Váš partner by byl možná dobrý táta

V životě každé ženy (většinou) nastane moment, kdy začne přemýšlet o dětech. Ovšem pro založení rodiny je potřeba zajistit si dobrý otcovský materiál. Jak ale poznat, že náš milý je pro roli správného táty stvořený?

Jsou muži, kteří se stále chovají jako chlapci – dělají hlouposti, jsou nespolehliví a nevypočitatelní. A to jsou ti, které jako otce NECHCETE. Na druhé straně možná potkáváte takové, kteří splňují přesně ta kritéria, aby se z nich stali dobří tátové. Pak je chyťte pevně a už nepouštějte! A podle čeho poznáte, že váš muž má v sobě ukrytý dobrý otcovský potenciál?

Je odpovědný

Stará se o vás i svoji rodinu, svoje chyby umí přiznat a život má pevně ve svých rukou. To je hodně dobrý předpoklad, aby mohl převzít odpovědnost za malého tvorečka.

Je milující

Dítě nepotřebuje jen tátu, který vydělává peníze pro rodinu. Potřebuje především lásku, porozumění a podporu. Pokud miluje vás, bude pravděpodobně milovat i své potomky.

Je trpělivý

Neskáče při každé maličkosti jako čertík z krabičky? Super, protože malé děti dokážou na nervy brnkat slušně. Pak je dobré, když potenciální kandidát na tatínka určitou dávkou trpělivosti oplývá.

Rodina je pro něj důležitá

Narozeniny jeho nejbližších jsou pro něj svaté a Vánoce jsou nepřekonatelné. Pokud rád tráví čas se svojí rodinou, pak bude určitě rád i se svojí vlastní. A to je velmi důležité.

Je spontánní

V rodinném životě není občas možné všechno naplánovat. To je dítě jednou nemocné nebo jindy vymýšlí hlouposti, na které je nutné docela rychle reagovat. Kdo dokáže myslet pružně, má určitou výhodu!

Je věrný

Jen samotná výchova je těžká. Proto byste si měla být jistá, že vedle sebe máte věrného a spolehlivého partnera. Jasně, úlet se nedá předvídat. Ale že má muž v zásadě věrnou duši, se dá poznat relativně rychle.

Už teď to s dětmi umí

To je docela důležitá indicie. Často je poznat už u synovců a neteří, jestli má k dětem dobrý vztah. A ačkoli je vlastní dítě něco trochu jiného – pokud mu to s dětmi příliš nejde ani teď, jen těžko se do toho bude dostávat jako táta.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat