Jak si užít Valentýna a nezruinovat se?

06.02.2017 | Vztahy

Pokud patříte k párům, které se rozhodly slavit svátek svatého Valentýna, možná už začínáte přemýšlet, jak tento den či večer se svým milovaným či svou milovanou strávíte. Opulentní večeře a drahý dárek je takovým klišé, které navíc není zrovna přátelské k naší peněžence. Ale jde to i jinak!

Romantika přece vůbec nespočívá v tom, kolik za ni utratíte peněz! I úplně (nebo skoro) bez financí se dá vykouzlit „rande“ jako ze zamilovaného filmu!

Večeře při svíčkách

Když už jsme zmínili jedno klišé, nesmíme zapomenout ani na to druhé – pěknou romantickou večeři v klidu domova, při svitu svící. A hlavně připravenou jedním z partnerů. Jednak vyjde mnohem levněji než ta v restauraci a jednak se vždycky cení, když do vás někdo „investuje“ své nápady a svou práci (i kdybyste jen uvařili špagety s kečupem).

Večer plný her

A nezáleží na tom, zda budete hrát člověče, nezlob se, dámu, deskové strategie, kanastu nebo videohry. Zkrátka si hrajte! Výherce se může těšit na nějakou tu sexy odměnu a ten, kdo prohraje, také jistě nebude smutný!

Vzpomínky nad albem

V dnešní době digitálních fotografií už málokdo z nás udržuje a „vyrábí“ alba plná vzpomínek. A to je škoda. Proč valentýnský večer nestrávit přebíráním fotek a jejich lepením do alba? Zavzpomínáte na staré časy a bude vám krásně.

Sněhuláková soutěž

Zdá se, že sníh nám ještě nějakou chvíli vydrží, zvláště na horách. A tak chystáte-li se strávit Valentýna tam, udělejte si takovou malou sněhulákovou soutěž. Kdo postaví hezčího? Kdo stabilnějšího? A co kdyby se drželi sněhuláci za ruce? Zkrátka si užijete spoustu zábavy. A romantika už pak přijde úplně sama!

Dva dobrovolníci

Co takhle na svátek zamilovaných rozdat nějakou tu lásku i druhým? Nemáte kolem sebe nějakou organizaci, která shání dobrovolníky? K seniorům, opuštěným dětem? A co místní psí nebo kočičí útulek, nepotřeboval by pomocnou ruku? Společná pomoc druhým dokáže navíc vztah úžasně stmelit!

Procházka po městě

Večerní procházky jsou romantické i v zimě! Tak toho využijte. Pěkně se zachumlejte do šály a vyrazte do města nebo přírody. Horký svařák v kavárně či na náměstí vás nebude stát moc peněz a navíc se krásně navnadíte i na romantickou noc!

Seriálová noc

Co takhle zůstat doma, zachumlaní na gauči pod dekou, s mísou popcornu v klíně a s oblíbeným seriálem? Schválně, jestli stihnete celou sérii, než se přesunete do ložnice!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat