Jak ztratit chlapa v 7 jednoduchých krocích

30.07.2012 | Vztahy

Většinou se člověk pídí po radách jak si partnera udržet. Ovšem my nyní lehce vybočíme z tradice a podíváme se na několik způsobů, které nám zaručí pravý opak.

Následující „rady“ jsou samozřejmě myšleny v nadsázce, nicméně jen málokterý muž by – pokud by žena skutečně několik z nich dodržovala – v zoufalství nesbalil své kufry a nenastěhoval se zpátky k rodičům…

Takže jak bezpečně partnera znechutit a ztratit?

Tady máte návod:

1.    Začněte se svého muže neustále vyptávat na svou postavu. Klaďte mu otázky typu „nejsem v těch džínech moc tlustá?“, „nemám v tom velký zadek?“, „myslíš si, že mám malá prsa/tlustá stehna/krátké nohy…?“ Vždy klaďte důraz na to, že očekáváte naprosto upřímnou a pravdivou odpověď. A když ji dostanete, propukněte v zoufalý pláč.

2.    Když váš partner umyje nádobí/pověsí prádlo/vytře podlahu/utře prach na policích, odložte rozečtenou knihu a tak, aby u toho byl, s hlasitým povzdechem znovu přemyjte příbory a unaveným a otráveným hlasem mu vysvětlete, že vidličky se musejí mýt i mezi jednotlivými trny/udělejte scénu kvůli špatně pověšeným kalhotkám/hystericky začněte pobíhat po pokoji s ručníkem a leštěte kapky na podlaze/předměty na policích přerovnejte k obrazu svému s přednáškou o tom, že když on nedokáže udělat věci správně, tak ať je snad ani nedělá, že vy se raději udřete doma k smrti, než aby byla ta modrá vázička vedle zelené a vy se na to musela celé dny koukat…

3.    Dělejte zlehčující poznámky o jeho práci. Naznačujte, že takovou profesí snad ani nemá cenu marnit čas. V druhé fázi pak můžete vzpomínat na svého bývalého (třeba i vymyšleného) partnera a dávat mu jej a jeho práci za příklad („jo, to Jirka aspoň dělal něco smysluplného, zachraňoval lidské životy/tvořil hudbu/něco po něm zůstane…“).

4.    Skepticky se dívejte na jeho tělo, třeba když se převlíká apod. Občas prohoďte nějakou tu poznámku typu „hm, koukám, že by ti taky nějaká posilovna neublížila“ nebo „hodně ses změnil, co se známe… to břicho jsi neměl“. V restauraci nesouhlasně mlaskejte a kruťte hlavou, když si vybere něco jiného než salát, případně mu doporučte z jídelníčku něco s tofu nebo rybou (a nezapomeňte to adekvátně okomentovat).

5.    Ignorujte jej, když vám něco vypráví. Nasaďte silně zamyšlený výraz a po chvilce se z něho nechte jakoby vytrhnout se slovy „promiň, říkal jsi něco? přemýšlím o něčem důležitém…“ Případně celou scénku můžete doplnit zamyšleným přecházením po pokoji nebo náhlým odchodem z místnosti, zrovna když je v půlce věty.

6.    Najděte v televizním programu pořad, o němž víte, že jej vysloveně nesnáší, a trvejte na tom, že se budete dívat spolu. Nejlépe běží-li na druhém programu film či sportovní zápas, o kterém jste si jistá, že by jej moc rád viděl.

7.    Otevře-li si partner doma e-mail, nakoukněte mu přes rameno a vyptávejte se ho na podrobnosti o všech odesilatelích, které na obrazovce zahlédnete. Zaměřte se zejména na ženská jména, především pak na jedno, které si vyberete. Ignorujte jeho vysvětlení, že se jedná o šedesátiletou kolegyni, manželku šéfa apod., a obviňte ho, že vás podvádí.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat