Otravné okolí dokáže rozhodit i otrlé povahy

Určitě nejste jediní, koho cizí lidé dokážou přivést až k šílenství! Sestavili jsme seznam toho nejotravnějšího, co vám ostatní mohou udělat.

Jsou dny, kdy nejste úplně ve své kůži, a pak vás dokáže vyvést z rovnováhy každá drobnost. Ale i když se budete cítit jako na obláčku, můžete potkat určitý typ lidí, kteří, často aniž by to tušili, nás dokážou pěkně zvednout ze židle. Tady jich představujeme hned celou řadu. Znáte je?

Narušitelé osobního prostoru

V metru nebo v autobuse, u pokladny nebo při osobním hovoru – když se k vám cizí člověk přiblíží příliš blízko a nedodržuje uctivou vzdálenost, která je vždy na místě, to už dokáže jednoho pěkně vytočit! Mimochodem – jižní národy jako Italové a Španělé k vám půjdou vždy mnohem blíž než například Němci nebo Britové.

Telefonisté

Jedete autobusem, čtete knížku, nebo si chcete jen tak na chvilku zavřít oči – a v tom se ozve „Haló, slyšíš mě?“. A vás v tu chvíli napadá, že je nemožné, aby toho pána nebo paní kdokoli neslyšel. A úplně nejlepší je, když se dotyčný rozhodne probírat i docela soukromé nebo až intimní věci. To pak člověk neví, kam s pohledem. Vážení telefonisté – nás opravdu vůbec nezajímá, od koho a kde jste ten opar chytili!

Živé překážky

Pět puberťaček, co se drží za ruce a jdou roztažené přes celý chodník, dokáže naštvat. Ale co třeba lidé, kteří jdou v zástupu a najednou se zastaví nebo změní směr! A taky jste už potkali člověka, co šel proti vám na úzkém místě a neuhnul ani o centimetr? Víte, že podle průzkumu spíše neuhýbají muži a změnit znenadání směr padá častěji na ženy?

Nevychovanci

Mlaskání, krkání, plivání na zem, pokládání nohou na židle nebo na stůl – pokud se jedná o neslušné chování, pak se náš alarm rozezní naplno. Důvodem možná je, že kdysi nám to tolik vštěpovali naši rodiče. Nicméně dobré vychování je základem dobré společnosti.

Sobci

Ti do značné míry spadají i do skupinky nevychovanců, bohužel někdy to takovým lidem ani nepřijde zvláštní. Řeč je o těch, co nepustí sednout ani starou babičku, ani těhotnou maminku. Nebo stojí u dveří jak solné sloupy a neuhnou, když vy zrovna potřebujete vystoupit.

Filmoví kritici

Těšíte se, že si v kině užijete nový film a za vámi sedí jeden, který ho musí celou dobu komentovat. A ještě k tomu pořád něčím šustí... No není to k vzteku?

Věční stěžovači

Zjistili jste už na co všechno je možné si stěžovat? Dlouhá fronta, hodně lidí, vykoupený obchod, plná parkoviště, žádný vozík, malé brambory nebo velké brambory, nezralá rajčata a přezrálá rajčata… a miliony dalších věcí, na které si věční stěžovači vždy a za všech okolností stěžují. A pokud možno ještě hodně nahlas a tím typickým rozhlížením kolem sebe, kdo se k nim přidá. Nikdo! Běžte si stěžovat – třeba na nádraží!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat