Nedělejte si před vánočními svátky vrásky díky kyselině hyaluronové

30.11.2017 | Vánoce

Voda, to je magické slovo, bez ní nedokáže fungovat nejen lidský organismus jako celek, ale i pleť. Je to jeden z nejdůležitějších prvků pro zachování pružnosti pokožky. Účinky kyseliny hyaluronové jsou známy již dlouhou dobu. V kosmetice jsou využívány pro svou schopnost vázat vodu až několikanásobného množství svojí vlastní váhy. S přibývajícím věkem se v organismu snižuje množství kyseliny hyaluronové, kůže se ztenčuje, vysušuje a ztrácí svojí pružnost. Výsledkem tohoto procesu je tvorba vrásek.

Švýcarská společnost Herb-pharma AG nabízí hydratační emulzi Fytofontana Stem Cells Hyaluron, kterou je možné používat bez ohledu na věk. Mladším lidem pomáhá zachovávat zdravou pokožku a s přibývajícím věkem stav pokožky zlepšuje. Přípravek obsahuje jedinečnou kombinaci speciálních účinných látek, které pokožku dokonale hydratují, vyplňují a vyhlazují vrásky.

Revoluce v péči o pleť

Fytofontana Stem Cells Hyaluron hydratační emulze obsahuje kyselinu hyaluronovou z čistého zdroje ve dvou molekulárních velikostech, tzn. že proniká i do hlubších vrstev pokožky a hydratuje pleť zevnitř.

Pro zvýšení omlazujícího účinku obsahuje emulze FS Hyaluron navíc kombinaci rostlinných kmenových buněk a peptidů, které viditelně zmírňují vrásky a předchází jejich tvorbě. Díky intenzivnímu vstřebávání a účinnosti přípravku se výrazně zlepšuje i přirozená rovnováha pleti a zachování její dlouhodobé pružnosti. S ohledem na uvedené pozitivní účinky patří přípravek do nejvyšší kategorie přípravků péče o pleť.

Vánoční soutěž pro krásu

Soutěžte s námi o 3 balíčky s hydratační emulzí Fytofontana Stem Cells Hyaluron! Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a svou odpověď zašlete se svou adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "KYSELINA".

K čemu slouží kyselina hyaluronová v kosmetických přípravcích?

a) váže vodu a hydratuje pleť
b) přispívá ke správné krvetvorbě
c) snižuje pH v kosmetice

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Nezapomeňte připsat svoji adresu, na kterou vám budeme moci v případě výhry balíček zaslat.

Soutěž probíhá od 16. do 26. prosince 2017.






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat