Maličkosti, za které jsou ženy mužům vděčné: Tato malá gesta dělají den krásnějším

04.03.2015 | Vztahy

Někdy je pro nás ženy opravdu těžké říct o našich drahých polovičkách něco dobrého. Většina posezení s přítelkyněmi u kávy se točí kolem tématu: co ten můj zase (ne)udělal...

Napadají nás i takové výrazy jako lhář, podvodník, ignorant, sobec, bordelář, maminčin mazánek a jiné...

Tak proč jsme stále s nimi, když nám tak strašně lezou na nervy a nutí nás chovat se jako šílené? Odpověď je jednoduchá. Je to kvůli těmto maličkostem, díky kterým jim všechno odpustíme. Drobnosti, díky kterým pochopíme, že vlastně nejsou až tak špatní, i když se z času na čas na "zlobivého chlapce" hrají.

Takže děkujeme:


Za to, že nám dáte svou bundu, když nám je zima.

Je to od vás milé, že jste ochotni se s námi projít na cestě z baru, i když je venku něco nad nulou, a navíc nám půjčíte svou bundu a vzdáte se svého teplého pohodlí, i když jsme to byly my, kdo měl takový hloupý nápad vyrazit jen nalehko. Nebo že nám večer v posteli dovolíte, abychom se ohřály na vašem vždy horkém těle, když nás napadne vzít si uprostřed ledna jen tenkou noční košilku. Ani nevíte jak tato gesta zahřejou naše srdce.

Za to, že při nás trpělivě sedíte, přestože vás vůbec nezajímá, o čem to vlastně povídáme.

Děkujeme za to, že se tváříte, že nás posloucháte, když vám vyprávíme, jaké byly ty nové boty drahé nebo co měla Zuzka včera na sobě. A promiňte. Dobře víme, že vás to nezajímá, ale ceníme si toho, že neutečete a že nám alespoň přikývnete a sem tam odpovíte jednoslovnou větou.

Za to, že jste nakráčali do obchodu a neostýchali se nám koupit tampony nebo jiné ženské potřeby.


Za to, že nám nabídnete svůj "mužský pohled" na věc.

Ať už jste naším známým nebo dobrým kamarádem, skutečně si ceníme, když jste upřímný a na rovinu nám řeknete, proč nám muži, kteří se nám líbí, nezavolají zpět. Děkujeme, že nás necháte nahlédnout do na první pohled přísně střežené knihy mužských tajemství a připomenete nám, že to je vlastně velmi jednoduché, až hloupé.

Za to, že někdy obětujete i vlastní důstojnost, jen abychom se mohly zasmát.

Není nic krásnějšího, než když chlap hodí za hlavu všechny zábrany a uvede sám sebe do rozpaků, jen aby se žena smála. 

Za to, že si vzpomenete, že jsme dámy, a že nám podržíte dveře. To je velmi milé gesto, kterého si jistě všimneme.


Za to, že dáte našim kamarádkám důvod, aby žárlily.

Děkujeme, že nám pošlete květiny do práce, věnujete nám obdivný pohled před našimi přítelkyněmi nebo nás před nimi něžně pohladíte. Ačkoliv vyvolání žárlivosti není pěkná věc, děkujeme prostě za to, že nám dáte důvod cítit se výjimečně. Milujeme vás za to.

Za to, že nám dáte přednost před svými kamarády.

Samozřejmě, že neočekáváme, že to budete dělat pokaždé, to od nás by bylo kruté. Ale když se čas od času vzdáte svých kamarádů kvůli nám, buďte si jisti, že to nebudeme brát jako samozřejmost. Tedy přinejmenším většina z nás ne. Bude pro nás překvapením, že se rozhodnete strávit noc s námi místo s kámošema u piva. Za tyto noci budeme vděčné vždycky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat