Ideální Vánoce napříč generacemi aneb Vánoce 3x jinak

30.11.2017 | Vánoce

Vánoce jsou dobou, kdy dodržujeme zvyky staré i několik set let, ale každý si je přizpůsobujeme své osobnosti, preferencím a době, v níž žijeme. Zažité zvyky tak pomalu získávají novou podobu.

Jak to máte vy? Měníte suroviny v rodinném receptu na bramborový salát, a nebo ho děláte podle receptu praprababičky? Ideální Vánoce si každý představuje jinak, proto není nic neobvyklého, že si každá generace tradiční recepty a postupy trošku „vylepší“ podle svého.

Stránky www.idealnivanoce.cz jsou inspirací právě na takové Vánoce podle představ 3 generací žen z jedné rodiny.

Tři ženy, troje Vánoce

Kačí – food bloggerka roku 2017 – z blogu My Cooking Diary, nám se svou maminkou a babičkou poodhalí zákulisí příprav na Vánoce a uvidíme jejich nápady na  balení dárků nebo, jaký každá preferuje recept na bramborový salát. Celkem předvedou 5 vánočních témat.

Těšit se můžeme na pečení cukroví, výrobu adventního věnce, balení vánočních dárků, přípravu bramborového salátu a dodržování vánočních tradic. Všechno ve třech různých podáních.

U jaké činnosti budou generační rozdíly největší? Které pojetí je nejbližší tomu vašemu? Najdete novou inspiraci?

To a mnohem víc inspirace ve videích a návodech na www.idealnivanoce.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat