Souboj s tchyní v kuchyni dopředu vzdejte

Muži mají raději maminčinu kuchyni, i když jsou šťastně ženatí.

Podle nového průzkumu totiž muži milují maminčino vaření nade vše, i když jsou šťastně ženatí. Dnes je to ale především také kvůli tomu, že nároky současného života nutí ženy vařit více z polotovarů a tradiční domácí kuchyni lze v tom případě těžko konkurovat.

„Manželky a přítelkyně velmi často spoléhají na jídla z mikrovlnky a trouby, která vytáhnete z mrazáku a jsou vždy po ruce, protože mají málo času při péči o děti a domácnost,“ tvrdí autoři průzkumu britské televize Food Network.

„Je to docela roztomilé, že muži preferují kuchyni svých matek,“ uvedl mluvčí televize Nick Thorogood pro list Daily Mail.

Jenže u většiny párů vytváří tento fakt veliké tenze, dvěma třetinám žen to vadí. Zvláště, když muži preference matčiny kuchyně vyjadřují příliš hlasitě.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat