Vstupte do nového roku s diářem Doller, který plní sny

30.11.2017 | Vánoce

S blížícím se novým rokem se většina z nás poohlíží po novém diáři. Co takhle letos odložit "tradiční" diář a pořídit si ojedinělý motovační diář Doller, který bude nejen bdít nad vaším rozvrhem, ale pomůže vám plnit předsevzetí a sny.

Motivační diář Doller je nedatovaný a navíc díky svým originálním funkcím poslouží jako organizovaný nástroj seberozvoje a sebemotivace. Mějte své sny, plány a nápady na jednom místě a využívejte svůj čas efektivněji.

Diář Doller nezačíná lednem jako většina těch tradičních. Ačkoli je dělen na měsíce a dny, přesná data v něm nehledejte. Ta si totiž doplníte sami podle toho, který den bude vaším prvním ve společnosti nového diáře.

Doller navíc není jen diářem pro zapisování toho, co vás čeká – je jakousi kronikou a snářem v jednom. Je totiž uzpůsobený k zapisování snů a cílů, ale také k vlastní retrospektivě a zvažování, co se člověku povedlo, které sny proměnil v realitu nebo co mu stojí v cestě ke štěstí či úspěchu. Hned na prvních stránkách na vás čekají řádky pro zaznamenání ročních cílů, ale také tužeb týkajících se osobního rozvoje. Na konci každého měsíce pak na uživatele čeká shrnutí uběhlého období. Už to samo o sobě napovídá, že tenhle diář bude něčím výjimečným.

Soutěžte o 3 diáře Doller

Toužíte po novém diáři Doller? Pak stačí, když na e-mail redakce@bety.cz napíšete, jaké předsevzetí byste si chtěli v příštím roce konečně splnit či na splnění kterého snu stále čekáte. Do předmětu napište "DIÁŘ".

Vyhrává každá 100., 200. a 300 odpověď.

Nezapomeňte uvést svou adresu, na kterou vám v případě výhry budeme moci diář Doller zaslat.

Soutěž probíhá od 11. do 31. prosince.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat