Smějete se spolu na prvním rande? Tohle se stane!

09.09.2015 | Vztahy

Zapomeňte na trapné fráze a romantická klišé. Na prvním rande je nejlepší se uvolnit a nepostrádat smysl pro humor. Právě vtipnost a schopnost projevit svou veselou stránku je základní výživou pro romantické city na prvním rande. Smysl pro humor je totiž jednou z nejpřitažlivějších vlastností člověka. A čím vtipnější dokáže dvojice na prvním rande být, tím větší má šanci, že vztah bude mít pokračování.

„Když se potkají dva lidé, kteří se neznají, pak je tím pravděpodobnější, že žena bude jevit zájem o další schůzku, čím je muž vtipnější a čím víc se ona jeho vtipům směje. Ale ještě větším indikátorem vzniku vzájemných sympatií a citů je to, když se na prvním rande smějí oba dva,“ tvrdí docent Jeffrey Hall z University of Kansas.

Humor není jen projevem inteligence, což se často uvádí jako důvod, proč je evolučně tak přitažlivý na protějšku, ale spíš naznačuje, že vztah s dotyčným bude zábavný a plný veselí. Že dvojice těžkosti života bude zvládat s nadhledem.

„Humor naznačuje, že je člověk společenský a otevřený k druhým, dále pak muži používají humor jako měřítko toho, zda se žena o ně zajímá, za třetí, když muž vtipkuje a žena se směje, pak to odpovídá scénáři lidského dvoření, nakonec humor je cenný sám osobě,“ vysvětluje docent Hall.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat