Sklony k nevěře napsané hvězdami

16.07.2023 | Vztahy

Láska a věrnost? Pro které znamení zvěrokruhu je těžké být věrný a přijmout závazky? Pokud máte doma Vodnáře nebo Štíra, obávejte se toho nejhoršího!

Díky slunečnímu znamení se prý dá odhalit, jestli vám partner bude věrný či nikoli. Kdo má sklony k románkům?

Beran

Beran je spontánní, odvážný a energický. Ve svých vadách je marný, sobecký a netrpělivý. Je věrný do té doby, než mu vztah klape. Jakmile se objeví první mráčky, lehce podléhá pokušení.

Býk

Býk je upřímný, smyslný, věrný a praktický. A taky tvrdohlavý a posedlý. Miluje vášnivě tělem i duší. Obvykle nepodvádí, jenže jeho zvýšený sexuální apetit neustojí jen tak někdo. Není-li mu vyhověno, může se poohlížet jinde.

Blíženec

Blíženci mají spoustu aspektů charakteru, což je činí nerozhodnými. Jejich dobré vlastnosti spočívají v tom, že jsou společenští a zábavní. Na druhou stranu milují to, co nemohou mít. Jakmile udržují vážnější vztah, nudí se, a proto si ho často zpestřují milostnými avantýrami.

Rak

Rak – neklidný, citlivý, toužící po stabilitě. Rodina je pro něj vším, nicméně bez flirtu se taky neobejde. Pokud narazí na nějakou neodbytnou svůdnici nebo svůdníka, jistí jeho věrností si být nemůžete. Nutno však dodat, že se jedná o jedno z těch férovějších znamení.

Lev

Každý ví, že Lev musí být středem pozornosti. Jeho touha po zábavě ho vhání do riskantních akcí, často podléhá pokušení a odchází ze vztahu jen proto, že ho dle vlastních slov neuspokojuje. Dokonale jej baví jen to, co se zrovna třpytí.

Panna

Panna, věrná, často silná, inteligentní a praktická. Nejednomu nesedí její negativní postoj k životu i perfekcionismus. To však hravě vynahrazuje stabilitou ve vztazích. Záleží, co je vám sympatičtější.

Váhy

Váhy si užívají krásných věcí v životě i v sexu. Z nevěry doslova žijí a umí ji skvěle utajit. A taky obhájit. Pokud Váha nechce ze vztahu odejít, a přesto má poměr někde jinde, stejně vás díky svým argumentům utáhne „na vařené nudli“. Všechno je totiž vaše vina…

Štír

Pro Štíra je pojem nevěra něčím sexy. Rád si užívá pozornosti, adrenalinu a divokých akcí. Jestli toužíte po oddanosti, dejte od něj ruce pryč.

Střelec

Jedinečný, energický a extrovertní, má rád život. Využívá příležitostí a rozhodně se jim nebrání. Proto když je mu sex nabídnut, ve většině případů neváhá.

Kozoroh

Na jedné straně vášeň a péče o bližního svého, na tu druhou arogance a nedůvěřivost. Když už má Kozoroh partnera, snaží se nevěru utajit, aby mu neublížil. A jak to, že je schopen najít si někoho mimo domov? Postrádá pestrost.

Vodnář

Vodnáře je těžké nemilovat. Je upřímný, spravedlivý a laskavý. Ale také vede dvojí život. Těžko se soustředí pouze na jeden vztah.

Ryby

Dravá Ryba klidně plave proti proudu a najde si milenku bez mrknutí oka. Ta línější, stabilnější, je něžná a věrná. Tak snad máte doma tu druhou variantu.

Zdroj: www.yourtango.com/2017305896/zodiac-signs-ranked-most-least-likely-be-serial-cheaters-relationships






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat