TESTOVÁNÍ: Testujeme mycí gel a šampon Linteo Kids, který každé koupání promění v zábavu

22.11.2023 | Testování

Očička, co při kontaktu se šamponem pálí? Anebo snad podráždění pokožky? S mycím gelem a šamponem Linteo Kids se to vašim dětem nestane. Tahle šetrná hravá kosmetika ví, co se v koupelně sluší a patří!


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 36 testerek


Péče o citlivou dětskou pokožku je naprostou nutností, která zabraňuje ztrátě vlhkosti a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy, které mohou přivodit nejednu nepříjemnost. Oproti kůži dospělého je dětská pleť třikrát tenčí a má mnohem větší sklony k vysušování, na nějž reaguje kupříkladu podrážděním, nebo ještě hůř – ekzémem. Samotným základem správné péče je samozřejmě hygiena, se kterou jde ruku v ruce i vhodná dětská kosmetika.

V Linteu vědí, jak na to!

Výrobky české značky Linteo na pultech obchodů vídáme běžně. A lze o nich říci jediné – zpříjemňují život všem členům rodiny už takřka tři dekády. Ať už jde o vlhčené ubrousky, toaletní papír, papírové kapesníčky, vatové ušní tyčinky, plenky nebo utěrky a ubrousky, výrobky Linteo vždy plní svůj úkol bez sebemenšího zaváhání. A platí to i v případě našeho právě testovaného mycího gelu a šamponu v jednom. Proč ho milují děti i rodiče?

Hravá, láskyplná péče se vší šetrností

Mycí gel a šampon Linteo Kids se stoprocentním přírodním složením je speciálně navržen pro šetrnou péči o citlivou dětskou pokožku a vlásky. Jemně pění, důkladně myje, zbavuje nečistot, hydratuje a napomáhá regeneraci. Mycí složky z aloe vera, kokosového oleje, extraktu z měsíčku lékařského i přírodního zeleného barviva chlorofylu chrání před vysoušením, přičemž pleť zanechávají úžasně vláčnou a hebkou.

Žádný alkohol, žádné parabeny!

Tento mycí gel kombinovaný se šamponem neobsahuje žádný alkohol, parabeny ani pochybné PEG emulgátory. I proto je velmi šetrný k očím i samotné pleti. Jeho naprosto vyvážené pH navíc podporuje přirozený vývoj zdravé dětské pokožky, což ocení každá maminka i tatínek. Stejně jako další produkty Linteo je i tento mycí gel a šampon Kids pečlivě dermatologicky testován a prošel těmi nejpřísnějšími kontrolami, což zaručuje jeho nezávadnost, bezpečnost a kvalitu. Výhodné 425 ml balení vám vydrží delší dobu a slibuje voňavou zábavu při každém koupání. S hravou dětskou kosmetikou si vaše zlatíčko pobyt v koupelně náramně užije! A to bez pálení očiček při mytí vlásků a jakéhokoli podráždění pleti.

Testeři, připravit!

Mycí gel a šampon Linteo Kids právě testujeme, proto potřebujeme vaši pomoc. Hledáme 30 testerů, mamiky i tatínky, kteří mají děti ve věku 3–10 let, žijí v České republice či na Slovensku a chtějí dětem ukázat, že koupání může být pořádná legrace, bez ohledu na to, zda malý plaváček chodí do školky nebo školy. Jste to vy?

Cena tohoto produktu je 149 Kč a zakupit jej můžete zde.

Pro další informace navštivte internetové stránky www.linteo.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerů, které napíší níže do Rozstřelu testerů věk svého dítěte a následně odpoví na otázku, zda by jim a jejich dětem mycí gel a šampon zpříjemnil každodenní koupací rutinu.
HLASTE SE DO 5.PROSINCE 2023.
Vybraní testeři získají mycí gel a šampon Linteo Kids.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 19.12.2023

Na mycím gelu a šamponu Linteo Kids se mi líbí jeho přírodní složení a jemná nevtíravá vůně. Použití je snadné, protože gel má příjemnou konzistenci a dobře pění. Syn má velmi suchou a citlivou kůži a každodenní používání gelu stav kůže nezhoršilo, naopak kůže byla jemnější a hydratovaná. V neposlední řadě oceňuji pěkný obal a praktickou velikost.

vybraná testerka | 19.12.2023

Příjemně vonící mycí gel, který je navíc vhodný i jako šampon je super. Neštípe do očí, šetrně myje jak vlasy, tak i pokožku celého těla. Příjemně voní, dobře se vymývá z vlasů. Nezanechává žádné stopy a nevysušuje pokožku. Ta je po koupeli hezky hydratována a voňavá. Navíc má pěkný obal a dobře se davkuje. Určitě doporučuji

Zatím jsem nic nenašla

vybraná testerka | 19.12.2023

Šampon spolu se sprchovým gelem je ideální kombinace. Namodralá barva překvapila dcerku, mě zase jeho rychlá pěnivost. V očích nepálel, tělo i vlásky hravě umyl. Pokožka je po něm příjemně hebká, není vysušená, vlásky hezky voní. Navíc má přírodní složení a hezký obal. Velikost balení je dostačující.

Uvítala bych balení s pumpičkou. Na delší vlásky budete potřebovat více produktů a nechcete mít láhev celou upatlanou od šamponu.

vybraná testerka | 19.12.2023

Dostali jsme možnost otestovat šampon a sprchový gel v jednom. Mycí gel je šetrný k pokožce, dobře pění a je vhodný jak na vlasy, tak celé tělo. Neštipe do očí, voní po aloe vera a má krásnou zelenou barvicku. Je velké balení, tak vydrží dost dlouho. Tento přípravek doporučuji, děti byly nadšené z testování.

Nic

vybraná testerka | 19.12.2023

Mycí gel a šampon moc hezky voní. Stačí malé množství , kdy se vytvoří pěna. Po koupeli byla pokožka a vlasy příjemně hebké a voňavé. Po většině přípravků pálí oči , když se dostane do očí, u tohoto ne. Je i super , že to je větší balení . Moc rádi jsme vyzkoušeli tento mycí gel, dcera byla moc spokojená.

vybraná testerka | 19.12.2023

Nase dve male testerky si testovani Linteo Kids opravdu uzily. Sprchac s samponem je nadchl na prvni dobrou krasnym obalem s mravencem. 🐜 Moc dobre vime, ze obal prodava a u deti to plati dvakrat tolik. 😊 Druhym velkym plusem byla u nas zelena barva, ktera dodala vetsi zajem o koupel. 🛀 Myci gel nestipe v ocich, cili zvladneme myti vlasku bez slzicek. 😉Lahvicka je opravdu velka (425 ml) a vhodna na vlasky i cele telo, coz je super uspora - hlavne v tasce, kdyz porad nekde cestujeme. 🚙 Myci gel je dobre penivy, zanechava hladkou pokozku a jemne umyte vlasky. Pokozku nevysusuje. Jeho slozeni je prirodni 🍃, coz je u nas podminkou, ktere predevsim u dvou prcku vzdy resim, jelikoz jsme z pocatku resili ekzemy. Po testovani mohu ostatnim maminkam jedine doporucit. 😻

Nenasli jsme!😊

vybraná testerka | 19.12.2023

Myci gel je vhodny na telo i na vlasy. Coz usnadnuje pocet pripravku pro me deti. Velmi se mi libi lehka vune a skvela penivost a i velikost. Deti navic ocenily barvu myciho gelu (nikdy jsme barevny nemeli) a myslim ze diky tomu se stal jejich favoritem😊. To, ze nestipe v ocich je jeho velka vyhoda. Zakoupim opakovane.

Mame radeji davkovaci pumpicky, ale to je malickost.

vybraná testerka | 19.12.2023

- bez zbytečné prafemace, hezká jemná přírodní vůně - hezky pění (vyzkoušeli jsme i jako pěnu do vany) - velké balení, stačí používat malé množství - šetrný k atopické kůži (syn bojuje s atopickým ekzémem a žáden problém nenastal) - přírodní zelené barvivo a bylinné složení je něco co opět dělá výrobek atraktivnější - Linteo je za nás ověřená značka kvality, s dlouhou tradicí z České republiky - za naši rodinu říkáme gelu jednoznačné ANO

- mycí gel je jemně zelený co se nelíbilo naší malé testerce (chtělo by to "holčičí variantu") - maminka by ocenila aplikátor pro lepší dávkování

vybraná testerka | 18.12.2023

Měla jsem možnost otestovat tento produkt s dětmi. Mycí gel a šampon Linteo Kids krásně voní po aloe Vera, má jemnou a bohatou pěnu. je hustší konzistence a má krásnou zelenou barvu, děti jsou z tohoto produktu nadšení a koupání si moc užívají. Je vhodné jak na tělo, tak i na mytí dětských vlásků. Hodnotil na 1*.

Žádné

vybraná testerka | 18.12.2023

Testování nás bavilo, vždycky se teď syn chodí koupat s mravencem😃 Gel příjemně voní, má jemnou a krémovou texturu. Složení za mě bezva, žádné alergické reakce, naopak pokožka po umytí je příjemně hebká. Syn si ho bral s sebou na plavání, je bezva že stačí do batůžku jedna lahvička a je to šampon i sprcháč. Balení je docela velké, dlouho vydrží a cena je taky více než příznivá. K tomu je to česká kosmetika - určitě můžu doporučit 👍

Nevydrží úplně dlouho vonět na pokožce po umytí

vybraná testerka | 18.12.2023

U mycího gelu a šamponu oceňuji multifunkční využití. Jeden produkt je tak možné použít jak na mytí těla, tak i na mytí vlasů. Neštípe v očích, má příjemnou vůni a nedělá problém ani citlivější pokožce. Balení je tak akorát velké a přípravek se dobře a pohodlně dávkuje. Balení vydrží poměrně dlouhou dobu.

nic

vybraná testerka | 17.12.2023

Perfektní, perfektní, perfektní. Česká kosmetika Linteo nezklamala. Nádherná vůně, radost z koupání, vláčná a hydratovaná pokožka, navíc za super cenu. Mycí gel se mi osvědčil u obou děti a stal se součástí naší koupací rutiny. Všemi deseti doporučujeme, balení je dostatečně velké, a nedráždí ani atopiky.

Naprosto bez chyb

vybraná testerka | 17.12.2023

Jemný a voňavý sprchový gel a šampón v jednom. Super pení, stačí použiť malé množstvo, takže balenie vydrží naozaj na dlho. Neštípe v očkách. Vlásky sú po použití jemné, taktiež aj pokožka. Nevysušuje. Synčeka potešila aj zelená farba. Určite kúpime ďalšie balenie, keď sa toto minie, veľká spokojnosť 😊

vybraná testerka | 17.12.2023

Gel krásně pění, jemně, hezky a nevtíravě voní. Neštípe v očích. Používáme i jako pěnu do koupele. Kluci si ho hodně oblíbili i díky hezkému designu na etiketě. Balení vydrží dlouho, je velké a gelu stačí použít opravdu malé množství. Nemám k němu žádné výhrady, určitě ho doporučuji vyzkoušet! Je super.

vybraná testerka | 16.12.2023

Tento šampon pro děti se mi moc líbí tím, že má 100% přírodní složení, při mytí nepálí v očích a je hypoalergenní. Navíc dětskou pokožku hydratuje a regeneruje a na jemnou vůní po měsíčku lékařském. Dá se použít jak na tělo tak i na vlasy, jemně pění a důkladně umyje pokožku. Syn byl spokojený a při mytí už nebyly žádné slzy, že ho svědí očíčka.

Žádné

vybraná testerka | 14.12.2023

Linteo mycí gel se příjemně nanáší , krásně voní, dcery nadchla zelená barva.Děti velice bavilo koupání. Dcera trpí na svědění genitálií po použití běžného sprchového gelu pro děti. byly jsme nuceni kupovat intimní gely aby jsme tomuto problémů předcházeli. Linteo mycí gel a šampon je naprosto super, pokožku dceři nedráždí

žádné jsme nenašli

vybraná testerka | 14.12.2023

Mycí gel a šampon v jednom je pro mě fajn řešení. Nemusím kupovat každé zvlášť. Příjemně mě překvapila jemná vůně. Snadno se nanáší. Dětem se líbí veselé dětské obrázky na obalu. Neštípe v očích. Obě děti se s ním rády umývají. Děti mají sušší pokožku, ale po použití tohoto gelu nemají pokožku vysušenou.

vybraná testerka | 13.12.2023

Byli jsme s mými dětmi vybrání jako testeři. Musím říct že mám obě děti s citlivou pokožkou a tento produkt nás překvapil děti se neosypaly a pokožku mají krásně hydratovanou což je opravdu u málokteré kosmetice :) Mohu doporučit pro citlivou a atopickou pokožku velké plus je že opravdu krásně voní.

Nic jsme nezaznamenaly

vybraná testerka | 12.12.2023

Jedná se o skutečně jemný, přírodní produkt, který je ohleduplný k citlivé či podrážděné dětské pokožce. Bez chemikálií, takže oči při mytí či koupání neštípou a děti mají nefalšovanou radost (alespoň za mého syna). Díky skutečnosti, že se jedná o šampon a mycí gel 2 v 1 , tak je ušetřeno za dětská mýdla a kondicionéry. Přípravek lze s klidem použít i na mytí rukou či intimních partií. Příznivá cena. Česká značka. Snadné používání produktu díky praktickému a osvědčenému uzávěru, nemusí se šroubovat.

Žádné. Snad jen bych uvítala více balení v jednom, případně XXL balení za výhodnou cenu

vybraná testerka | 11.12.2023

Za mě super mýdlo i šampon pro děti.Syn má hodně citlivou pokožku a toto snáší skvěle.Mýdlo má krásnou vůni,kůže je po umytí jemňoučká.Za mě můžu doporučit.Obsahuje pouze přírodní barvivo,je dermatologicky testované,vegan a je hlavně vhodný pro citlivou pokožku a neobsahuje žádné škodlivé věci.Velké balení za super cenu

Žádné jsem nenašla

vybraná testerka | 10.12.2023

Linteo máme velmi rádi, používáme ho od narození syna. Dávali jej jako msci prostředek už v porodnici a zůstali jsme u toho. Synova kůže je citlivá,ale na toto reaguje dobře. Jsem ráda, že produkt je 2v1 a nemusím řešit více věcí najednou. Je taky super,ze balení je velké a vydrží dlouho. Krásně voní, pění a poměr k ceně je super.

x

vybraná testerka | 09.12.2023

Sprchový gél a šampón Linteo Kids mi prišiel včera. Ešte večer pri kúpaní sme ho hneď vyskúšali. Detičky si ho zamilovali. Príjemná jemná ale dlhotrvajúca vôňa nás očarila. Linteo kids deti neštípal v očkách, zanechával pokožku jemnú, hebkú a voňavú a nádherné voňal. Moje deti kúpanie milujú a Linteo kids I'm tieto chvíle ešte viac spríjemnil. Môžem len odporúčať. Vyskúšajte a nebudete ľutovať.

Žiadne negatíva som nenašla

vybraná testerka | 08.12.2023

Linteo je skvělá a ověřená značka. Děti mají velmi vysušenou pokožku a již po prvním použití je pokožka hydratována. Mycí gel a šampon nádherně voní a očíčka po něm neštípou. A navíc je bez parabenu, alkoholu a PEG emulgátorů. Jemně pění a vlásky se po něm krásně rozčesávají. Balení je dostatečné, 425 ml.

Nevidím žádné

vybraná testerka | 08.12.2023

Mycí gel a šampon Linteo Kids zaujal všechny tri moje deti, mé děti se velmi rady koupají,ale vzhledme k tomu , že maji velmi citlivou pokožku musím peclive vybirat kosmetiku, ke vsmeu nejstarsi ma atopicky ekzem, gel krasne jemne voni dobre peni, nestipe v ocich, celkove jsme z nej nadseni, splnil ocekavani a budme vyuzivat dale

nic

vybraná testerka | 08.12.2023

Včera nám akorát dorazil domů, už při otevření balíčku mě překvapila vůně.. Po včerejším koupání šly vlásky krásně rozčesat.. Hlavně nádherně voní a přišlo mi, že dcera má po tomto mycím gelu jemnou kůži a výdrž vůně je dobrá.. Největší plus je, že neštípe v očičkách.. Je to velké balení, takže nám vydrží delší dobu.. Nejlepší šampon a mycí gel co jsme kdy měli..

vybraná testerka | 07.12.2023

Dneska dorazil a už při otevření,nás hned mile překvapila vůně . Při použití, krásně pění a žádné štípání očiček.Rozčesáváni vlásku je též super a pokožka mě připadá jemná a voňavá.Dcerku to uchvátilo a nechtěla ani vylézt z vany. Řadu Linteo používám od narození,hlavně jsem ráda,že je má citlivou pokožku.

Zatím žádné

vybraná testerka | 07.12.2023

U nás doma milujeme produkty linteo hlavně tedy ubrousky používáme je na všechno 🤭proto jsme byly nadšeni že máme možnost otestovat mycí gel a sampon v jednom za mě je to bomba nemusím na dceřiné dlouhé vlasky používat jak sampon zvlášť tak gel zvlášť ale stačí mi jeden produkt který je ke všemu přírodní krasne jemne voní a co je hlavní nedráždí v očkách takže za mě top strop a vřele doporučuji ! Navíc to není žádná malá lahvička ale 425ml láhev která nám vydrží dlouho !

Žádné nemám

22.01.2024

Moc fajn mycí gel a šampon v jednom pro malé ratolesti

21.01.2024

máme rádi produkty linteo a malá má po tom krásně jemnou pokožku

21.01.2024

Mycí gel a šampon v jednom po každém koupání pro děti

17.01.2024

Syn se moc rád koupe a s tímto mycim gelem a šamponem je to ještě lepší, krásně voní, lehce se roztírá, pokožka je po použití jemná

19.12.2023

Nase dve male testerky si testovani Linteo Kids opravdu uzily. Sprchac s samponem je nadchl na prvni dobrou krasnym obalem s mravencem. 🐜 Moc dobre vime, ze obal prodava a u deti to plati dvakrat tolik. 😊 Druhym velkym plusem byla u nas zelena barva, ktera dodala vetsi zajem o koupel. 🛀 Myci gel nestipe v ocich, cili zvladneme myti vlasku bez slzicek. 😉Lahvicka je opravdu velka (425 ml) a vhodna na vlasky i cele telo, coz je super uspora - hlavne v tasce, kdyz porad nekde cestujeme. 🚙 Myci gel je dobre penivy, zanechava hladkou pokozku a jemne umyte vlasky. Pokozku nevysusuje. Jeho slozeni je prirodni 🍃, coz je u nas podminkou, ktere predevsim u dvou prcku vzdy resim, jelikoz jsme z pocatku resili ekzemy. Po testovani mohu ostatnim maminkam jedine doporucit. 😻

Nenasli jsme!😊

19.12.2023

Myci gel je vhodny na telo i na vlasy. Coz usnadnuje pocet pripravku pro me deti. Velmi se mi libi lehka vune a skvela penivost a i velikost. Deti navic ocenily barvu myciho gelu (nikdy jsme barevny nemeli) a myslim ze diky tomu se stal jejich favoritem😊. To, ze nestipe v ocich je jeho velka vyhoda. Zakoupim opakovane.

Mame radeji davkovaci pumpicky, ale to je malickost.

11.12.2023

Krásně voní, jemná pokožka a péče o kůži

Pálí v očíčkach

09.12.2023

linteo sprchový krémový gel jsme měli trošku jiný ale je velmi šetrný k dětské pokožce a příjemně voní

06.12.2023

Tento mycí gel a šampon nedráždí citlivou dětskou pokožku, doporučuji..

Zadne

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat