5 maličkostí, které nás na mužích nepřestávají okouzlovat

19.04.2016 | Vztahy

Nemusejí to být vždy jen velká gesta, která nás na mužích tolik přitahují. Někdy stačí i úplné maličkosti, díky nimž si ve shonu všedních dnů uvědomíme, jak moc je vlastně milujeme.

Tak například, když…

...neztrácejí optimismus.

Zatímco vy šílíte kvůli práci a shonu doma, on si klidně sedne a dokola vám opakuje, že to bude dobré. Zatímco v tu chvíli byste ho nejraději zabila (aneb „Jak, sakra, může být tak nad věcí?“), stejně se nakonec k tomuto ujišťování upnete celým srdcem a budete ráda, že aspoň jeden z vás neztrácí hlavu.

...nás jen tak rozesmějí.

Že je pro ženy jedna z nejdůležitějších mužských vlastností smysl pro humor, to je stará známá věc. A i důvod je jednoduchý – smích k životu potřebujeme, a pokud nás dovede rozesmát partner, budeme ho prostě milovat.

...nám vezmou tašku nebo podrží dveře.

Gentlemanství je velmi silné afrodiziakum. A i když někteří škarohlídi tvrdí, že postupně vymírá, naštěstí to není zdaleka pravda! I velmi jednoduchá gesta dokáží ženu potěšit – že jí nabídnete pomoc s nákupem, že ji pustíte první do dveří, že nabídnete v pravý čas pomoc.

...v sobě mají kus kluka.

Zapomeňte na fakt, že každý chlap je vlastně až do smrti tak trochu puberťák (někdo více, někdo méně). Ale co si většina z nich uchová, je ona neodolatelná mladistvost, kus kluka, který nás vždy zaručeně pobaví (tedy hned poté, co se dostaneme ze šoku, jak se může dospělý muž chovat takhle dětinsky). A co si budeme namlouvat, je to sexy vlastnost.

...nás v pravou chvíli obejmou.

Těžký den v práci, smutná zpráva nebo prostě podivná „hormonální“ nálada? Znáte lepší lék než pořádné chlapské objetí? My také ne!






Celkem 20 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat