Má milenku? Tohle ho prozradí

17.02.2017 | Vztahy

Máte pocit, že se váš partner poslední dobou chová „nějak divně“, a přemítáte, zda za to nemůže třeba fakt, že momentálně nejste jedinou ženou v jeho životě? Pak se zkuste zaměřit na některé rysy jeho chování. Co mají nevěrníci společného?

Nepředvídatelné chování

Po těch letech už se přece dobře znáte. Zažila jste svého muže, když byl na vrcholu štěstí i když ho něco hluboce zasáhlo, když byl nemocný, vystresovaný, hladový, ale také dojatý nebo rozradostněný. A najednou ho nepoznáváte. Změnil své návyky, reaguje nepředvídatelně na vypjaté situace, rozčílí se při každé maličkosti… Jistě, může být vystresovaný z práce, ale pokud máte najednou pocit, že vedle vás žije úplně cizí člověk, zpozorněte.

Posedlost vzhledem

Ačkoli i dříve se o sebe váš partner staral, nyní se péče o vzhled u něho proměnila v úplnou obsesi. V koupelně tráví víc času než vy, nakoupil si nové oblečení, ačkoli dřív jste ho do obchodu musela dostávat prakticky násilím, začal se holit i na místech, kde by ho to dříve ani nenapadlo… Možná je to jen určitá životní fáze, ale možná taky ne.

Spousta komplimentů

Zatímco celé roky je rád, pokud si vzpomene, aby vám koupil květiny na narozeniny, a výročí seznámení či svatby mu musíte „nenápadně“ připomínat, najednou jste ve středu jeho pozornosti. Chválí vás, nosí vám dárečky, komplimenty rozhodně nešetří. Jistě, mohl si uvědomit, jak moc pro něj znamenáte, ale co když je za tím spíše černé svědomí?

Zeď mezi vámi

Druhým extrémem oproti předchozímu bodu je naprostý nezájem ze strany vašeho partnera. Jako byste pro něj přestala existovat. Zkrátka je citově „zaháčkován“ jinde a na vás už mu nezbývají síly ani odhodlání. O pozornost si musíte prakticky říkat. A to není dobré znamení.

Bez sexu

Dříve jste to byla vy, kdo častěji odmítal pozvání pro žhavou noc plnou milování. Ovšem teď musíte o sex prakticky prosit? Důvodů, proč najednou muž ztratí zájem o tělesnou intimitu, je spousta, ovšem pokud se přidají i další „maličkosti“, může to být důvod k obavám.

Obvinění z podvádění

Uprostřed starostí, zda náhodou nemáte doma nevěrníka, z jeho úst slyšíte obvinění, že ho jistě podvádíte. Co se děje? Spousta lidí má tendenci obviňovat druhé z toho, co sami dělají. Je v tom snaha přehodit pozornost na druhé a odpoutat ji od sebe. A také ulevit svému svědomí. Mimochodem, spousta nevěrníků (mužů i žen, pochopitelně), navenek často, hlasitě a razantně nevěru odsuzuje.

Tajnůstkaření

Z ničeho nic váš muž vyhledává chvíle samoty, mobilní telefon si nosí všude s sebou, hlídá si účty na sociální sítě či e-maily… Zkrátka vás odmítají pustit do svého života. Jistě, nikdo nechce, aby se mu partner či partnerka „prohrabávali“ soukromou poštou či SMS zprávami, ale hysterický záchvat, kdykoli se přiblížíte k jeho telefonu nebo počítači, není úplně normální.

Volný čas jinde

Ačkoli jste dříve trávili volný čas společně, nyní si váš partner našel spoustu různých koníčků a kamarádů, případně pracovních povinností, které mu „kradou“ každou volnou minutu. Na vás už nějak čas nezbývá. Možná je opravdu tak společenský a pracovitý, ale možná taky tráví čas s někým jiným, že…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat