Hlupák, narcis nebo lhář. Odhalte jeho osobnost ze seznamkového profilu

18.03.2017 | Vztahy

Seznamování prostřednictvím internetových seznamek má svá pro a proti. Můžete na nich najít svou životní lásku, ale také zklamání – anonymita internetu totiž nahrává nejrůznějším podvodníkům, kteří zdaleka nejsou tím, kým se tváří!

Z profilu, který si uživatel seznamky vytvoří, toho moc nepoznáme, ale něco přece. Na co se soustředit? A co odhalíte po pár vteřinách?

Zda je tak trochu narcis

Najdete v sekci „fotografie“ 14 selfíček, která jsou všechna pořízená bez košile, 11 dalších v různých outfitech pořízených na nejrůznějších záchodcích…? Pak existuje dost velká pravděpodobnost, že jejich autor bude už docela dost zamilovaný. Sám do sebe a svého vzhledu. Ne že by to bylo vždy na škodu, ale co je moc, to je moc…

Zda s ním bude zábava

Bavíte se už nad originalitou a lehkostí krátké charakteristiky, kterou dotyčný muž napsal sám o sobě? Pak je jasné, že tento pán bude mít smysl pro humor. A to je u muže vždy velmi silná a přitažlivá stránka, co říkáte?

Zda není úplně hloupý

Jasně, každý z nás občas udělá překlep a napíše nějakou tu hrubku. Stane se. Ovšem profil plný hrubek, ze kterých by průměrný češtinář dostal na místě infarkt, to už je na pováženou. Když už nic jiného, ukazuje to, že si autor profilu nedal příliš záležet, aby udělal dojem…

Zda je možná lhář

Ve snaze najít partnera/partnerku si každý uživatel seznamek tak trochu vylepšuje pravdu. Prostě chce udělat ten nejlepší dojem. A také fotografii většina lidí volí tak, aby jim co nejvíce lichotila. Ale nic se nesmí přehánět. Pokud si přečtete, že je dotyčnému 35 let, ale fotografie je evidentně z maturitního plesu, něco není v pořádku. To samé platí i o fotkách, které jsou evidentně upravovány ve Photoshopu. A to už nemluvíme o snímcích, které prošly nějakou aplikací v mobilu, jež umí fotografii také hodně „vyžehlit“.

Zda mu jde opravdu o lásku

A teď to nejtěžší. Lidé, kteří si na svých profilech opravdu zakládají, nejčastěji hledají skutečný dlouhodobý vztah. Dávají si záležet na fotkách, které uveřejňují, na tom, co o sobě píší, mají vyplněné snad všechny možné kolonky… A v charakteristice toho, koho hledají, se nesoustředí jen na vzhled potenciální partnerky či partnera, ale také na společné hodnoty a zájmy. Pokud ovšem narazíte na profil vysloveně odfláknutý (nic moc se o jeho autorovi nedozvíte, vše je napsané narychlo, ve zkratkách apod.), pak je jasné, že muž, který se za ním skrývá, má nejspíš priority poněkud jiné.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat