Opravdu žena pozná, když je jí partner nevěrný?

08.05.2018 | Vztahy

Říká se, že pokud se něco děje, vycítí to žena dříve, než hlídací pes. Je tomu skutečně tak? Co když někdy ženy jen obyčejně žárlí? Podívejte se s námi na příběhy několika žen, které si byly jisté nevěrou svého muže.

Přišla jsem domů dříve a našla v ložnici cizí ženu

Příběh šestatřicetileté Jany se zpočátku v mnohém podobá tomu, co prožila řada z nás.

Když se nám narodila dcera, několik prvních měsíců bylo v pořádku. Manžel pracoval a já byla na mateřské. Po určité době se manžel začal chovat zvláštně. Byl otrávený a věčně jsme se hádali, hlavně kvůli nepořádku v bytě. Navrhla jsem mu, aby šel na mateřskou místo mě, a já se vrátím do práce. Musím říct, že když byl doma s malou můj muž, byl celý byt uklizený a doma vždy navařeno. Až jsem se styděla,“ vypráví sympatická maminka.

Jenže pak přišel onen osudný den. „Jednoho dne jsem chtěla manžela překvapit a odešla jsem dřív z práce. Hned za dveřmi bytu jsem uviděla dámské boty a projela mnou úzkost. Najednou jsem měla vysvětlení pro jeho špatné nálady, nenápadné esemeskování a telefonáty. Vešla jsem do ložnice a uviděla cizí ženu,“ pokračuje Jana.

Vysvětlení bylo ovšem nakonec úplně jiné, než si sama představovala. „Manžel ale v bytě nebyl. Ukázalo se, že žena v naší ložnici je hospodyňka, kterou si manžel najal a dochází k nám několikrát týdně. Hrdost mu nedovolila přiznat, že domácnost při péči o naši dceru taky nestíhá. Paní na úklid jsem si nakonec oblíbila, a když teď má manžel doma čisto a máme na sebe víc času, je nám zase fajn,“ uzavírá příběh se šťastným koncem Jana.

Sledovala jsem ho. Otevřela mu sympatická žena

Také šestadvacetiletá Ivana zkusila, jaké to je, když se partner chová zničehonic jinak, něco skrývá a všechno ukazuje na nejhorší.

„S manželem jsme měli čtyři roky po svatbě a pomalu se blížilo páté výročí. Jenže tou dobou začal být manžel přehnaně tajnůstkářský a choval se zvláštně. Několikrát do týdne odcházel na pracovní večeře, vždy v obleku a perfektně upraven. Jednoho dne mi oznámil, že má od šesti hodin pracovní schůzku v restauraci ve vedlejší čtvrti,“ popisuje Ivana.

Mladá žena udělala to, co by nejspíš udělala většina z nás. Když odešel z domu, rozhodla se, že se za ním vydá a onu pracovní schůzku si raději prověří.

„Samozřejmě do restaurace nejel. Zaparkoval u vchodu vysokého domu a zazvonil. Cloumal mnou vztek, ale čekala jsem dál. Otevřela mu sympatická žena, která byla na první pohled mnohem starší než já. To mě dost překvapilo.“ 

Jen málokdo by v takové situaci neměl jasno. Tohle přece jasně ukazuje na nevěru! „Odjela jsem domů a čekala na manžela. Ten se vrátil asi za dvě hodiny a to už jsem nevydržela a spustila na něj hned ve dveřích. Nakonec se přiznal, že k ní dochází na hodiny tance. Chtěl mě k našemu výročí překvapit a uspořádat malou oslavu, při které mi chtěl vynahradit náš novomanželský tanec, který nebyl nic moc. Příště už jsme šli na trénink spolu a moc jsme si to užili. Ten pocit bezmoci už ale nechci nikdy zažít,“ svěřuje se Ivana.

Místo mně dal zásnubní prstem mé sestře

Snad jen málokterá nevěra ublíží tak, jako když se jí partner dopustí s někým, koho známe. Nedejbože s někým z našeho nejbližšího okolí, či dokonce rodiny. A přesně tím si prošla dnes devětadvacetiletá Eva.

„S přítelem, kterému jsem láskyplně přezdívala Bubu, jsme spolu žili v jedné domácnosti už dva roky. Posledních pár měsíců se jeho přístup ke mně změnil. Často nebýval doma, vracel se až večer a s každým telefonátem odbíhal z místnosti. Nabyla jsem podezření, že je s naším vztahem něco v nepořádku. Svěřila jsem se se svým problém své mladší sestře, která pro mě byla vždy jako nejlepší kamarádka. Uklidňovala mě, že se určitě nic neděje, jako by si byla jistá. To mě zaujalo,“ popisuje usměvavá Eva.

Celá situace vyvrcholila, když souhlasila, že své sestře pohlídá děti, aby si zaměstnaná maminka mohla dojít něco zařídit.

„Z nudy jsem začala žehlit. Vím, kam co patří, jsem u ní jako doma, a tak jsem vyžehlené komínky začala třídit do skříně. V šuplíku s ponožkami jsem si všimla malé krabičky na šperky. Otevřela jsem ji a v ní se třpytil krásný prstýnek. Ve víčku krabičky byl známým rukopisem napsaný vzkaz: ‚Od chvíle, kdy jsem Tě poznal, vím, že chci, abys byla mojí ženou. S láskou Bubu‘.“

Je jasné, že v té chvíli by se Evě krve nedořezal. Když pak přišla její sestra domů, spustila se velká hádka: „Začala jsem na ni hystericky řvát a vyzvídat, jak to všechno mezi nimi je. Působila zklamaně, ale ne proto, že jsem přišla na partnerovu nevěru, nýbrž proto, že jsem odhalila jeho plán. Prstýnek byl pro mne. Máme ale malý byt a nevěděl, kam ho schovat, tak ho ukryl u mé sestry. Měl v plánu zařídit jako překvapení celou svatbu, proto stále s někým telefonoval a odjížděl často pryč. O ruku mě chtěl požádat hned, jak všechno zařídí. Věděla o tom celá rodina, jen já ne. Bylo mi trapně, ale sestra se na mě naštěstí nezlobila,“ říká dnes už s úsměvem na rtech sympatická Eva.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat