Single nerovná se zoufalá! TOP 4 předsudky vůči single ženám

07.05.2012 | Vztahy

Řekne-li žena o sobě (zvláště od určitého věku), že je single, vždycky se najde někdo, kdo si pod tímto pojmem představí starou pannu, nosící ponožky v sandálech, která nevyjde večer z bytu, co je rok dlouhý, a rozumí si jen se svými šesti kočkami…

Ovšem většinou takový člověk nemůže být dál od pravdy. Slovo single může vyjadřovat spoustu věcí, ovšem neznamená:

… osamělá

Pokud jste nebo jste v minulosti někdy byla single, určitě to znáte – zadaní přátelé (a často i vaše rodina) se k vám chovají jako k případu pro charitu. Neustále vás litují, jak musíte být osamělá, nabízejí vám své příbuzné a známé, kteří „jsou chudáci taky tak osamělí“, chovají se k vám, jako byste měla šest měsíců života.

Takže, jednou provždy – single neznamená být osamělá. Znamená to nemít stálého partnera. Ovšem také to znamená mít spoustu času na sebe, na přátele a další důležité lidi v životě. Osamělost s tím nemá nic společného!

… zoufalá

Je-li žena single, rozhodně netráví večery srdceryvným pláčem nad svým osudem a není odhodlaná ulovit prvního muže, kterého ráno po vyjití z domu potká. Ne, není ani tak zoufalá, že by skočila po všem, co alespoň vzdáleně připomíná muže.

… unuděná

Další ze zbytečných předsudků vůči single ženám – představa, že vlastně celé večery jen sedí doma a vrcholem jejich zábavy je stupidní romantický seriál běžící na nejmenované televizní stanici. Omyl. Single ženy mají dnes spoustu možností k zábavě a taky je řádně využívají.

… neschopná opravdových závazků

To, že žena žije bez partnera, neznamená, že je odpůrkyní dlouhodobých vztahů nebo zapřisáhlým nepřítelem svateb. Možná jen ještě nenašly muže, který by jim za takový závazek stál. Ale neznamená to, že by jej někdy nechtěly podstoupit, naopak. Možná je to pro šťastně zadané těžko pochopitelné, ale je to tak. Někdo prostě hledá lásku déle nebo jinak.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat