimni partie. Co víc dodat😅

Žádné

24.04.2023

po dlhodobom používaní naprostá spokojenost už nepoužívam nič iné citliví na pokožku a zbaví nepríjemnosti 😉

21.04.2023

Tento dámský intimní gel je šetrný k citlivým partiím a nepali.

Žádné

18.04.2023

naprosto dokonalý, můžu jen doporučit, skvělý mycí gel pro dámy na intimní partie

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat