Muži na online seznamkách. Jak si nás vybírají?

10.03.2015 | Vztahy

O tom, jak vytvořit svůj profil na internetových seznamkách, toho bylo napsáno spoustu. Jenže jak na něj ve skutečnosti reagují muži, kteří hledají svou životní lásku online?

Najít toho pravého nebo tu pravou prostřednictvím internetové seznamky je dnes čím dál častější. A tak má online randění už tolik pravidel jako to „naživo“.

Jenže zamyslela jste se někdy, jak vlastně váš seznamkový profil vnímají muži, kteří si jej najdou?

1. Často ho ani nečtou

Je to tak – spousta mužů se omezí na vaši fotografii, věk a případné zájmy. Text, ve kterém vysvětlujete, proč nebo koho hledáte, je až tak nezajímá. Samozřejmě existují výjimky, ale upřímně řečeno, ty jsou v menšině.

2. Pokud profil čtou, čtou ho jako nabídku v autobazaru

Není třeba si nic nalhávat – muži (a vlastně i ženy), kteří váš profil rozkliknou, budou informace posuzovat, jako by si vybírali například auto. Jak vypadáte, kolik tak bylo předchozích majitelů, kolik je najeto, jaké můžete mít skryté vady... Zdá se vám to příliš drsné? Není! Zkuste sáhnout do vlastního svědomí – děláte to totiž úplně stejně. Nic jiného vám při tom online „kontaktu“ ani nezbývá!

3. Přemýšlejí, jestli byste mu odepsala na mail

Když už muže vás profil zaujme, je na řadě vám odepsat. Jenže to je někdy docela oříšek – jak být originální, aby jeho mail nezapadl mezi jinými? Jak najít rovnováhu mezi vtipností, zajímavostí, snahou zaujmout, ale ne zoufalstvím? A když už tomu věnují čas a energii, napadne je, jestli mu nakonec vůbec odpovíte. A tak dost často ani nenapíší... Ne proto, že se mu nelíbíte, ale protože vás v panice zařadí do jiné „ligy“.

4. Budou pochybovat o vašem věku...

Tedy ne vždycky, ale samozřejmě porovnají vaši fotografii s údajem, který je uveden v kolonce „věk“. Protože o ženách je známo, že si svůj věk občas lehce přizpůsobí. A i když v seznamkách to není nic, co by vám pomohlo, i tam se to děje.

5. ...o ostatních informacích ani nemluvě

Především těch týkajících se vaší postavy. Když napíšete, že jste plnoštíhlá, začne muž přemýšlet, jestli se jen tak upejpáte, protože ve skutečnosti jste jako proutek (a jen vaše nízké sebevědomí či touha po komplimentech vám velí svou postavu shazovat), nebo zda máte vážně víc než jen několik kilogramů navíc a kvůli zvýšení atraktivity si lichotíte. Ale věřte, nebudete na tom líp, ani když napíšete, že jste štíhlá nebo baculka.

Zrovna tak se muž pozastaví nad vaším „stavem“ – jste opravdu svobodná? I v tomhle se totiž na seznamkách lže (muži i ženy, abychom byli spravedliví).






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat