Ideální dárek pro babičku či dědečka! Darujte do nového roku klouby bez bolesti

30.11.2017 | Vánoce

Mají vaši rodiče či prarodiče problémy s klouby, často je bolí záda, kolena? Žádný z kloubních preparátů jim dosud na dlouho nezabral? Obdarujte je revoluční preparátem, na jehož vývoji se podíleli i čeští vědci.

GelActiv Proteo-Enzyme Q je jedinečným přípravkem, který jako první a jediný na našem trhu kombinuje sílu proteolytických enzymů a osvědčenou výživu kloubů prostřednictvím glukosaminu. Tato kombinace a její účinnost je výsledkem práce odborníků za účasti i českých vědců. Enzymy jsou proslulé svým použitím při kloubních a svalových problémech, kdy přinášejí výraznou úlevu od bolesti. Díky unikátní formě zpracování enzymů již není nutno polykat velké množství tablet, pro potřebné množství plně dostačují 2 tablety denně.

GelActiv Proteo-Enzyme Q obsahuje i glukosamin sulfát, který tvoří základní stavební složku chrupavky a je nejvíce využívanou látkou v kvalitních produktech kloubní výživy. Její účinek je ověřen v mnoha studiích a doporučují ji přední revmatologové. Glukosamin je navíc použit ve formě s postupným uvolňováním, což přináší lepší výživu kloubům a předchází možným negativním pocitům, např. pocitům těžkosti v žaludku.

Doplněk stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q je určen pro lidi nadměrně zatěžujících své klouby a také pro starší lidi s již opotřebovanými klouby. Hlavně pak všem vám, kterým jiné přípravky na klouby plně nezabírají.

Nyní ve výhodném vánočním balení 130+30 tbalet zdarma navíc.

Více informací najdete na www.gelaktiv.cz

Vyhrajte jeden ze tří přípravků GelActiv Proteo-Enzyme Q!

Stačí, když odpovíte na soutěžní otázku a odpověď zašlete společně s adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "KLOUBY".

Otázka: Kdy naposledy dostaly vaše klouby opravdu zabrat?

Vyhrává 100., 200. a 300 odpověď!

Soutěž probíhá od 22. do 31. prosince 2017.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat