Ženáči jsou přitažlivější aneb Proč na ně mají svobodné spadeno?

Svobodné ženy skutečně raději svádějí muže, kteří už mají nějaký vztah či jsou zadaní. Devět z deseti nezadaných žen zajímá více pohledný muž, o němž se dozvědí, že je zadaný.

Přitom stejného pána, pokud je svobodný, považuje za vhodnou partii na rande jen méně než každá šestá svobodná žena. Prokázaly to psycholožky v experimentální studii.

Doktorky Melissa Burkley a Jessica Parker požádaly skupinu žen, aby zhodnotily fotografie mužů a jejich atraktivitu s ohledem na to, zda by si s nimi chtěli vyrazit na rande. U některých pánů se pokusné osoby dozvěděly, že jsou zadaní, u jiných, že jsou svobodní. Psycholožky přitom vždy řekly o každém muži jedné skupině žen, že je zadaný, ale druhé skupině žen o tom samém, že je svobodný.

Výsledky hovoří jasně, muže, u něhož se svobodné ženy dozvěděly, že je zadaný, chtělo 90 procent žen, ale toho samého jen 56 procent v případě, když bylo ženám řečeno, že je svobodný.

„Podle této studie svobodné ženy znatelně raději svádějí zadané muže, kteří jsou méně dostupní. Zřejmě je to tím, že muži, kteří jsou už zadaní, jasně dávají najevo ochotu stát se zadaným a zajímat se o vztah,“ tvrdí autorky z Oklahoma State University.

U mužů není podstatné, zda je žena zadaná či svobodná. Na její atraktivitu to vliv nemá.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat